SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 neden yaşadığın seninle ilgili bir konu. bilgine, hayatı yorumlayış biçimine, inancına kadar çoğu temel bileşenden süzüp çıkarırsın neden yaşadığını. yani kişiye göre değişir. Anhora öncelikle asdhasfhasfd. insan amaçsız kalınca da yaşar gayet. önemsiz olduğu sonucuna varır ki bu genelde acı bir tecrübe, sonunda bununla barışır ve çoğumuzdan daha da tatlı yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 anhora daha toy üstüne gitmeyin herseyi ben biliyorum caginda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 random is random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Anhora ben senin yaşındayken banada böyle davranıyolardı hep bakma sen kafayı yemiş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Belki de haklısınız. Sisteme ayak uydurmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 olene kadar yasiyosun. hala olmedigin icin yasiyosun. cok takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Tori said: forum iyi "hayatın anlamı" topici yaptı bu mevsim Aynen arada bi bende gaza gelip açmayı düşünüyor sonra vazgeçiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 " her şey güzel olacak mı diye merakımdan yaşıyorum " diyor biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bir kurtarıcı adam gelsin bizi kurtarsın, bir sopalı adam gelsin bizi dövsün asdffg hiç anlayamicam ben bu dünyayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 neden, yaşamak, biz ve lan kelimelerini bulan sensin. sen olmasan böyle bir soru da olmayacak. soruyu da bulan sensin. insan her şeyin ölçüsüdür. pisagor öklid menaleüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Anhora said: Bir kurtarıcı adam gelsin bizi kurtarsın, bir sopalı adam gelsin bizi dövsün asdffg hiç anlayamicam ben bu dünyayı ya. mayko bak öyle tek bir realite olduğunu düşünürsen olmaz bu iş. anlayamazsın dünyayı zaten anlamlandırabilirsin kendince. herkes öyle yapıyor. herkeşin bildiği kendine. enyormlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Anhora said: Belki de haklısınız. Sisteme ayak uydurmak en iyisi. Bizim soyledigimiz sistem sen aykırısın oyle mi Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Anhora said: Belki de haklısınız. Sisteme ayak uydurmak en iyisi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Uzaydan dunyaya kendi gozlerimle bir kere bakmadan olmemeye karar verdim ben, gerekirse isildakli vampir olmaya bile raziyim yeterki su gezegeni kendi gozlerimle tepeden gorebiliyim Salak ve imkansiz bir hayal olabilir ama cabaliycam sunun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yaşamayanlar niye yaşamıyor acaba https://www.biliste.com/wp-content/uploads/asasa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Laurelin said: Uzaydan dunyaya kendi gozlerimle bir kere bakmadan olmemeye karar verdim ben, gerekirse isildakli vampir olmaya bile raziyim yeterki su gezegeni kendi gozlerimle tepeden gorebiliyim Salak ve imkansiz bir hayal olabilir ama cabaliycam sunun icin evet salaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Laurelin said: Uzaydan dunyaya kendi gozlerimle bir kere bakmadan olmemeye karar verdim ben, gerekirse isildakli vampir olmaya bile raziyim yeterki su gezegeni kendi gozlerimle tepeden gorebiliyim Salak ve imkansiz bir hayal olabilir ama cabaliycam sunun icin tam beklentini bilemiyorum tabi de 15000 euroya filan şunu yapabilirsin https://www.youtube.com/watch?v=izIClWYKK1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Seele said: Laurelin said: Uzaydan dunyaya kendi gozlerimle bir kere bakmadan olmemeye karar verdim ben, gerekirse isildakli vampir olmaya bile raziyim yeterki su gezegeni kendi gozlerimle tepeden gorebiliyim Salak ve imkansiz bir hayal olabilir ama cabaliycam sunun icin evet salaksin. >__< horacegoesskiing said: Laurelin said: Uzaydan dunyaya kendi gozlerimle bir kere bakmadan olmemeye karar verdim ben, gerekirse isildakli vampir olmaya bile raziyim yeterki su gezegeni kendi gozlerimle tepeden gorebiliyim Salak ve imkansiz bir hayal olabilir ama cabaliycam sunun icin tam beklentini bilemiyorum tabi de 15000 euroya filan şunu yapabilirsin https://www.youtube.com/watch?v=izIClWYKK1o yok ben ISS e gitmek istiyorum direk, parası neyse toplarız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yapamayacağını değil yapabileceğini istesen ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ISSin içi kaç yıllık astronot kalıntısı dolu, iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 imkansızı iste ortalama ile idare et hayat felsefem oldu artık :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 horacegoesskiing said: yapamayacağını değil yapabileceğini istesen ya :P horace gelmiş mesaj atmış bak bu bile işaret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 kenk bab ben bi süredir ara ara uğruyom artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ama evet hala "horace gene yazmış!" tepkisi veriyorum her gördüğümde ahah, yıllarca bekledikten sonra istemsiz koşullanma oldu. :horace: iss on yıla hurdaya çıkar ya acele et lau. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yaziyor, iyi guzel de, biraz da cizip koysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar