-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bundan bahsetmiştim ben de işte önceki postlarda. sexdice'ın söylediği program hemen hemen aynı işi yapıyor, junction point ile. interwebz'de symlink, mklink diyen herkese 'ne gerek var, steam mover yapıyor işte' demişler, ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ne bileyim ya. mklink ile ne yaptığını sen biliosun, o program bir gün bir datayı karıştırırsa "aaa ne yaptı acaba" demek var fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 -Deno- said: bu defrag olayından emin misiniz bu arada ? dün kapattım, ama sanırım ssd'de disable, hdd'de enable kalsın gibi bir seçenek yok. toptan kapatıyor. bazı blog'larda Windows'un zaten ssd'yi algıladığını, defrag yapmadığını ya da yapıyorsa bile işini düzgün yaptığını yazmışlar. işini düzgün yapmaktan kastım da ssd'de trim kullandığı, defrag etmediği. hatta bu yüzden ismi defrag değil optimise olarak değişmiş. belki 8'den 8.1'e upgrade edenlerin buna dikkat etmesi gerekebilirmiş, ama enabled kalması yönünde birçok guide okudum. tamam dokunma o zaman, benim hdd kendini defrag ediyor öyle bırakınca pc'yi. ssd'ye otomatik kapıyor olması lazım 8.1'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Kapat defrag'ı, lüzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 250gig 500gig SSD'ler kac para simdi ? 350/600 TL'ye satabiliyosam alip geleyim, bilet parasinin birazi ciksin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benim ssd ihtiyacım var. getirecek olursan müşteri olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 kaca aliyosun ki 600e satican? di said: 250gig 500gig SSD'ler kac para simdi ? 350/600 TL'ye satabiliyosam alip geleyim, bilet parasinin birazi ciksin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 50-60 TL falan kaliyo ustune iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 la bana da lazım. ben de mi sipariş versem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 23 Mayis'da Izmir'e geliyorum, Ankara'ya da ugricam. Lazimsa, beklerim derseniz toplanin toptan alip geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ok. daha varmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Aklımda olsun madem. Ben de mi bir ssd daha alsam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben de düşünüyorum ya. daha kullanmaya başlayalı 1 hafta olmadı, 250 gb'lık olmasına rağmen yağ gibi oldu alet. işlemci ve anakart da baya iyiymiş, mutluyum hepsinden. Windows 8.1 için çok geç bile kalmışım, alışamam diyodum interface'e ama çabuk alıştım. samsung magician iyi güzel ama bazı özellikleri gerçekten uyguladığından emin değilim. başta da prefetch/superfetch geliyor. dün baktım regedit'ten, ayarları hala 3'deydi 0 olması gerekirken. gerçi services kısmından bakmadım, belki orayı disable ediyordur hiç regedit'e karışmadan. ama onun dışında güzel tool. eventviewer'da çok fazla log var yalnız. dün hots oynarken bsod yedim, ana menü'de bir tane ss çekeyim dedim 5 10 saniye sonra bsod oldu. bir de readyboot ile ilgili bir hata var eventviewer'da. şu ana kadar herhangi bir şeyi etkilemedi, ama superfetch ile related bir olay. şurda bi adam cevap olarak yazmış, onu yapıyor olucam. https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/ad58fb17-ee50-4353-9967-f70b24e2d87f/event-id-4-source-microsoftwindowskerneleventtracing-maximum-file-size-for-session?forum=w7itprogeneral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ReadyBoost niye kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben açmadım abi özellikle, dün bi eventviewer'a bakayım dedim, orda gördüm. link'deki ile aynı hatayı alıyorum, ama dediğim gibi sistemi etkileyen bir şey değil bu şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Kim açtıysa söyle kapatsın, ne gerek var yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 magician'ın os optimization'ı ile olabilir mi acaba ? gerçi şimdi aklıma geldi, benim ön usb'de sürekli takılı bir WD external hard disk'im var. anime'ler vs. onun içinde duruyor. ona related bir şey olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Muhtemelen onun autorun menusu açıldığında ordan clickledin onu ReadyBoost drive yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 abi bu arada readyboot benim aldığım eventviewer hatası, boost değil. google'ladım, başka topic'lerde de bu karışıklıl yaşanmış. neyse, link'deki gibi 20 mb'dan 60 mb'a çıkarınca düzelir sanırım. akşam bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Aynı şey ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 abi ben de samsung ssd aldım, takılı geldi zaten üstüne sistem kurulu vs. e kullanıyorum öyle. kurcalamasana aleti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 olur mu abi kurcalican ki bi şeye yarasın. ben hala oyunları üstüne kurup kurmamakta kararsızım lol. şimdilik HDD'ye kurdum hepsini. içim gidiyo lifespan'i kısalacak diye. bi bok olacağı da yok aslında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Oyunu filmi falan SSD'de tutmanin bi alemi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 abi oyunu ssd de tutmayacağız derken? Load sürelerini kısaltıyor işte. Eğer malum versiyonlarının rar dosyalarından bahsediyorsan ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 onun lifespan'i bitene kadar zaten ssd'ler çerez parasına olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar