KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Skins diye bir dizi keşfettim. ergen dizisi ama eğlenceli. ergen arkadaşlar kaçırmasın. "lan nolacak ergen mergen,eğleniriz" diyenler de izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 breaking bad güzel dizi ama yine de overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 KuddusiMavra said: Skins diye bir dizi keşfettim. ergen dizisi ama eğlenceli. ergen arkadaşlar kaçırmasın. "lan nolacak ergen mergen,eğleniriz" diyenler de izleyebilir. Skins bebişler var UK versionu 7. sezonda amerika versionu malesef MTV de ve 2. sezonda :) hep sex var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Rasmon said: konumu kirletmez misiniz. izlemek için mi söylememiz lazım illa, başka bişi olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 "şimdi izlemek için" gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 tam şimdi mi izlicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 o an izliycektim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Friends on numara dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Tamam melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Rasmon said: fantastikli olsun. özel güçleri olan adamlar falan. X-Files, Constantine, Arrow, Flash, Doctor Who, The Tick, Dead Like Me, The Dresden Files, Sleepy Hollow, Game Of Thrones, Haven, Agents Of SHIELD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Black Books Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 sihirli annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Misfits 2 sezon izledim. Fakat ana karakterlerden bi çocuk diziden ayrılmış galiba. O yüzden devam etmiycem. Zaten çok saçma geldi. Sihirli annemi izledim. Başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sinirli annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 breaking bad 'e laf edenlere baktım biri imamizer diğer kuddusi. Kuddusi zaten sanattan anlamaz. 3-5 kürdü bir kazana koyup yakmanın dizisini çekseler bu faşistlikle 24 saat izler. Imamizer'e yorum bile yapmıyorum tabii ki kurtlar vadisi ile büyüyen bir nesil daha az vurdulu kırdılı breaking bad'i sevmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://i.imgur.com/u0QFkKG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Sequo said: Kuddusi zaten sanattan anlamaz. 3-5 kürdü bir kazana koyup yakmanın dizisini çekseler bu faşistlikle 24 saat izler. o kadar tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 lan tiskindim senden seko. hem görgüsüzsün ve hem de tiskinç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ahahahaha seko nice one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 iban nereye yolluyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 breaking bad baya vasat dizi kurtlar vadisi tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 linç ederler şimdi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 elin oğlu ne diziler yapmış. galiba şu internetten dizi olayının yaygınlaştığı an breaking bad modaydı.millette sıcağı sıcağına o diziyi izledi."vaaay lan,süper falan"dedi.ondan sonra da efsane oldu dizi. çok güzel dizi,ben inkar edemem. ama bir Wire değil. bir SOA değil. gelin bakalım artisler. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Rasmon said: ciddi soruyorum ayıp ediyosunuz. çok canım istedi. Once upon a time Fargo Breaking Bad Adını Feriha Koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Flassh said: breaking bad baya vasat dizi kurtlar vadisi tier BB vasat mı ya? Ben o kadar etkilenmiştim ki Albuquerque'den ev fiyatlarına falan bakmıştım. Los Pollos Hermonos'un menülerini falan kurcalamıştım. Hayaller hayatlar.. Rip WW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar