Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Övmece

Holy

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

xperia z3 aldım.

nürnberg'den aldım tax free ile birlikte 1 euro = 3 lira kuru ile 1200 liraya geldi. kaydıyla 1300.

Baya uygun oldu bence. Bundan sonra en iyi telefon xperia z3. Suya da sokucam bi bakalım, biraz zaman geçince överim daha.

iphone 6 neden almadınız?

ben ikisi arasında kaldım, iphone a meyilliyim. z3 ün artıları ağır basmazsa iphone almayı düşünüyorum da.
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung Note 2.

Ekran yeteri kadar büyük.
Kalemle yazmaya alışınca her şey son derece zevkli.
Özellikle de adını yansıtıyor,iş toplantıları ile ilgili aldığım notlar hayat kurtarıcı nitelikte.
Menüsü çok kolay.
Tek dezavantajı fotoğraf çözünürlüğü başka bazı telefonlara göre düşük. ama özellikle iş için iyi bir telefon istiyorum diyenler kaçırmasınlar. note 3'mü note 2'mi diyenlere kesinlikle note 2 diyorum çünkü 1000 TLye yakın fark vermeye değecek bir fark yok aralarında. NOTE 4'ü çok iyi bilmiyorum ama neticede NOTE 2 işimi görüyor,neden daha fazla para ödeyeyim?
yurtdışına 3-4 günlüğüne gittiğimde eskiden yanımda lep top taşırdım ve zaman zaman çok eziyet olurdu o lep top bana.
note 2 ile o derde son verdim. epostalarımı takip edip cevaplandırıyorum,word-excell ve başka formatlarda dosyaları saklıyorum,hazırlıyorum.

note 2.
iş için ideal telefon.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Samsung Note 2.

Ekran yeteri kadar büyük.
Kalemle yazmaya alışınca her şey son derece zevkli.
Özellikle de adını yansıtıyor,iş toplantıları ile ilgili aldığım notlar hayat kurtarıcı nitelikte.
Menüsü çok kolay.
Tek dezavantajı fotoğraf çözünürlüğü başka bazı telefonlara göre düşük. ama özellikle iş için iyi bir telefon istiyorum diyenler kaçırmasınlar. note 3'mü note 2'mi diyenlere kesinlikle note 2 diyorum çünkü 1000 TLye yakın fark vermeye değecek bir fark yok aralarında. NOTE 4'ü çok iyi bilmiyorum ama neticede NOTE 2 işimi görüyor,neden daha fazla para ödeyeyim?
yurtdışına 3-4 günlüğüne gittiğimde eskiden yanımda lep top taşırdım ve zaman zaman çok eziyet olurdu o lep top bana.
note 2 ile o derde son verdim. epostalarımı takip edip cevaplandırıyorum,word-excell ve başka formatlarda dosyaları saklıyorum,hazırlıyorum.

note 2.
iş için ideal telefon.

"ama samsung pişmanlıktır yhaaaaaa"

diyenleri toplıcan şimdi, az öv şu telefonu :D
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Yeni windows telefonlardaki doğrudan ekrana bağlayıp klavye mousela kullanma olayını çok beğendim, acaba bunlar çıkana ve kullanıcı yorumları gelene kadar ikinci el bi telefon alıp geçiştirsem mi? HTC one falan var aklımda, ikinci el alınır mı yenir mi nedir?

HTC one al. hatta bulabiliyorsan garantili ve hatalı al (ölü pikselli vs). Garantiden yeniletirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...