-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 arcane said: sol eli de gözükmüyor. ışık almayan yer karanlık olur. senin kafanın içi mesela. oooooooooooooooooovoooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 buffy e laf eden carpılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Daesu said: http://www.youtube.com/watch?v=RbtVycNV5cI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 hahaha video çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 kapak güzelmiş ama madem tepki göstericekler o sayıya göstersinler neden kapağa göstermişler ki askfajsfş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 olay buysa bir yerlerde ne guzel. dertlerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 yazık lan bu insanlara çok üzülüyorum ben bomboş hayatlar amaçlar yanlış yönlendirilmiş öfke ve ezikliğin mükemmel aromasıyla birleşmiş, üzerlerine çikolata sosu döküp dövüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 son kelimenle postunu toparlamışsın <3 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Şu ilk sayfada saçma sapan "sırf kadınlara oluyor bu" diyen, sonra aptallığını kanıtlayan herkesi bloklayan kadın kim? Niye ismini gizlemişler, teşhir edilmesi gerekmiyor mu? Twitter'dan baktım: Spencer Clark ismi yazmış şu an kendisi ama fake isim gibi, kullanıcı adı @lethalcupcake Hani teşhir edilsin de örnek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar