Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 devam o zaman https://www.youtube.com/watch?v=fbOZ-C5FZy4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 olm göremiyom hala youtube videolarını öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Norak said: ben kinguin civarindan aldim bu ara hep ordan aliytorum nedense, gmgde biraz daha ucuz sanirim steame gore. ben de kinguinden pre order ettim ama şuan profil sayfamda deyyus exle ilgili hiçbirşey yok. nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 usste daashboardun yanindaki profile seyine gelince gosteriyor bende pre-order diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben de şimdi gördüm ya varmış işleniyor diyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 greenmanden 45 dolara geliyo - 133tl steamde 149 hmmmmmm bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 gmg'den aldim simdi bende, sign in olunca %25 indirim yedi. Icimden bir ses HR'den kotu olacak diyor ama umarim yanilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ben arkham knight'ı gmg mi kinguin mi bi yerden almıştım. aşırı patlak çıkınca steam'den refund'layamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 mobil oyun cikti: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.deusexgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vx_P10rHii4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Gmg yollamis key'i, preload basladi, 19gb dload, 40gb yuklu hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 refund olanağına kandım steamden aldım indi beklemedeyim beğenmesem de refund etmeyeceğimi de farkındayım 2 saati kesin geçer oyun sürem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 2 saat intro bölüm sürer, sen refundu unut asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 oyunu alacam ama denuvo zamazingosu yuzunden performans kaybi olur mu diye cekiniyorum pc'de. fakir korsancilar yuzunden dustugumuz hallere bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Bunun kitabı çıkacaktı iki oyun arasını anlatan, ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 kitap black light, cizgiroman children's crusade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 knox said: oyunu alacam ama denuvo zamazingosu yuzunden performans kaybi olur mu diye cekiniyorum pc'de. fakir korsancilar yuzunden dustugumuz hallere bak... yok öyle bir şey p166 mmx kullanmıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 birde bu GO oyununda 5x praxis kit icin kasiyorsaniz bazi bolumlerin cozumu android ve ios icin farkli farkli. season pass bilgisi: The Deus Ex: Mankind Divided Season Pass, which is composed of Narrative DLCs and in•game items, is loaded with content that will help to further flesh out the lore of the Deus Ex Universe. Contains: •Two new story missions: “System Rift” and “A Criminal Past” •The “Assault” and “Tactical” packs, which include various weapons and items • 4 Praxis Kits • 5000 Credits • 5 “Booster Packs” and 20 “Chipsets” for Deus Ex: Mankind Divided – Breach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Abi DLC ile item veren herkes cehenneme gitti diye biliyordum ben ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bide buna daha pre-order bonuslari day 1 item packleri ekleniyor sdf bir nevi inventory full basliyoruz oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 weekly challenge yapmazsan 3 tane geliyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 week 1 ucmus zaten sanirsam week 2 baslayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 buda saatler: https://pbs.twimg.com/media/Cqd3JgaWYAAR-vJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 season pass gorev dlcleri: System Rift – Available this fall. A Criminal Past – Available Early 2017 - geri kalan packlar praxisler ingame seyler vs ilk gunden acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 twitch te şimdi Lirik oynuyo https://www.twitch.tv/lirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar