arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 duyuyorlar zaten. bağırmıyor mu sanıyorsunuz. ama hakemler omurgasız.
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=xevBKyTrU-w
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 fener atak yaparken formayı cıkartsın bizden biri direk. formasız futbolcu olmayacagından mac otomatik olarak duracaktır, sarı kart da cıkmayacak, futbolun açığını buldum lan. bu şekilde gol yemeyiz ekipmansız olarak oyuncu oynayamaz ile sadece golden sonra sarı cıkar kuralını birleştir ohh mis
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 fırat niye bjk maçlarına verilmiyordu görüldü işte, adam bjk'li zaten dünya alem biliyor da işte fb-gs medyası her maçtan sonra "bjkli, takımını koruyor" diye diye adam senelerdir bizi sikiyor. ben daha fırat'ın yönetipte lehine hakem takdir haklarını bırak, %50 - %50 dengede giden maç hatırlamıyorum... adam kitaptaki en temel sarı kart pozisyonlarından ikisinde gözlerini kapattı tamamen ya. nasıl rezillik lan
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 fifanın kuralı net işte. gerisi tamamen hakemin insiyatifi. kural ver demiyo. sadece gol sonrası yaparsa kesin sarı kart ver yazmışlar kurala. savunmuyorum mantığını. bence tam tersi olmalı. gol sonrası serbest olmalı.
benjani Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Kulübü sirke çevirdiler ya, bu gözler guiza yı, kezman ı gördü ama adamlar elinden geleni yayapıyordu. emenike taşak geçiyor resmen
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 bi de yaprak gibi maç zaten. bi susun şu hakem konusunda abi. herkesin hakem konusunda vereceği bir cevap var lige bakarsak. hepsi bok gibi adamların işte. herkes kendi takımı için bi örnek verebilir karşılıklı size şöyle bize böyle oldu diye. bari şurada keyifli muhabbet yapalım.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Bilic'in de sıfatına koyayım. Arkadaş Fener dağılmışken yine izledi, boş boş oynattı takımı. biraz etkin olsun ya biraz neyse ikinci yarı fener tek golle geçer. bilic efendi de bakar boş boş...
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 moriarty said: bi de yaprak gibi maç zaten. bi susun şu hakem konusunda abi. herkesin hakem konusunda vereceği bir cevap var lige bakarsak. hepsi bok gibi adamların işte. herkes kendi takımı için bi örnek verebilir karşılıklı size şöyle bize böyle oldu diye. bari şurada keyifli muhabbet yapalım. emre gol atarsa keyifli muhabbet yapabilcekmiyiz ?
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Emenike ve FB mental olarak dağılmışken, Biliç neden ortalığı karıştırdı ? Kime el kol yapıyordu ? Emre'nin ekmeğine yağ sürdü resmen, istediği şeyi verdi.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 bari emre'ye bıçak taksın da çaktırmadan bir işe yarasın bilic efendi, türk futboluna adını altın harflerle yazsın.
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 ya bilic birşey yüzünden sahaya girdi. Emre de bas geri gibisinden el kol hareketi yaptı. Bilic de atarlandı. sonra karıştı ortalık. Aslında olay yok sdfs.
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Alves'e el kol yapıyor gibi duruyor, sonra da Emre koşarak geliyor sen ne el kol yapıyorsun diye ve yine karıştırıyor :)
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 barbu said: ya bilic birşey yüzünden sahaya girdi. Emre de bas geri gibisinden el kol hareketi yaptı. Bilic de atarlandı. sonra karıştı ortalık. Aslında olay yok sdfs. biliç 4. hakeme emenikeye sarı yok mu dedi. alves geldi sen karışma dedi biliç sen karışma dedi. emre geldi, senin ananı bacını gelmişini geçmişini fuck of dedi. tabi bişey yok ya ne ki
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Beşiktaş git gide daha kötü bir takım oluyo ya :) cidden oynamıyoruz yani... Orta saha da yan pas takımı olduk..İleriye oynamaya çalıştığımız tüm paslar zaten rakibe hediye
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 öf elmavodka ne ağladın ya tamam sus abi. siz kazanın yeter ki sus ağlama ya. lig bok gibi. maç bok gibi. futbol seyircisi ağlak. napalım abi atmamış işte. keşke atsaydı. değiştirebilecek misin kararı burada ağlayıp durarak. bu sene artık o kadar bıktım ki maçı izlemiyorum bile açmadım. dedim patiden takip edeyim. yine daraldım iyice.
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Küfür ettiği kesin mi? Ben görmedim. Ondan yok diyorum.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 https://vine.co/v/OYtBjK7EBlY barbu said: Küfür ettiği kesin mi? Ben görmedim. Ondan yok diyorum.
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 tamam paticiğe yazarak biber sürdüm emrenin ağzına.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 şuan tüm dünya geneilde yapılan tüm futbol konuşmalarını çürüttün abi saol sadasfa
totemic Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Berbat oynuyorz ya. Bu futbolla fazla ileri gidemeyiz.
madcow Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 bu arada hic emrenin karsıdan goruntusu yoktu lan nerde gordunuz ne dedigini. kufretmemistir demiyorum da ben de gormedim bisey. oha kolun arkasından okuyanlar var. ashdaf
totemic Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Ahaah ismail emreden taktik aldı aahahaha
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 bonus https://vine.co/v/OYtBb0tKYbp
Öne çıkan mesajlar