Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Gençler hadi organize olalım çıkar Pati'den sağlam bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ciddi ciddi bu modelleri kullanıcam ha asdfsghj mecanim ready rigged model veriyor gerçekten. çıplak adamları koştururuz ne güzel hem hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 imamizer said: şu da boss olsun. http://i.imgur.com/AHVKDUd.png "abi 1 lira var mı abim" diye geliyo. imam şunu rüyamda görürsem bütün lanetim üzerinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 imamizer said: şu da boss olsun. http://i.imgur.com/AHVKDUd.png "abi 1 lira var mı abim" diye geliyo. topların hatrına 50k veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yemin ediyorum mob farmlarım şunlardan olsa modelleri adını da aquila yapsan böyle bilmiş bilmiş şeyler dese yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aquilanın 80k postunu random söylesin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 beberuhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sunucu tarafını kodlayabilirim istersen C# veya node.js ile. bknz referans; mooege (Blizzard avukatlarının evime dayanması ile sonuçlanan Diablo 3 beta server emulator), coiniumserv (bitcoin ve alt-coin pooled mining için sunucu yazılımı). Bu sonuncusunu node.js ile tekrardan yazım daha sonradan. code repository olarak ne kullanıyorsun git vs? edik: server tarafına başlamıssın zaten, yardımcı olabilirim protokol ve kodlama konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sen serverin icine bitcoin miner koyarsin, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 btc ile alisveris olsun icerde uyusturucu falan satalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 düşünsenize miner olarak oyun-ici coin kazılabildiğini ve minecraft sunucularında olduğu gibi game shop icin kullanilabildigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aslında oyunda sabit miktarda olan ve oyun içerisinde üretilmeyen ancak el değiştiren bi currency konur mu konur. oyunda currency btc olsun mesela. oyun hesabına deposit/withdraw yapabilirsin tabi ufak bi komisyonla yıh hı hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 olm yazmayin boyle seyler, sonta kotick motick gorucek, basimiza bela olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 oha super fikir lan :D buara coding konusunda bende daha pek bi noobum :D ama kolay fonksiyon ivir zivir olursa c# / java ile belki yardim edebilecegim biseyler cikabilir. Bunun disinda muzik/ses efekti gibiseyleri cözebilirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 imam proje grubu kur abi, katılmak isteyenleri yetkinliklerine göre assign et tasklere dağıt. bir yandan paralel diğer işler yürüsün, bir araya koyar keyfini çıkartırsınız. ete kemiğe geldi mi bize de erişim verirsiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yardım şimdilik lazım değil ileride olacak. biraz daha gaza getirecek şeyler koyayım buraya önce. ama şu currency olayının btc olması fikri çok kafama yattı yalnız. eve gibi direkt olarak her eşyaya/hizmete reel değer biçiyorsun. onu bi düşünücem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 imamizer said: Suark said: modelcımle anlasamadıgımdan oturu kendım oturdum ben bu ısın basına makehuman ıslerı ınanılmaz kolaylastırıyor, rigli veriyor ki humanoide uygun verıyor. armorları vs blenderda bu modeller uzerınden yapıorm( zaten sonrası texture. Tavsiye ederim babs ilk etapta kullanmak için şunu yaptım. http://i.imgur.com/vFjOYRd.png abi pipi niye beyaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 imamizer said: yardım şimdilik lazım değil ileride olacak. biraz daha gaza getirecek şeyler koyayım buraya önce. ama şu currency olayının btc olması fikri çok kafama yattı yalnız. eve gibi direkt olarak her eşyaya/hizmete reel değer biçiyorsun. onu bi düşünücem ben. olm 2 saniyede projeden saptın lan. Kendine gel *tokat atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 kotickizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 emote kullanmak için btc ister bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://www.gamingangels.com/wp-content/uploads/2010/01/bobbykotick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Xenocide said: imamizer said: Suark said: modelcımle anlasamadıgımdan oturu kendım oturdum ben bu ısın basına makehuman ıslerı ınanılmaz kolaylastırıyor, rigli veriyor ki humanoide uygun verıyor. armorları vs blenderda bu modeller uzerınden yapıorm( zaten sonrası texture. Tavsiye ederim babs ilk etapta kullanmak için şunu yaptım. http://i.imgur.com/vFjOYRd.png abi pipi niye beyaz? Başta boyle imiş, sonra güneşten yanmış vücüt. Pipi oyle kalmış. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7a/Lucas_Cranach_the_Younger_-_Adam_and_Eve_-_Google_Art_Project.jpg/446px-Lucas_Cranach_the_Younger_-_Adam_and_Eve_-_Google_Art_Project.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 direk btc yapma ama kendi crypto currency'ni çıkar. oyun üzerinden biçilsin değeri. oyun dışında da piyasan olur. amerika gibi, karşılıksız para basarsın. gerçi edit'e girer o zaman madenlerde gerçekten mine ediyor oluruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Niye BTC uğraşıyorsun ki , direk dolar koy. Madenciler de silver gold copper vs kazsın, 1 copper = 1 cent 10 copper = 1 silver = 10 cent 10 silver = 1 Gold = 1 dolar 10 gold = 1 diamond = 10 dolar ... vs vs diye gider. zaten örneği var. Entropia universe mi ne idi, direk para ile alışveriş yapıyordu millet. Parayı basan alsın goldu. Yalnız direk buy to win olur o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 niye dolarla uğraşsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar