applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bu ülkenin ihtiyacı olan şey haksız insanlar ya. 70m haklı insan bir arada olunca zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ülkece kampanya başlatcan ve günah cenazeye çiçek göndermek peygamber efendimiz onaylamıyor felan diye söylenti yayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 e tabi peygamber efendimiz zamaninda cicek mi gonderiyorlarmis..insanlar cicek bulsa yiyormus o zamanlar neden cenazeye gondersin allahin colunde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 esasinda pic topicinde mi ne vardi arak carsafli manga karakteri vpn kullanmiyorum haram diye.. ona benzer peygamberimiz de cicek gondermezdi haram virali yaysak super olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 o kadarını düşünmez hedef kitlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 hedef kitle dusunmez daha dogru .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Esh said: fakat harmonikacının coşması... öte yandan ben de cok severdim bu şarkısını ahah akordeon ama evet kopuyor adam solo atarken lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Hohner gorunce aklina harmonika gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Sam said: Esh said: fakat harmonikacının coşması... öte yandan ben de cok severdim bu şarkısını ahah akordeon ama evet kopuyor adam solo atarken lol. iskender paydaş değil mi ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 valla o galiba, haklısın benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 oymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar