bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben de onu hissetim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 2 de 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Dizide üç tane zenci karakter vardı, iki bölümde hepsi ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 aynisini biz dedik :) kehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 2. bölüm iyiydi. Sevdim ben diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 2 de fena değildi bence. zombi istilası önceki kısımı izlemek de ayrı keyif verici. hala telefon elektrik falan var hehe walking deadde hiç yoktu sanırım böyle zamanlar. esas adam hastanede mi ne uyanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. tek sevmediğim alicia mı ne, johnny depp kılıklının kardeşi. eğer ölürse dizinin ismini dövme yaptırırm fasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Dizi acayip kötü.Bir zombie dizinde bukadar konuşma olur mu arkadaş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Dün izledim 2 bölümü de, güzeldi. Kaç bölümlük olacaktı bu? Bir de, bu yavaş yavaş süreçten mi devam edecek yoksa diğer grupla birleştirme gibi birşey olacak mı olay akışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Sanmıyorum. Concept farkı var iki dizi arasında. Bunda post-apo öncesi dünyayı ve yavaşça post-apo dünyasında dönüşü konu alıyor. Eski dizi ise direk post-apo dünyayı konu alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Aynen, dizi zaman aralığı bu seyirde devam eder umarım ama değişik karakterler şart gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ilk bölüm olduğundan ötürü biraz durgundu; ama beğendim. Sonuçta bu başlangıcı anlatan bir dizi. zombilerin yayılması, hasarın oluşması, elektriğin suyun gitmesi kaosun oluşması hemen başlarda olmaz. E ilk etapta fazla zombi olmayacağı için heyecan da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bildiğimiz walking dead ne zaman başlıo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 artık bizim bildiğim walking dead bu walking dead. diğer walking dead artık diğer walkking deade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Amerikan redneck modelli walking dead dizisi daha iyidi tam köylü işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Aslında ortak karakterler olmadığını ve ileride de olmasının pek mümkün görünmediğini düşünürsek, bu diziyi diğerinin spin-off'u olarak duyurmaları biraz saçma. Hani zombi konsepti de orijinal bir şey değil ki. Aynı mantıkla, mesela Mr. Robot'un Breaking Bad'in spin-off'u olduğu söylenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bu dizi güzel de walking dead den çok wanking dead gibi daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 keşke zombileri yok ettiklerini düşünseler bir kaç bölüm, sonra tekrardan çıksalar falan. abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yeni bölüm hangi günler çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 pazar yayınlanıyor,pazartesi izliyebiliyoruz biz yamulmuyorsam ama bu hafta tatilmiş haftaya pazar 3.bölüm. buarada sadece 6 bölüm olucakmuş bu sezon.hadi 10 bölümü anlıyorumda 6 bölüm ne abi? 4 bölüm kaldı daha şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ilk wd'i de 6 bölüm yayınlayıp 1 sene mi ne erteledilerdi. Gerçi sezon molası değildi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 abi çok iyi dizi, hakikaten 3. bölüm gerim gerim gerdi beni ya. ama şöyle bir şeyi farkettim az da olsa şevkimi kırdı spoyler bizim travis esas adam kamyonetine koştuğunda insan halilyle kamyonetin orda olmasını beklemiyor. faka gitti herşey normal ön camda çatlak var sadece. o da belki eskidir dikkat etmedim. etrafındaki tüm araçlar yanıyor ama. bi de geri döneceğin evin niyek apısnı açık tutuyorsun ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 WD de hiç görmediğimiz bi yüzünü görüyoruz olayın, WD'den çok daha iyi bence (tu) Travis ve oğlu aşırı uyuz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Jeeztro said: abi çok iyi dizi, hakikaten 3. bölüm gerim gerim gerdi beni ya. ama şöyle bir şeyi farkettim az da olsa şevkimi kırdı spoyler bizim travis esas adam kamyonetine koştuğunda insan halilyle kamyonetin orda olmasını beklemiyor. faka gitti herşey normal ön camda çatlak var sadece. o da belki eskidir dikkat etmedim. etrafındaki tüm araçlar yanıyor ama. bi de geri döneceğin evin niyek apısnı açık tutuyorsun ahha şu aynen benimde canımı sıktı.ön camdaki kırıkta eski daha önce görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 O sahneye dikkat edin, hemen hareket ettikten sonra etrafta bir sürü sağlam araba gözüküyor. Mantıksız değil. Bu tarz bir olay çıktı mı her araba yakılır diye bir kural yok. Adamın aracı olayların merkezinden azıcık uzaktır vs. gibi açıklamalar düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 gayet iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar