Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

köybası direk 15 iq gerci sasırdım mı hayır bu adam bızdeyken bı ara 3-0 onde oldugumuz macın 90dkda gol olacak topu elle tuttup kırmızı kart penaltı yaptırmıstı. Hırvatlar bir kaç küçük mucize olmazsa alır bu macı arada cok ciddi güç farkı var.

aktiftablet said:

Ersan 'ın durumunu bilmiyorum ama oynuyosa kadroya çağırılmalı, Ahmet Çalık da bence fena değildi, Serdar Aziz zaten oynar.
Bence Topal stoper oynamamalı, ön libero oynamalı, yoksa Avusturya maçındaki gibi sıçabilir ortasahamız. Adamlar sağlam basınca top oynayamıyoruz, mücadele gücünü artırmak lazım.

ersan>>ozan olmalı işte ozanın oynaması baslı baslına facia zaten.
gerçi neyi konusuyoruz aylarca oynamayan ardayı oynattı tam zırve yaptıgında cagırmadı adam sonunda da ben öyle istedim die acıklama yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu maçta fatih terim'in forvete gol atma görevi vermemiş resmen. cenk'e pas atabilecek adam yok takımda. önde bas demiş adama deli gibi pres yaptı cenk işte çıktıktan sonra bayağı zayıfladı takım savunması.

cenk'i beğenmiyorsunuz da adam geçen sene - ki gomez maç kaçırmadı beşiktaş'ta kenardan gelip 17 gol 6 asist yaptı, bu sene ligde 2 maç 3 gol 1 asist. pas yapabilen bir orta saha ve gg / caner kanatlarıyla iş yapar her türlü. ama işte kaos futboluyla ancak frikik olacak hakan atacak, ya emre mor 5 kişiyi çalıma dizecek gol atacak vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Cenk direkt destek oyuncusu, ana forvetin ya da kanatların açtığı alanlara sızıp oradna iş bitiriyor. Hani bu adamın kariyerindeki en verimli dönemlerden birinde Sergen onu açıkta kanat olarak falan oynattı zaten çözüp ki ondan sonraki sezon aldı BJK zaten.

Cenk'i ileride tek santrafor yapmak eğer kanat oyuncuları Müller vari kanat forvetler değilse cidden anlamsız çünkü etkisi bayağı düşüyor. Ama doğru oyuncu havuzu içinde cidden iş yapar.

Şu yapıda ama Burak'ı falan tercih ederim. Enes mesela çok daha uygun keşke o as santrafor olsa direkt yıllarca hiç bırakmasa.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Cenk direkt destek oyuncusu, ana forvetin ya da kanatların açtığı alanlara sızıp oradna iş bitiriyor. Hani bu adamın kariyerindeki en verimli dönemlerden birinde Sergen onu açıkta kanat olarak falan oynattı zaten çözüp ki ondan sonraki sezon aldı BJK zaten.

Cenk'i ileride tek santrafor yapmak eğer kanat oyuncuları Müller vari kanat forvetler değilse cidden anlamsız çünkü etkisi bayağı düşüyor. Ama doğru oyuncu havuzu içinde cidden iş yapar.

Şu yapıda ama Burak'ı falan tercih ederim. Enes mesela çok daha uygun keşke o as santrafor olsa direkt yıllarca hiç bırakmasa.

Cenk yine iyi abi, özellikleri olan bir forvet; sahada kaybolmuyor. Burak'ın tek olayı önüne at topu, formdaysa atsın. Golcü dediğin Mario Gomez gibi sürekli olur, 2 maçta 2, 3 maçta 2 gol falan. Burak GS'de baya attı ilk senesinde özellikle ama hep belli dönemlerde.Atıyorum takım 6-7 maçlık kolay bir fikstüre giriyor, hop Burak 10 golle falan çıkıyor o periyoddan sonra kaç maç geziyor sahada sıfır katkıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
umarım artık 11 dede forvet olarak enes i görmeye başlarız.alsın formayı yıllarca bırakmasın artık.

arda nın alınması lazım aslında ama adam o kadar itici ki hiç üzülmedim kadroda olmamasına.gerçi son 2-3 yıldır milli maçları hiç takip etmiyorum bile bugün işten gelirken radyoda tesadüfi duydum :)

birde cengiz ünder yokken yasin in olması şaka gibi ahahaha daha geçen maçta ateş ediyordu artık kadro gençleşecek diye 1 maçlıkmış demek ki :D neyse pek umrumda değil zaten umarım maçları kazanırız da fatih terim galatasaray a sulanmaya başlamaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...