Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 30 dakikada 3 topum direkten donse FMye sovuyor olurdum. Hirvatlar mac motoruna sovse yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Bide milli takimin 2016sini gormezden gelip 2017 basligini acsak yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ismail mali iyiki satmusiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Cidden dunyanin en mal penaltisi filan. Adam kaleden uzaklasiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Temiz bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Nasi lan dedim baraja carpmis sdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 köybası direk 15 iq gerci sasırdım mı hayır bu adam bızdeyken bı ara 3-0 onde oldugumuz macın 90dkda gol olacak topu elle tuttup kırmızı kart penaltı yaptırmıstı. Hırvatlar bir kaç küçük mucize olmazsa alır bu macı arada cok ciddi güç farkı var. aktiftablet said: Ersan 'ın durumunu bilmiyorum ama oynuyosa kadroya çağırılmalı, Ahmet Çalık da bence fena değildi, Serdar Aziz zaten oynar. Bence Topal stoper oynamamalı, ön libero oynamalı, yoksa Avusturya maçındaki gibi sıçabilir ortasahamız. Adamlar sağlam basınca top oynayamıyoruz, mücadele gücünü artırmak lazım. ersan>>ozan olmalı işte ozanın oynaması baslı baslına facia zaten. gerçi neyi konusuyoruz aylarca oynamayan ardayı oynattı tam zırve yaptıgında cagırmadı adam sonunda da ben öyle istedim die acıklama yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Almanlar adam etmezse Emre Mor balon gibi patlayacak. Gelir Türkiye'ye Emre abisi gibi çakma reis olur dolanır göt büyütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 abi ismail kanserini nasi kakaladi bjk bize ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Genç Milli kahramanlar çok güzel bir puan aldı. Heyecanlarını izlemek hoştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Kizilbas olmadi bu paylasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Hırvatlar elimizden zor kurtuldu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Hırvatistan çok cenabet bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Maçı izlemeden anlayabiliyorum artık postları, capsleri. Taktir ettim kendimi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Yarım saat falan izledim, maç genel olarak bayık geçince kapattım dün. Yalnız şu Okay Yokuşlu'yu beğendim. Mehmet Ekici gibi kaybolmadana iyi bir takıma geçmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Tahmin ettiğim 5 maçtan sadece bu maçın istediğim gibi olmaması sebebiyle 1000tl para kaybettim. Teşekkürler Milli Takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bu takımla bu oyunla Ukrayna bizi yer türkiye de. İsmail köybaşı ve cenk tosunun yerine acilen birilerini koymak lazım. Oğuzhan niye yoktu ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 sakat ayrıca olmaması hayrımıza oldu. hakan ile aynı anda sahada olacaktı o da takım savunmasını harcatacak ve hırvatistan'ın daha çok işine yarayacaktı. balına geldi ft'nin tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 zaten bu maçta fatih terim'in forvete gol atma görevi vermemiş resmen. cenk'e pas atabilecek adam yok takımda. önde bas demiş adama deli gibi pres yaptı cenk işte çıktıktan sonra bayağı zayıfladı takım savunması. cenk'i beğenmiyorsunuz da adam geçen sene - ki gomez maç kaçırmadı beşiktaş'ta kenardan gelip 17 gol 6 asist yaptı, bu sene ligde 2 maç 3 gol 1 asist. pas yapabilen bir orta saha ve gg / caner kanatlarıyla iş yapar her türlü. ama işte kaos futboluyla ancak frikik olacak hakan atacak, ya emre mor 5 kişiyi çalıma dizecek gol atacak vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Geride rakibi kaşılayıp bala göte ileri çıkabilme oyununun santrforu cenk değil ya, rakibi yaslayıp baskılı oynayabiliyosan etkili Cenk. Hücum pres de tek kişi ile olmayacağından kimi koyarsan koy fark etmez, İlhan Mansız'ı çağırmadıktan sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Cenk direkt destek oyuncusu, ana forvetin ya da kanatların açtığı alanlara sızıp oradna iş bitiriyor. Hani bu adamın kariyerindeki en verimli dönemlerden birinde Sergen onu açıkta kanat olarak falan oynattı zaten çözüp ki ondan sonraki sezon aldı BJK zaten. Cenk'i ileride tek santrafor yapmak eğer kanat oyuncuları Müller vari kanat forvetler değilse cidden anlamsız çünkü etkisi bayağı düşüyor. Ama doğru oyuncu havuzu içinde cidden iş yapar. Şu yapıda ama Burak'ı falan tercih ederim. Enes mesela çok daha uygun keşke o as santrafor olsa direkt yıllarca hiç bırakmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 DarKRideR said: Cenk'i ileride tek santrafor yapmak eğer kanat oyuncuları Müller Olcay vari kanat forvetler değilse cidden anlamsız çünkü etkisi bayağı düşüyor. fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 DarKRideR said: Cenk direkt destek oyuncusu, ana forvetin ya da kanatların açtığı alanlara sızıp oradna iş bitiriyor. Hani bu adamın kariyerindeki en verimli dönemlerden birinde Sergen onu açıkta kanat olarak falan oynattı zaten çözüp ki ondan sonraki sezon aldı BJK zaten. Cenk'i ileride tek santrafor yapmak eğer kanat oyuncuları Müller vari kanat forvetler değilse cidden anlamsız çünkü etkisi bayağı düşüyor. Ama doğru oyuncu havuzu içinde cidden iş yapar. Şu yapıda ama Burak'ı falan tercih ederim. Enes mesela çok daha uygun keşke o as santrafor olsa direkt yıllarca hiç bırakmasa. Cenk yine iyi abi, özellikleri olan bir forvet; sahada kaybolmuyor. Burak'ın tek olayı önüne at topu, formdaysa atsın. Golcü dediğin Mario Gomez gibi sürekli olur, 2 maçta 2, 3 maçta 2 gol falan. Burak GS'de baya attı ilk senesinde özellikle ama hep belli dönemlerde.Atıyorum takım 6-7 maçlık kolay bir fikstüre giriyor, hop Burak 10 golle falan çıkıyor o periyoddan sonra kaç maç geziyor sahada sıfır katkıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Arda yine kadroda yok. Gerilim artıyor. Sızan bilgilere göre Reisi Cumhur un konuşması bile Fatih hocayı ikna edememiş. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 umarım artık 11 dede forvet olarak enes i görmeye başlarız.alsın formayı yıllarca bırakmasın artık. arda nın alınması lazım aslında ama adam o kadar itici ki hiç üzülmedim kadroda olmamasına.gerçi son 2-3 yıldır milli maçları hiç takip etmiyorum bile bugün işten gelirken radyoda tesadüfi duydum :) birde cengiz ünder yokken yasin in olması şaka gibi ahahaha daha geçen maçta ateş ediyordu artık kadro gençleşecek diye 1 maçlıkmış demek ki :D neyse pek umrumda değil zaten umarım maçları kazanırız da fatih terim galatasaray a sulanmaya başlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar