yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Nabız yokluyolar işte tutar mı acep diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Sezon finalini izledim şimdi. Askerlerin dikkatini dağıtmak için 2000 tane zombiyi salmak nasıl bir mallıktır. O noktadan sonra başladım diye bitirdim bölümü ama resmen çöptü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Orada en ufak bir ahlaki ikilem yaşamamaları da ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 onu bunu bilmem her türlü walking dead in kendisinden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bana göre asıl Walking Dead'in seviyesinin çok altında. Gayet vasattı ilk sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 başlamış güzel olan walking dead'in 2. sezonu. diğer walking dead'den sonra bunu izleyince,öbürüne nasıl tahamül ediyorum diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 adam bu mallara iyilik yaparak başını yaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 walking dead boku yaninda baya kaliteli bu, olumsuz karakterler yok enazindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Karakter olmadığı için o. Hepsi çok cılız ana karakterlerin, o kadar cılız ve sönük ki olumlu olumsuz diye ayıramıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 esmer uzun saçlı çocuk carl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Ne bayik bir baslangic yapti ya, gozumu acamadim izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 5. 6. bölümden önce açılmaz bu dizi. bitsin öyle izleyeyeyim hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Laorx said: walking dead boku yaninda baya kaliteli bu, olumsuz karakterler yok enazindan. abi olumsuz karakter yok demişsin, her biri birbirinden leş karakterlerin bu FTWD'de... hani latino desen ayrı uyuz, hawaii'li ebeveyn zaten ULTRA ZORLAMA bir karakter. herifin 2 farklı kadından 3 çocuğundan hiç başlatma... zencinin zaten, ne sattığı ne planladığı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 eng klavye abv ölümsüz yazmak istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ya oyuncu seçimi çok önemli ya... birde karakterlerin nası bir değişime uğrayacağını 4 gözle bekliyorum halen bir değişiklik yok aynı Modda gidiyorlar... en mal kamil çocuk girdi öbürleri halen bi saf modda halbuki Sarışın hatun iyidi sanki ilk sezonda moda girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Goering said: Laorx said: walking dead boku yaninda baya kaliteli bu, olumsuz karakterler yok enazindan. abi olumsuz karakter yok demişsin, her biri birbirinden leş karakterlerin bu FTWD'de... hani latino desen ayrı uyuz, hawaii'li ebeveyn zaten ULTRA ZORLAMA bir karakter. herifin 2 farklı kadından 3 çocuğundan hiç başlatma... zencinin zaten, ne sattığı ne planladığı belli değil. nerenle izledin abi diziyi? sarışın kadının oğlu ve kızı eski eşinden.sadece bi tane çocuğu var adamın,oda dizide ölen eski eşinden. ayrıca adam maori ymiş,son bölüm öğrendiğimiz üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Karakterler kan banyosu yapip hala zombi olmamayi nasil basariyor Isirinca gecen mikrop kanini agzina surunce gecmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Zombi virüsü havadan geçiyor,herkesde var zaten ölünce aktif oluyor. Isırılınca enfeksiyondan ölüyorsun, ölünce zombi oluyosun. Walking dead'deki gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Isirilinca olen adamin kan banyosu yapinca olmemesi normal mi iste onu soruyorum ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Ağzından yüzünden çok girmediği sürece öldürmeyebilir bilmiyorum. Salyadaki bakteriden enfeksiyon kaptıklarını düşünürsek pek mantıksız değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 _Rave said: Goering said: Laorx said: walking dead boku yaninda baya kaliteli bu, olumsuz karakterler yok enazindan. abi olumsuz karakter yok demişsin, her biri birbirinden leş karakterlerin bu FTWD'de... hani latino desen ayrı uyuz, hawaii'li ebeveyn zaten ULTRA ZORLAMA bir karakter. herifin 2 farklı kadından 3 çocuğundan hiç başlatma... zencinin zaten, ne sattığı ne planladığı belli değil. nerenle izledin abi diziyi? sarışın kadının oğlu ve kızı eski eşinden.sadece bi tane çocuğu var adamın,oda dizide ölen eski eşinden. ayrıca adam maori ymiş,son bölüm öğrendiğimiz üzere. anaa harbi mi lan asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 bi sn adam maori ise çok sağlam şeyler çıkabilir ilerde haha piskopata bağlatacaklar adamı kesin 2. rick gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 o adam irl maori lan zaten cahiller, ama güzel latino da oynar. training dayde gang bosstu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ya bu chris midir ne boktur joffreyden daha çok nefret ettim veletten ya, joffrey nin bi tarzı vardı en azından bu tam sünepe salak çocuk, ölmez bi de şimdi bu kaç bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 köylü latino işte, allaın salağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar