Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 25. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 22 Mart Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

moriarty said:

abi fifa kaynağı koydum. forma olayı sarı kart değilmiş gol atıldıktan sonra olmadığı sürece. saçmalıga bka.

abi bir video var üşeniyorum suan, oyuncu değişirken kırmızı görmüştü adam terli formayı cıakrdı diye dsafas o hakem de bilmiyormus kuralı demek.

direk kuralı koydum abi fifadan.

demek ki olayı hakemin isyatifine bırakmışlar bu durumlarda.
Mesaj tarihi:
oyunun başlamasını engelleyen hareketler kartlık değil mi ? Adam yaptığı bu hareketlerle bilinçli olarak oyunun başlamasını engelliyor.
Mesaj tarihi:
darkrider nerde bu gunayın aslında 3 yıldır bekleyen en iyi yedek kaleci falan oldugunu a2 takımında harikalar yarattıgını ama turkiye sartlarında oynayamadıgını falan anlatcak birisine ihtiyacımız var.
Mesaj tarihi:
emrenin videoları düştü, acaba ne zaman kırmızı görecek bu pislik.

töre bir kere fuck of dedi 3 maç yedi.

adam her maç ana bacı düz gidiyor sarı görmüyor.
nefret ediyorum şu çifte standarttan
Mesaj tarihi:
bu seneye kadar hep ilk 2de olmamızın sebebi tüm kadroyu çok efektif kullanmamızdı. kimse küsmüyodu hemen hemen.

bu sene sırf emenike tercihi sağolsun taş gibi weboyu kaybediyoruz her geçen hafta. yedek kulubesi ilk defa bu kadar mutsuz. adalet yok çünkü.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

emenikeninde suçu yok. herif psikolojik olarak bitik hala sahaya sürüyoruz zorla her maç.

ya sahaya sürmeyince de kenarda ağlıyor. ne yapıcaz bu adamla bilmiyorum.

çok ağlak çıktı. bir kız ayarlasınlar da zehirini akıtsın çocuk.
Mesaj tarihi:
yollayacaklarıd devre arasında abi. değer kazansın diye oynattıkça değeri sıfıra vuracak zaten bu gidişle.

ersun yanal gittiğinde instagrama viski içerken fotosunu koyan adamı tuttular kadroda bok varmış gibi.
Mesaj tarihi:
şike konusunda öttürmesinler diye bukadar üstüne düşüyordur aziz.

Beşiktaşlı futbolcular her duran topta kenara gidip, forma çıkarıp giyip, krampon çıkarıp giyip oyunu iyice soğutabilirler bu arada. nasılsa cezası yok.
Mesaj tarihi:
kavurma said:

emenike formasını çıkardı diye sarı kart gördü mü

moriarty said:

sadece gol sonrası çıkarınca sarı kartmış. ne saçma.

asıl gol sonrası çıkartmak serbest olmalı.

http://www.fifa.com/aboutfifa/footballdevelopment/technicalsupport/refereeing/news/newsid=92958/
  • Yeni Oluştur...