Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 25. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 22 Mart Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madcow said:

oyle kural yok hakemden izinsiz sahaya giremiyosun. ozaman tac mucadelelerinde dısarı cıkanlara da kart verelim.

girmek sarı kart da, adam soyunma odası koridoruna yürüdü ya :D

ne bileyim sanki sarı gibi, forma cıkartması kesin sarı ama cıkmaması acayip.

oyuncu değişikliği olurken cıkan oyuncu çizgiyi geçmeden formayı cıakrdı diye 2. sarıdan kırmızı ile atılmıştı daha geçen sene lel
Mesaj tarihi:
meireles sakat numarası yaptı ya baya.

tribünler sow derken suratından öyle bir anlam çıkardım ben. ben çıkayım da sow girsin sussunlar bari emenike de rahatlasın diye düşünmüş olabilir sdfs
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

emre ve emenike nasıl kart görmez inanılır gibi değil.

forma cıkartmak sarı kart değil mi

sadece gol sonrası çıkarınca sarı kartmış. ne saçma.

asıl gol sonrası çıkartmak serbest olmalı.

http://www.fifa.com/aboutfifa/footballdevelopment/technicalsupport/refereeing/news/newsid=92958/
Mesaj tarihi:
moriarty said:

applev0dka said:

emre ve emenike nasıl kart görmez inanılır gibi değil.

forma cıkartmak sarı kart değil mi

sadece gol sonrası çıkarınca sarı kartmış. ne saçma.

asıl gol sonrası çıkartmak serbest olmalı.

http://www.fifa.com/aboutfifa/footballdevelopment/technicalsupport/refereeing/news/newsid=92958/

Süper referans, tebrik ediyorum :)
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

madcow said:

oyle kural yok hakemden izinsiz sahaya giremiyosun. ozaman tac mucadelelerinde dısarı cıkanlara da kart verelim.

girmek sarı kart da, adam soyunma odası koridoruna yürüdü ya :D

ne bileyim sanki sarı gibi, forma cıkartması kesin sarı ama cıkmaması acayip.

oyuncu değişikliği olurken cıkan oyuncu çizgiyi geçmeden formayı cıakrdı diye 2. sarıdan kırmızı ile atılmıştı daha geçen sene lel
forma sarı kart orası dogru da. dısarı yurudu diye kart olmaz oyuncular bazen sakatlanınca da yuruyerek kenara geliyolar oyun durmasa da.

bu arada tolga iyi cıkardı sonra yine bir cılgınlık yaptı.
Mesaj tarihi:
sahadan cıkmayı çizgiyi sınırlayan alanlar olarak söylemedim lan tek tek alıntı yapmayın :D

adam soyunma odasına gitmeye kalktı bariz şekilde, bilmiyorum o konuyu ama formaya kart cıkmaması tam bir fırat aydınus kaypaklığı
Mesaj tarihi:
moriarty said:

abi fifa kaynağı koydum. forma olayı sarı kart değilmiş gol atıldıktan sonra olmadığı sürece. saçmalıga bka.

abi bir video var üşeniyorum suan, oyuncu değişirken kırmızı görmüştü adam terli formayı cıakrdı diye dsafas o hakem de bilmiyormus kuralı demek.
  • Yeni Oluştur...