Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Yeni aya yeni masaüstüyle gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Git Bash ile Google App Engine Launcher kısayollarının yerini niye değiştirdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ergenekon.doc nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Phillamon said: Yeni aya yeni masaüstüyle gireyim. resmen içim daraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 xaty said: Git Bash ile Google App Engine Launcher kısayollarının yerini niye değiştirdin ki? Önceki halinde BMW M3'ün tavanından arka cama ve tampona doğru giden şekline göre yerleştirmiştim. Audi RS6'yı koyunca da bir kaç kısayolun yerini değiştirip RS6'nın arka tarafının şekline uyacak şekilde denemeler yaptım. O denemeler sırasında değişmiş yerleri, farkında değilim. RS6'ya uygun son hali böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 enes218 said: ergenekon.doc nerede O çok eskide kaldı :D Artık gizli Android projeleri yapıyorum. Android Studio'nun yazısına bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 http://i.imgur.com/NxnNI5c.jpg kiso kai ni şerefine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 SS'ini alana kadar bu kadar dağınık olduğunu fark etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
why_me_god Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 http://i.imgur.com/E8x4OQU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 espri geldi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 phillamon setup ne senin yahu öyle ? nasıl bir ssd - hdd kombinasyonun var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 geçen gün rainmeterla uğraştım azcık http://www.youtube.com/watch?v=by95iSUhNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 feysbuktaki criminal case'i kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 -Deno- said: phillamon setup ne senin yahu öyle ? nasıl bir ssd - hdd kombinasyonun var lol Çok şahane bir sistem değil ya. Tam bir fiyat/performans sistemi. Anakart:Asus Z87-A İşlemci: Intel i5-4570 Bellek: 2 x G.SKILL RipjawsX 8GB 1600 MHz CL 9 = 16 GB Ekran Kartı: ZOTAC GTX 670 2GB SSD: Samsung 840 EVO 120 GB HDD: 2 x Seagate 1TB Barracuda = 2 TB Kasa: Cooler Master CM 690 II (penceresiz) PSU: OCZ FATAL1TY 80PLUS 750W Güç kaynağını ve ekran kartını Eylül 2012'de almıştım. Geri kalanların hepsini Ocak 2014'te aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Saeros said: geçen gün rainmeterla uğraştım azcık http://www.youtube.com/watch?v=by95iSUhNDE 3 güne sıkılırsın balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar