Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

işte bence sırf o yüzden en iyiydi

brezilyada dünya kupası yapılıyor, herifler eşşek gibi hype yapıyor maracana stadında 150k kişi brezilya arjantin finali olucak röh röh diye, scolari gelene geçene atar yapıyor falan

sonra almanya bir geliyor halısaha gibi lak 7-1

daha ne görürüz ki ehuehehu

bir de neuer'in o kaleci-oyunculuğu

http://www.youtube.com/watch?v=sOqLOTN75x8
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu arada Nice olması ayrıca ilgi çekiyor.Paris'e hep gidersin de Nice işte ya hatunla gidicen ya da işte böyle maç bahanesiyle.Avrupa'nın bodrumu zaten.Gündüz deniz,akşam maç.Ha dezavantajı aşırı pahalı olması bir de stat kapasitesi Paris'e göre 10 bin kişi daha az ki ciddi sayı bu.Biri 35 bin, diğeri 45 bin.Şimdiden hostellere baktım da 40 eurodan başlıyo hosteller.Onu görünce otellere bakmayı erteledim bir süre:p
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Ne olursa olsun İspanya maçına göre gol atmamız ve puan alma şansımız daha fazla.

yani görece fazla tabiki ama alacağımız puan yine 0 ile 1 arasında olacaktır :)
adamların kadrosu bana ispanya'dan daha korkutucu geliyor.

en sağlam underdog takımlar hırvatistan ile belçika şuan.

hoş belçika'nın underdogluğu kalmadı son dünya kupasından sonra sdsaf
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bence iyiydi baya son Dunya Kupasi. 98'den beri en iyisiydi acikcasi ki 98 zaten gordugum en mukemmel turnuvaydi. Bunun yine Fransa da olmasi belki bi nebze o havayi yaratabilir bilemedim.

italya 90 görmemiş gözler 86 meksika görmemiş gözler konuşuyor işte :/

fransa 98 öyle ahım şahım bir turnuva değildi. brezilya çok kötüydü almanya'nın yeniden yapılanma sürecine girdiği dönemdi ve bi beklentileri yoktu.

fransa iyi bir kadro tutturmuştu ve ev sahibi pohpohlanması ile finale kadar götürdü işi işte. FABIAN BARTEZ ile dünya kupası aldı o takım. adamın ne mal hatalar yaptığını hatırlayan hatırlar ingilterede falan.

tolga'yı mumla arar gözleriniz yeminle sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...