Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Aydinus bitti ya Eyyamin krali gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Tesekkurler turk hakemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 yok la sakatlandı meireles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 hakemden izinsiz sahadan cıkmak da 2. sarı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 derbilerde bize yarıyo böyle salak gerginlikler sdf. alırız rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 oyle kural yok hakemden izinsiz sahaya giremiyosun. ozaman tac mucadelelerinde dısarı cıkanlara da kart verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Ohh biri ana avrat kaydi canli yayinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 abi tribünler haklı ama ya bu emenike yüzünden şampiyonluğu verecekler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 taraftarın sow diye bağırmasını yanlış anladı heralde iso asdfasdf. ha, sakatlanmış ya meireles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 bu arada Emre gene küfür etti Biliç'e doğru. gene kabak gibi görüntüledi kameralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 madcow said: oyle kural yok hakemden izinsiz sahaya giremiyosun. ozaman tac mucadelelerinde dısarı cıkanlara da kart verelim. girmek sarı kart da, adam soyunma odası koridoruna yürüdü ya :D ne bileyim sanki sarı gibi, forma cıkartması kesin sarı ama cıkmaması acayip. oyuncu değişikliği olurken cıkan oyuncu çizgiyi geçmeden formayı cıakrdı diye 2. sarıdan kırmızı ile atılmıştı daha geçen sene lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 meireles sakat numarası yaptı ya baya. tribünler sow derken suratından öyle bir anlam çıkardım ben. ben çıkayım da sow girsin sussunlar bari emenike de rahatlasın diye düşünmüş olabilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 applev0dka said: emre ve emenike nasıl kart görmez inanılır gibi değil. forma cıkartmak sarı kart değil mi sadece gol sonrası çıkarınca sarı kartmış. ne saçma. asıl gol sonrası çıkartmak serbest olmalı. http://www.fifa.com/aboutfifa/footballdevelopment/technicalsupport/refereeing/news/newsid=92958/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mac efsane sacmaladi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 applev0dka said: hakemden izinsiz sahadan cıkmak da 2. sarı ? Hahaha öyle kural mı olur ya. Sakat hissedip kenara gelse, yapıştıracak mısın sarıyı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 moriarty said: applev0dka said: emre ve emenike nasıl kart görmez inanılır gibi değil. forma cıkartmak sarı kart değil mi sadece gol sonrası çıkarınca sarı kartmış. ne saçma. asıl gol sonrası çıkartmak serbest olmalı. http://www.fifa.com/aboutfifa/footballdevelopment/technicalsupport/refereeing/news/newsid=92958/ Süper referans, tebrik ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 applev0dka said: madcow said: oyle kural yok hakemden izinsiz sahaya giremiyosun. ozaman tac mucadelelerinde dısarı cıkanlara da kart verelim. girmek sarı kart da, adam soyunma odası koridoruna yürüdü ya :D ne bileyim sanki sarı gibi, forma cıkartması kesin sarı ama cıkmaması acayip. oyuncu değişikliği olurken cıkan oyuncu çizgiyi geçmeden formayı cıakrdı diye 2. sarıdan kırmızı ile atılmıştı daha geçen sene lelforma sarı kart orası dogru da. dısarı yurudu diye kart olmaz oyuncular bazen sakatlanınca da yuruyerek kenara geliyolar oyun durmasa da. bu arada tolga iyi cıkardı sonra yine bir cılgınlık yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 sahadan cıkmayı çizgiyi sınırlayan alanlar olarak söylemedim lan tek tek alıntı yapmayın :D adam soyunma odasına gitmeye kalktı bariz şekilde, bilmiyorum o konuyu ama formaya kart cıkmaması tam bir fırat aydınus kaypaklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 tolga nabiyon ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 abi fifa kaynağı koydum. forma olayı sarı kart değilmiş gol atıldıktan sonra olmadığı sürece. saçmalıga bka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Tolga basur olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 moriarty said: abi fifa kaynağı koydum. forma olayı sarı kart değilmiş gol atıldıktan sonra olmadığı sürece. saçmalıga bka. abi bir video var üşeniyorum suan, oyuncu değişirken kırmızı görmüştü adam terli formayı cıakrdı diye dsafas o hakem de bilmiyormus kuralı demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Adam FIFA.COM'dan refere koymuş hala goygoy yapıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 3. Kaleci geçiyor kaleyi oh miss.. Deli fark geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Elele GS sampiyon yapalim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar