Shean Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 kediye antibiyotik vermem gerekiyor - şurup ve kedi dişi- sürekli yalıyor yarasını başlık takmaya gerek görmedi veteriner depresyona giriyorlar diye. -yandan yapıldı ameliyat- antibiyotiği sabah 10da ağızdan verdim zorla sonra akşam 10 da vermeye çalıştım 40 dakika peşinden koşturdu ve dolaptan kendini aşağıya attı. dikişleri açıldı diye tırstım. ben de bu böyle olmaz eziyet resmen diye suyuna karıştırdım antibiyotiği 8 yudum içti sonra kaldırdım temizledim iyice böyle yapmam uygun mudur? kafama aşırı takıldı enfeksiyon kapmasından tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 kimse mi bilmiyor beyler rahat edemiyorum veterinerde telefonu meşgule atıyor tam bi neyse işi vardırda müşteri bekletilmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yakalayıp şırıngayla agzına dep. koşturtma tabi, önce kandırıp yanına çek, yakala. kaçırırsan biraz rahat bırak, cooldowndan çıksın. yalama işi de sakatta onu nasıl önlersin bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 abi şırınga işi falan bunlar artık yalan oldu. kedi kafasını sevdiğim an gg olup kaçıyor. kokuyuda anlıyor. bırakın bana içerim ben zorlamayın kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 alması gereken dozu kendi başına suyla alıyorsa sıkıntı yok zaten de, ben o şekilde içmiyor diye anladımdı. almıyorsa tough love, başka yol yok, onunda en hızlısı benim bildiğim şırınga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Yara yanda olduğu için sıkıntılı olabilir gerçi ama ben benim canavara nasıl içirdiğimi anlatayım; Öncelikle antibiyotiği şırıngaya çekiyorsun, sonra yere oturup kediyi bacaklarının arasına kıstırıyorsun geri de kaçamayacağı şekilde. Hatta önü duvar falan olursa süper olur. Daha sonra bir kolunla kediyi destekleyip o kolunun eliyle kedinin ağzını kapatıyorsun ve diğer elinle şırıngayı kedinin ağzının yanına kibarca bastırıyorsun. Bu noktada zaten şırınga kolayca girecek kedinin ağzına ama önemli olan şırınganın ucunun kedinin boğazına doğru olmaması ve senin antibiyotiği yavaşça vermen hayvana. Yoksa boğulur, kusar ya da ağzından taşar ilaç. Benim kediye bu şekilde ilaç içirilebiliyorsa dünyadaki tüm kedilere içirilebilir. Bir kez alışınca çok kolay. (Aynı şeyi kediyi havluya vs. sararak da yapabilirsin bu arada ama daha çok hırpalanıyor ayrıca kaçması daha kolay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bu arada ilacı suya karıştırırsan bayağı seyrelir, koca tası bir kerede içemeyeceğine göre de pek bir etkisi olmaz. Eğer beceremezsen veteriner iğne olarak yapsın antibiyotiği, sen de kedicik de eziyet çekmeyin. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yarın sorayım bari bu akşam antibiyotiği böyle almak zorunda kaldı veremiyorum yandan tutma mevzusuna hiç girmek istemiyorum tam dikiş var ve bacaklarının yanı işte tutmam imkansız. dikişlere zarar gelir diye korkuyorum vede gelir yani. deliriyor oraya birşey değdiği an. yarın veterinerle konışıyımda iğne işini iğne yapalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Islak mamaya karıştırsan affetmez yutar tüm antibiyotiği bence, tabi bütün pakete değil de bi oturuşta bitireceği kesin bi miktara karıştır. Ben ıslak mamayla kirli çorap bile yedirilebileceğine inanıyorum, bıraktım o yüzden ıslak mamayı haftada bi gün tavuk ciğerine döndüm(bu da böyle bir anımdır) Ne koyuyolar acaba ıslak mamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 başlık takmaması çok saçma olmuş ya dikişi açarsa kötü olur yani ben o veterineri pek sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 adam sordu başlık takayım mı diye ama önermiyorum