Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 tek kod ama bazı platformlar ıcın bazı seylere dıkkat edıosun zannedersem. Yani öyle olması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ne alemdesiniz diye bi uplayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bura çok güncel değil de ayrı topic yerine burraya yazyaım. güncelden biri görür belki bizim projenin birinde achievement sistemi kullanıcaz da, unityde mi yapılsın backende mi yapılsın karar veremedik. ayrıca facebook ile entegre oyun. loginidir arkadaş davetidir falan şeyleri var. ben de diyorum herşeyi facebook tutsun o zaman. kendi achievement sistemleri var çünküü https://developers.facebook.com/docs/games/achievements önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 konunun hakimi olmadigim icin buraya sorayim, tekerlegi yeniden kesfetmek istemiyorum cunku. simdi ben bu unity nin bi yandan tutoriallarini takip ederken, diger yandan aklima deli sorular geliyor. bu asset storelar disinda, diyelim evdeki esyalari, isole bir ortamda (green box icinde falan) iphone ile ceksem, bunu 3d olarak unity icerinde kullanilabilir hale getirebilir miyim? bunu saglayan app falan var midir? yani mesela evdeki caydanligi, bardaklari, oyuncak arabalari falan aktarcam iste sdf bunu bir tik ileri goturup insan hareketlerini de animasyon olarak 3d ortama tasima imkani var mi? yani mesela bir kendimi cekicem, sonra ellerimi havaya kaldiricam, bu iki modeli pc ye aktarinca arayi kendisi tamamlicak falan filan. bu sekilde teknikler var midir? biraz arattim ama bulamadim unity kapsaminda. bu ea sports falan noktaciklar takarak yapiyo sanirim ama benim sordugum daha cok gariban isi tabi ahah. 2017 itibari ile oyun yapanlarin cogu asset store search kismina girip, ordan texture, model falan secip, ihtiyacina/fiyatina gore urun mu aliyor? bir de bu unity nin kendi asset store u disinda guvenilir hangi asset store lar vardir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 holy shit, cahillik boyle bisey sanirim sdfsdf aranirken youtube da suna denk geldim https://www.youtube.com/watch?v=R1ROxTnD3E0 adam 60 saniye icinde sehri scaffold ladi ya lan : suna goz atmak gerek sanirim https://www.blender.org/ neyse yukaridaki sorularim hala gecerli tabi, ama bu tip seyler cok ise yariyacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 3d olarak telefonla çektiğin şeyi aktaramzsın. 2d olarak sprite şeklinde yapabilirsin. 3d olarak objeleri, canlıları aktarmak istiyorsun 3 boyutlu tarama yapman gerekiyor. onun için xbox kinect kamerası kullananlar var. aynı şekilde birebir hareketlerini modele uygulayabiliyorsun da. kinect unity diye aratırsan nette videolarına ulaşırsın. ha işte eğlenirsin edersin de bir ürün ortaya koymak adına ne kadar verimli tartışılır sonuçta kaliteli, akıcı animasyon paketleri var. sıçarken kılıç sallayan adamaına kadar yüzlerce animasyon içeren paketler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 kinect ten yuruyunce sole biseye denk geldim https://www.youtube.com/watch?v=eoZ9I7AvVEU amator eglendirse yeter zaten sdfsdf lan 3d scanning yazmak aklima gelmedi, sacma sapan iphone to unity, image to unity falan diye aratiyorum. zaten dertler dogru soruyu google a sormamakla basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Ilk post'a cevap: Bu vakitten sonra diye bisey yok. 40 yasinda olsan yine baslanir vaktin ve imkanin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 burada demişsin ya la di said: 29'unda "evi topla hanim gidiyoruz" diye gavur ellere gelip bi suru seyi sifirdan ogrenmis biri olarak diyorum ki "aaa yasim mi geci acaba" demek en buyuk hiyarliklardan. Gecmedi abi, yeni basliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 yurtdışına gitmeyecekseniz bu saatten sonra unity'yi boşverin, tarıma yönelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 yoneldim https://www.youtube.com/watch?v=gHGRuomdiz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Blenderi yaklasik 4 yildir kullanmaya calisiyorum 1-2 sene ustunden para bile kazandim dfg. Simdi amator olarak ogrenmeye devam ediyorum. Bitmiyor yapabilecegin seyler cunku blender ile, adamlar acayip sektorlerde kullaniyolar. Kisacasi acayip bisi ogretin ogrenin. edit: of hatta 4 sene once denedigim birseyi buldum. Test asamasindaydi baya goruntu acayip jellolu binalarinda renderi test durumunda amac multicopter ile cekim yapip motion trackingle binalari oraya yerlestirmekti. Buyuk planlarim vardi muteahhitlere yapip koseyi donucektim dfgfd https://vimeo.com/60960575 edit2: ay acayip gaza geldim yine, boyle 3d ot bok ihtiyaciniz olursa elimden geldigince yardim ederim belese. BIRLESIP PATI OYUNU YAPALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 BabacumMostors said: burada demişsin ya la di said: 29'unda "evi topla hanim gidiyoruz" diye gavur ellere gelip bi suru seyi sifirdan ogrenmis biri olarak diyorum ki "aaa yasim mi geci acaba" demek en buyuk hiyarliklardan. Gecmedi abi, yeni basliyo. Yaslandim ya. Ayni seyi tekrar tekrar soyleyip duruyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 @di çok doğru bu devirde yaş maş bitti artık heleki bilişim mevzularında heryer tuto dolu direk izlemeye başla 3d obje aktarma konusunda fotograf makinesiyle daha amatörde olsa yapabilirsin, ayarları düzgün yaparsan baya iyi sonuçlar çıkıyo Autodesk in 123catch mi ne bir programı vasitasıyla fotoları yüklüyon o sana 3d .obj veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 yas asil bilisimde sikintili. ben bile gorece olarak genc olmama ragmen, kac yer yastan dolayi reddetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 25-30 lu yaşlarda dur la programlama öğrenim diyip, c++,asm,sql şu bu yardırıp çok temiz paralar kazanan bir abimiz vardı, şimdi napıyor bilmiyorum.adam ingilizceyi bile kod yazmaya çalışırken öğrendi. yani hiç bir şey için geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 vay arkadas : unity said: Once the data is in the hands of the client it is possible to find ways to grab the content from them. For instance, there are tools out there which can record 3D data at the driver level, allowing users to extract models and textures as they are sent to the GPU. For this reason, our general stance is that if users are determined to extract your assets, they will be able to. https://www.youtube.com/watch?v=o6SN3BU_mKE abaw, bu sekilde bebenin teki tek gecene baya bi oyunun irzina gecip, karakterdir materyaldir ne varsa export edebilir. adam onu modellemek icin saatlerce ugrasin, su hallere bak. gta 5 de falan calisiyomu acaba sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 denedin mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Oyunu yapin, piyasaya surun de tek derdiniz veletin birinin modellerinizi ve texture'larinizi bone structure'siz araklamasi olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 god dammit https://www.youtube.com/watch?v=iXdjBqI83Lw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 It’s Not Too Late to Become a Software Developer After the Age of 35, 40, or 50: the TOP 10 True Great Success Stories (Photos) https://belitsoft.com/php-development-services/its-not-too-late-become-software-developer-after-age-35-40-or-50-top-10-true-great-success-stories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Unity e biraz baktım kurcaladım da. Ben okul seçimi yaparken böyle toollar olsaydı kesin sektöre girerdim ya avrupaya falan kaçıp. İnanılmaz güzel abi. Çok kıskanıyorum genç zihinleri böyle araçlara sadece bir dl linkiyle ulaşabildikleri için. Sektör için mükemmel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Evet. Universitelerde bolumleri bile var artik game design and development diye. Baya kiskanilasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 kurcalamaya devam etsene yahu, milyon tane tutorial, ders falan var. ben baya baya uğraşıyorum, baya baya da zevkli. hatta 3 4 kişi birleşip bu kurban bi oyuna girilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 benim mesleğim ıvırım zıvırım oturdu abi. yaş oldu 30, evlendik falan. buradan sonra ancak hobi olarak kurcalarım da onun içinde c# falan istiyor. hobi için dil öğrenmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar