Borlach Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 crusader güzel bayağı opsiyonel ama ağır biraz densiz, bayabilir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Aynen vazgeçtim. Wizard ve DH en iyi seçenekler sanırım benim için. Onlarla takılayım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sezon oynayan varsa şu guild biraz aktif. 15 dakikada 70 yaptılar. 2 gün daha takıldım 360 paragon oldu :D. tam otlaktı çıktım ha.. facebook: https://www.facebook.com/groups/19551842699/?fref=ts oyun içinden "diabloturkey" yada "D3TR" diye aratın (community chati yok. clanda olmamanız gerekiyor görebilmek için) Ama sezon oynuyorlar, 3 bitince 4 e geçerler söyleyem. Normalde de oynayanlar var ama çoğu sezon takılıyor. Twitchde streamden tanışmış oradan dadanmıştım. http://i.imgur.com/XcfZScL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Askerden geldim, sezon 3'e bakayım dedim ama 1. sezondan kalan itemlar gitti sanırım sdfd.Sitede itemları geri alabilmek için 1 ay süre var diye yazmışlar geldiğimde mail falan yoktu hiç. Bir sürü set vs vardı gg mi onlar şimdi sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 yok zaten ehr sezon sıfırdan kasıyosunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sezonda kastigimiz karakter de komple gidiyor mu? yoksa sadece itemlar gidip karakter normale donuyor mu ? ros u yeni aldim, sikintidan oynayayim dedim de, ne yapmam gerekiyor bilemedim. crusader actim sezon icin, daha 70 lemedim. sezon ne zaman bitecek ? bitince basima ne gelecek hic bilmiyorum asdasf.. dogru mu yaptim yanlis mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sezon ağustos sonuna doğru bitecek diye tahmin ediliyor. sezon bitince sezon karakterleri sezon olmayan kısma transfer oluyor. bankadaki itemler mail olarak geliyor, itemleri mailde 1 ay bekletebilme süren var. Paragon level'ı da o paragon level için kastığın tüm exp.ları belli bir yüzde ile çarpıp exp. olarak normal karakterlerine ekliyorlar. Yüzde kısmından tam emin değilim ama. Yani item ve karakter reset gibi bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 tesekkurler aciklamalar icin, sifirdan oynanacaksa her turlu sezon akar o zaman. iyi yanlis bir sey yapmamisiz. crusader i bi 70 liyim o zaman once ben, biraz agir geldi bana ama 70 te ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 70'de de ağır pek değişmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hadi ya yapacak bir sey yok : ) ros u alinca daldim dogal olarak. contenti de gordum, su boost olayi sebebiyle de kasasim kalmadi ya. 1 saatte 70 olmak varken : ) yok mu sevabina boostlayacak kimsee?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ya bişi sorcam https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/44/442BRL5F174E1428690508832.jpg season 3'te şu bayrağı kaçırmışım. sadece season 3'e özgü bişi miydi o, yoksa normalde de alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 pennant? evet maalesef sezon 3e özgüydü o heroes of the storm oyna, o da bir pennant veriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ya oyundaki en iyi pennant ve portait kaçırmışım. fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 oha çok iyiymiş ya görmemiştim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 blizzard bana çok kötü davranıyor : ( ( ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 hiç üzülme kaçırdığına baya dandik yapmışlar, diablonun kafası oyuncak gibi duruyor üçgen şeklinde kullanmıyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 hots dan nasıl penant geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 hotsda level 12 oluyorsun direk diabloya ekleniyor https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/yw/YWZJJQ4KZ6TT1439516404893.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 çok Alliance olmuş o : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar