Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayahan Ölmüş A.R.E.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu adamı çok seviyorum ya, bende garip bi sevgisi vardı bu adamın. benim penceremden albümünü dayım vermişti herhalde 95 senesinde arabada evde deli gibi takıp dinliyordum ki pis metalci olarak hala bu albümü açıp dinliyorum arada. allah rahmet eylesin toprağı bol olsun üstad
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

çok iyi yürekli, düzgün bir adamdı. türkiye gibi müzik anlamında baya leş bir ülkede çok başarılı işlere imza atmışlığı var. üzüldüm.
Mesaj tarihi:
Vay ulan, amcamı da, arkadaşımın babasını da, annemin yengesini de küçük hücreli akciğer kanserinden kaybetmiştik. Ne illet hastalık ya, bi çare bulsalar artık :(
Mesaj tarihi:
Yumusak doku kanseri diye de biliniyor. Ben simdi annemi kimin konserine goturecegim 20yildir sabit yillik hediyem idi :( 30 yasindaki adamlar bir nebze uzulur ama 1955-60 dogumlu olanlar ciddi anlamda lokallerde eslik ettikleri bir dostlarini kaybettiler. Yazik olmesi gereken o kadar cins insan varken boyle degerleri kaybetmek gercekten uzucu.

Mekanin cennet olsun buyuk ustad!

Edit: Madem yoksun artik senin hatirina yapilmis olan albumden saygilarimla...
http://www.youtube.com/watch?v=tIlVKyxpHJY

Simdi yazinca aklima geldi annemin dogum gunu yarin vay kahpe dunya...
Mesaj tarihi:
geçenlerde kayahan şarkılarıyla ilgili bir program izlemiştim, beynim çoğu şarkıyı silmiş pop müzik nefretinden ama programı izleyince çocukluğumuzun bu adamın şarkılarıyla geçtiğini gördüm. başarılı bi insan.

rip
Mesaj tarihi:
Mekanı cennet olsun.

Velakin sevmezdim. Ne zaman kendinden 30 yaş küçük biriyle evlendi üstüne kızı sırf sevdiği adamla evleniyor diye onu red etti.

İşte o günden beri günahım kadar sevmezdim.
  • Yeni Oluştur...