falan dedi ayrıca dikişleri baya sağlam atmış gayet iyi ondanda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Nasıl şimdi durumu içirebiliyo musun antibiyotiği? Biz sabah çok erken çıktığımız için akşamları iğneye götürüyorduk günde iki hap yerine bi iğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Dikişe tentürdiyot sür kafan rahat etsin en azından. Antibiyotik için veterinere götürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ensesinden tutsana abi sıkıca. Paralize olup kalıyo zaten. Sonrasında şırınga ile ilacı ağzının yanından sıkıver yavaşça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ense paralize etmiyo ya baya baya depreşip kaçmaya çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 arada pasiflora verirken ben sf bi çay kaşığı bi şey yapmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Dikişin açık olmasında sorun yok. Kedinin dikişi yalamasında da sorun yok. Eğer dikişleri ısırıp böyle çekiştiriyorsa giysi gibi birşey giydir, giysi biraz bol olsun yaraya temas etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 başlık takmak ile depresyona girmek arasındaki ilişkiyi anlamadım. kolay bir şey değil şırınga ile olsa da ağızdan ilaç vermek kediye. köpek gibi büyük ağızları da yok sonuçta, çoğu zaman ağzını denk getirip verdiğini zannetsen de boşa gidebiliyor. mamaya-suya koymak mantıklı olabiliyor da, yüksek ihtimalle etkisi azalıyordur. peşinden çok fazla koşturma, dikişlerinin açılması iyi olmaz. sakin yaklaşmaya çalış mümkün mertebe. kedi zaten onu sıkıştıracağını sen daha hamle yapmadan anlıyor, manyak iç güdü var kedilerde. huzursuzlansa bile bi şekilde kitlemen gerekiyor ama canını acıtmayacak şekilde. boğuk sesler çıkarabilir, öyle olunca insan acıyıp salabiliyor genelde, ama bu onun iyiliği için olduğu için bir şekilde ignore'laman ve tabiri caizse 'sert' takılman gerekiyor. kolay gelsin ama, can sıkıcı bir dönem. benim kedim erkekti, biz de kısırlaştırmıştık. zaten narkozdan kendine tam anlamıyla gelene kadar ufaktan iyileşmişti büloş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=T9TmmF79Rw0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bu arada hap da içirebilirsin, hap bayağı kolay oluyor. Kedilerin ağızlarının önünde dişleri yok, parmağınla ittirdiğinde parmağını gırtlağına kadar kolayca sokabilirsin. Öyle açıp kedinin damağına yapıştıracaksın hapı, gerisini o hallediyor. Ama en kolayı iğne olur. Ha bu arada kedinin enseden tutulunca paralize olması yalan. Kendini ivmelendirip koluna sarılır direk, alır aşağı direk sdfkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 uyuşturucuya alıştır kedini cat nip - kedi otu muydu ? zaten gelip maymun oluyo o sırada daya antibiyotiği win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 vücudunun en çok yaladığı bölgelerine sür antibiyotiği. biz öyle yapıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 elizabeth yakalık takman lazım? Kedilere takılıyormu bilmiyorum ama veterine benim köpeklere kendisi vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Auril said: uyuşturucuya alıştır kedini cat nip - kedi otu muydu ? zaten gelip maymun oluyo o sırada daya antibiyotiği win çoğu veteriner uyuşturmaya karşı, çok zorunda kalmadıkça. hayvanın feleği şaşıyo, insanlardaki gibi uyuşturulacağının farkına varmadıkları için. ayrıca mideleri için de kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ya antibiyotik işi tamam elbise taktık elbiseyi bir şekilde geriye alıp dikişleri sökmüş dikişlerin alt kısmında çok belli tam kapanmadan açmış dikişi yarın veterinere gidicez herhangi bir enfeksiyon belirtisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar