deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Kantine hesap ödemeyi unutmuşum 2.5 ay olmuş, az önce çocuk çayın yanında hesabı da getirince farkettim. 270 lira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 soguk su da getirmis mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Faiz mi gelmiş hayrola ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ben eski kantincimi istiyorum arkadaş, 60 yaşında adam her ay başı adam gibi hesap getirir yanında da türk kahvesi ikram ederdi. Bunlar hesabın yanında soğuk suyu geçtim, verdiğim siparişi getirmekten aciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ver iban'ı havale yapayım ya, değer mi 270 lira için üzülmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ben üzülüyorum 270 lira için bana gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 daha dur doğum günü hediyen var senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Abi tosta poğaçaya 270 lira vermek koyuyor ne yalan söyliyim. Gerçi son iki haftadır sabah 5'te kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kendime. Ofise de önümüzdeki ay mini buz dolabıyla ayarlı kahve makinası alırsam kantine zırnık koklatmam bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ay başında hesabı getirin demediysen 2 buçuk aydır ne zaman ödeyecek bu adam diye kuruyolardır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 söyleseydin keşke normalde her ay hesap getirilirdi siz getirmeyincede aklıma gelmedi diye. şimdi senin hakkında kötü şeyler düşünürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 arkandan pis sövmüşlerdir. tükürüksüz çay kahve içmeyi unut :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Çay kahve pek içmiyorum çok şükür sdf, bir de bölümdeki herkesin değişik değişik kahve makinaları, öğütücüleri falan var, içmek isteyince "misafirliğe" gidiyorum. Kırk yılda bir içtiğim çayı da varsın tükürüklü içeyim, canları sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar