BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Holy said: xperia z3 aldım. nürnberg'den aldım tax free ile birlikte 1 euro = 3 lira kuru ile 1200 liraya geldi. kaydıyla 1300. Baya uygun oldu bence. Bundan sonra en iyi telefon xperia z3. Suya da sokucam bi bakalım, biraz zaman geçince överim daha. iphone 6 neden almadınız? ben ikisi arasında kaldım, iphone a meyilliyim. z3 ün artıları ağır basmazsa iphone almayı düşünüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ipad kullanıyorum. apple nefretim yok ama iphone genel olarak sevmiyorum. (wifi üzerinden transfer çileli, istediğim gibi dosya aktarımı yok, medya oynatma dert, itunes ayrı bela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 biraz mx4 pro övebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Lg G2 yersenize abi telefonu değiştiresim var bi de anneme telefon alcam anne telefonu android övün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Samsung Note 2. Ekran yeteri kadar büyük. Kalemle yazmaya alışınca her şey son derece zevkli. Özellikle de adını yansıtıyor,iş toplantıları ile ilgili aldığım notlar hayat kurtarıcı nitelikte. Menüsü çok kolay. Tek dezavantajı fotoğraf çözünürlüğü başka bazı telefonlara göre düşük. ama özellikle iş için iyi bir telefon istiyorum diyenler kaçırmasınlar. note 3'mü note 2'mi diyenlere kesinlikle note 2 diyorum çünkü 1000 TLye yakın fark vermeye değecek bir fark yok aralarında. NOTE 4'ü çok iyi bilmiyorum ama neticede NOTE 2 işimi görüyor,neden daha fazla para ödeyeyim? yurtdışına 3-4 günlüğüne gittiğimde eskiden yanımda lep top taşırdım ve zaman zaman çok eziyet olurdu o lep top bana. note 2 ile o derde son verdim. epostalarımı takip edip cevaplandırıyorum,word-excell ve başka formatlarda dosyaları saklıyorum,hazırlıyorum. note 2. iş için ideal telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 The Aquos Crystal Sharp üretimi çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Yeni windows telefonlardaki doğrudan ekrana bağlayıp klavye mousela kullanma olayını çok beğendim, acaba bunlar çıkana ve kullanıcı yorumları gelene kadar ikinci el bi telefon alıp geçiştirsem mi? HTC one falan var aklımda, ikinci el alınır mı yenir mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 KuddusiMavra said: Samsung Note 2. Ekran yeteri kadar büyük. Kalemle yazmaya alışınca her şey son derece zevkli. Özellikle de adını yansıtıyor,iş toplantıları ile ilgili aldığım notlar hayat kurtarıcı nitelikte. Menüsü çok kolay. Tek dezavantajı fotoğraf çözünürlüğü başka bazı telefonlara göre düşük. ama özellikle iş için iyi bir telefon istiyorum diyenler kaçırmasınlar. note 3'mü note 2'mi diyenlere kesinlikle note 2 diyorum çünkü 1000 TLye yakın fark vermeye değecek bir fark yok aralarında. NOTE 4'ü çok iyi bilmiyorum ama neticede NOTE 2 işimi görüyor,neden daha fazla para ödeyeyim? yurtdışına 3-4 günlüğüne gittiğimde eskiden yanımda lep top taşırdım ve zaman zaman çok eziyet olurdu o lep top bana. note 2 ile o derde son verdim. epostalarımı takip edip cevaplandırıyorum,word-excell ve başka formatlarda dosyaları saklıyorum,hazırlıyorum. note 2. iş için ideal telefon. "ama samsung pişmanlıktır yhaaaaaa" diyenleri toplıcan şimdi, az öv şu telefonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 axedice said: Yeni windows telefonlardaki doğrudan ekrana bağlayıp klavye mousela kullanma olayını çok beğendim, acaba bunlar çıkana ve kullanıcı yorumları gelene kadar ikinci el bi telefon alıp geçiştirsem mi? HTC one falan var aklımda, ikinci el alınır mı yenir mi nedir? HTC one al. hatta bulabiliyorsan garantili ve hatalı al (ölü pikselli vs). Garantiden yeniletirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar