bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ya arkadaslar masayi hareket ettireyim dedim bacaklardan biri kendini bıraktı. Bu tarz bacaklari nasil sabitliyoruz? Ayarlama modunda gibi kaldi agirlik basinca içeri giriyor. Cevirdim ettim yapamadim. Telefondan imajlari duzgun koyamadim kusura kalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 delik folloş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yalama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 http://i.imgur.com/qSA1PM5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 döndürüyosun alt parcayı, kastırıyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yabıştırıcı sür gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Hay amk boyle seylerde beni bulur arkadaş ya. Cevirdim abi tepki vermiyor. Boşa dönüyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 takozla sıkıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 içine kağıt falan sıkıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bingildak said: Hay amk boyle seylerde beni bulur arkadaş ya. Cevirdim abi tepki vermiyor. Boşa dönüyor gibi Baya bi cevirmen gerekiyo yalniz onlari. Iki cevirip biraktiysan ondan olabilir. Yok deli divane gibi dondurdum diyosan o zaman ayak gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 GALANT mı o masa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ayak siparis et ikeadan , tanesi 15 lira falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 baya kastım abi çevirmeyi ya, ayak gg direkt kötü olan ikeada yok, 1 hafta sonra gelecek dediler netten sipariş ettim ama pek umutlu değilim yani galant masa aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Farkli ayaklar da oluyo . Ille aynisi alcam diye kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Esh said: Ayak siparis et ikeadan , tanesi 15 lira falandir ABV o ayaklarin. Masa yaptim kendime, 200x60 masa tablasi 30 pound, ayaklar 90 pound tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ben de ikea'ya 36 TL bayıldım ya kargosuyla. eş başgan hangisi uygun olur? nereden buluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 delikler standart diye hatırlıyorum ikeada. en ucuzunu alıp geçersin işte. ayarlanabilir fetişin yoksa düz kaplama olanlardan al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 önce bi yerleri temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Saağa girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Selam, 2 tane matkap uçlu sac vidası ile karşılıklı del gitsin. 8mm'lik lokma uç ve anahtar başlı vida alırsan iyi olur, tornavida başlılar gıcık ediyor. Sana DIN7504K Ø4,8x19mm yeterli gelir. Masaya çok abanırım dersen 3 adet kullan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 10 yıl garantisi falan var diyor sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 terlikle duvara vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar