Xaero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Actiona gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 istemezuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 her türlü takı takar çakı çakmak don lastiği 1 lira. açtım craft kasıyorum arkadaşlar, gelin esnaf ve sanatkarlar odası adı altında craft guildi kuralım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szayel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 On 23.11.2016 at 03:49, maivresnon dedi ki: olm oldboyz communityde bende vardımda tr ye donunce passler massler hersey gitti nebulada takılıyorum aktif olarak. takılcak varsa pm plz !111 laa schoulzen nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 13 saat önce, Szayel dedi ki: laa schoulzen nerde şulzen almanyada babs kimse oynamıyor bizde bıraktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Hype olduğunda epeyi adam başlamıştı, benim hesap duruyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zidnok Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Genelde aynı oluyor hep..Büyük bir kesim var ben dahil, ph açılır her çeşit charı kasıp kenarda dursun lazım olur ilerde belki diye sürekli giremeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 coronalı günlerde 300+ online görüyor server , come to nebula hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 bu Carlos Mineatürk ihsan mıydı neydi adı koca adam ihsan 3 parmak derdik buna 3 parmağı kesikti falan bu adam mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 http://www.worldofsosaria.com/ runuo burdayız bizde +200 ü görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 16 saat önce, Llama dedi ki: bu Carlos Mineatürk ihsan mıydı neydi adı koca adam ihsan 3 parmak derdik buna 3 parmağı kesikti falan bu adam mı bu aynen ihsan adı , amca diyorlar forumda o da amca lığı kabul etmiş parmak mevzusuna gelirsek bilemiyorum parmakları kesikmi değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 hala yaşıyor demek ha vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 ne bu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Corona günlerinde hafta sonu 600'ü görmüş. Girmek için sıra bekleyenler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 ultima online 2 yapmamak kadar gerzekçe bi eylem yok şu gaming piyasasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 sphere pyramid runuo da world of ultima orta dünyada roxside iyi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 8 saat önce, orc_lord dedi ki: Corona günlerinde hafta sonu 600'ü görmüş. Girmek için sıra bekleyenler olmuş hey gidi günler yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 On 08.05.2020 at 02:16, HocaEfendi dedi ki: sphere pyramid runuo da world of ultima orta dünyada roxside iyi şuan roxside a girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 discorddan ulaş para veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 On 08.05.2020 at 01:54, Xenocide dedi ki: ultima online 2 yapmamak kadar gerzekçe bi eylem yok şu gaming piyasasında E abi simdi ciksa kimse oynamaz ki o zamanlar oldugu gibi. Direkt zarar yazarsin o kadar emegin uzerine. Artik her oyun sulandirilmis, dumbdown versiyonlariyla varoluyor. Cunku en yuksek satis rakamlarina oyle ulasiyorlar. Gideyim mining kasayim, iskelet oldureyim, iki saat balik tutayim diye ugrasmaz yeni nesil. Ilgi araliklari 2dk maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 ultima online güzel yapan şey cafede oynamaktı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 https://arcadiauo.com/ da acılmış bu gün 520 kişi online şuan corona uoya yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Yani ilk günümü serverin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 bugün 20:00 gibi açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Sırf meraktan az önce baktım, Arcadia’da 600 küsür Nebula’da da 450 küsür oyuncu var. Corona kesinlikle yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar