BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Türk popunda bir dönem daha kapandı, bir aslan miyav dedi falan diye eğleniyorduk, çocukluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 kaynaksız olmaz tabi http://www.gazetevatan.com/usta-sanatci-kayahan-hayatini-kaybetti--767054-magazin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ben bu adamı çok seviyorum ya, bende garip bi sevgisi vardı bu adamın. benim penceremden albümünü dayım vermişti herhalde 95 senesinde arabada evde deli gibi takıp dinliyordum ki pis metalci olarak hala bu albümü açıp dinliyorum arada. allah rahmet eylesin toprağı bol olsun üstad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Vay be. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. çok iyi yürekli, düzgün bir adamdı. türkiye gibi müzik anlamında baya leş bir ülkede çok başarılı işlere imza atmışlığı var. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 hiç bir şey hissetmedim ha savcı bile öldüğünde az bir şey olmuştum ne garip hiç mi sevmemişim kayahanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 çok sevrdım eskıden ben bu adamı are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 are ne olm ya. her şeyi de kısaltmayın len. çok itici duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 r.i.p çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ARE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 kılsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Belgesel yayinlayip duruyolardi olmuscesine. Uzatmalari oynuyomus meger. ARE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 böyle sanatçılarla çocukluğumuzdan da bir parça gidiyor sanki. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 https://youtu.be/iA2hrjHkW_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 topragi bol olsun vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Vay ulan, amcamı da, arkadaşımın babasını da, annemin yengesini de küçük hücreli akciğer kanserinden kaybetmiştik. Ne illet hastalık ya, bi çare bulsalar artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 küçük hücreli kanser ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 AEO ARE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Yumusak doku kanseri diye de biliniyor. Ben simdi annemi kimin konserine goturecegim 20yildir sabit yillik hediyem idi :( 30 yasindaki adamlar bir nebze uzulur ama 1955-60 dogumlu olanlar ciddi anlamda lokallerde eslik ettikleri bir dostlarini kaybettiler. Yazik olmesi gereken o kadar cins insan varken boyle degerleri kaybetmek gercekten uzucu. Mekanin cennet olsun buyuk ustad! Edit: Madem yoksun artik senin hatirina yapilmis olan albumden saygilarimla... http://www.youtube.com/watch?v=tIlVKyxpHJY Simdi yazinca aklima geldi annemin dogum gunu yarin vay kahpe dunya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Yazık valla allah rahmet eylesin... Bu ara hep değerli insanlar ölüyor. İbrahim tatlıses,hülya avşar ve türevlerine bir bok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 geçenlerde kayahan şarkılarıyla ilgili bir program izlemiştim, beynim çoğu şarkıyı silmiş pop müzik nefretinden ama programı izleyince çocukluğumuzun bu adamın şarkılarıyla geçtiğini gördüm. başarılı bi insan. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Bir ara kanserdi heralde oldum oluyorum diye diye ne reklam yapmisti. Album falan cikarmisti hemen. O günden beri sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mekanı cennet olsun. Velakin sevmezdim. Ne zaman kendinden 30 yaş küçük biriyle evlendi üstüne kızı sırf sevdiği adamla evleniyor diye onu red etti. İşte o günden beri günahım kadar sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ripare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar