Marty Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 kibarca tekme at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 kibarca "are you sex?" de, kaçarsa win, kaçmazsa win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Zikko'ya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 are you sex = cins misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 başının iki yanından ellerinle tut, alnına alnını daya ve 'istemiyorum seni :)' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 reddettiğim kadın sayısı birlikte olduklarımdan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 demek ki cirkinler ya da sismanlar bir sekilde seni kendilerine uygun hedef goruyorlar. bir yerlerde bir hata yapiyorsun belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 şişmanlara selam dahi vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kodumun varilleri. bak gene sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 şişman varil subliminal http://www.youtube.com/watch?v=rsF7IkWQxow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Istari said: Şimdi durum şu; bana karşı ''özel'' bazı duygular besleyen bir hanım kızımız var. Ben uzun süredir bu durumu görmezden gelerek idare ediyorum ama yakında bunun dışında bir şeyler söylemem de gerekecek gibi. Böyle bir konuşma yapmam gerekirse; ben durumu fazla dramatize etmeden, duygusallaştırmadan fazla garipleştirmeden reddetme prosedurünü gerçekleştirmek istiyorum. Var mı kolay bir yolu? bu sorundan ben de muzdaribim :( nasıl halledicez help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ona seni tanima imkani ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 yağmurda avmye gidin hallolur senin iş bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 şaka maka bi düşündüm de bayadır hiç bu tarz bir olay yaşamadım ya. sanırım o kadar iticiyim ki bunla ne uğraşıcam diyorlar sdfs. kaç sene oldu en son birine ben sana o gözle bakmıyorum diyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Fin said: yağmurda avmye gidin hallolur senin iş bonec di mi ya, seni görür orda sonra "böyle bir adamla iletişimin oldu" diye tiksinsin benden. çok iyi fikir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ağzını burnunu kır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 kaybol. telefonlarına cevap verme. aynı ortamda bulunuyorsanız da soğuk davran anlayacaktır. bunlara rağmen darlamaya devam ederse ilişki istemiyorum/ilişkiye hazır değilim de olsun bitsin. benim anladığım kadarıyla sen de kıza yüz vermişsin şimdi bıdı bıdı ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tekrar söylüyorum, friendzone candır. Hatta kız içerde otururken en yakın arkadaşıyla seksleş yan odada. Daha da sana selam verirse bil ki seksleşmekten başka herhangi bir gayesi yoktur cıvırın. Hikayenin sonunda her türlü sen kazanıyorsun, Llama da kazanıyor ama o bu hikayede seks yapmıyor. İnşallah onunkisi başka hikayeye. Seksleşmek ne güzel kelimeymiş amanıııın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar