Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fear the Walking Dead (2015) - AMC

Editor

Öne çıkan mesajlar

2 de fena değildi bence. zombi istilası önceki kısımı izlemek de ayrı keyif verici. hala telefon elektrik falan var hehe

walking deadde hiç yoktu sanırım böyle zamanlar. esas adam hastanede mi ne uyanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

tek sevmediğim alicia mı ne, johnny depp kılıklının kardeşi. eğer ölürse dizinin ismini dövme yaptırırm fasds
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ortak karakterler olmadığını ve ileride de olmasının pek mümkün görünmediğini düşünürsek, bu diziyi diğerinin spin-off'u olarak duyurmaları biraz saçma. Hani zombi konsepti de orijinal bir şey değil ki.

Aynı mantıkla, mesela Mr. Robot'un Breaking Bad'in spin-off'u olduğu söylenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok iyi dizi, hakikaten 3. bölüm gerim gerim gerdi beni ya. ama şöyle bir şeyi farkettim az da olsa şevkimi kırdı

spoyler

bizim travis esas adam kamyonetine koştuğunda insan halilyle kamyonetin orda olmasını beklemiyor. faka gitti herşey normal ön camda çatlak var sadece. o da belki eskidir dikkat etmedim. etrafındaki tüm araçlar yanıyor ama.

bi de geri döneceğin evin niyek apısnı açık tutuyorsun ahha

Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

abi çok iyi dizi, hakikaten 3. bölüm gerim gerim gerdi beni ya. ama şöyle bir şeyi farkettim az da olsa şevkimi kırdı

spoyler

bizim travis esas adam kamyonetine koştuğunda insan halilyle kamyonetin orda olmasını beklemiyor. faka gitti herşey normal ön camda çatlak var sadece. o da belki eskidir dikkat etmedim. etrafındaki tüm araçlar yanıyor ama.

bi de geri döneceğin evin niyek apısnı açık tutuyorsun ahha

şu aynen benimde canımı sıktı.ön camdaki kırıkta eski daha önce görmüştüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...