Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Arkadaş satıyor. said: Q6600 + thermaltake soğutucu Sapphire 5850 ( fanı çok sesli çalışıyor ) High Power 650watt Gigabyte ep45 ds3l 3x2gb ddr2 800 xms2 corsair + 1x2gb kingston 800 400gb seagate hdd Hepsi 600 lira. Kargo alıcıya aittir. http://forum.donanimhaber.com/m_103894061/f_//tm.htm#103894061 DH ölücüleri yüzünden biraz fiyatı şişirdi. Pazarlık payı vardır. Zaten eski sistem, özel amacı olanlar dışında pek talibi de olmaz. Ya da işte masaüstüne geçip, minimum fiyatta her şeyi öyle ya da böyle açabilecek bir PC arayanlar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 BF4 bile acamaz o sistem belki en dusuk grafiklerde lol fln. Fiyati direk iki misli yazmis 300TL ye satarsa sansli. Ben zamaninda i3 islemci4gb ram 5870 ekran karti olan makineyi 400TL ye almistim ki 2 sene oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 BF4'ü medium-high arası doğru ayarlarla oynarsın ya, o kadar leş sistem değil :D 8800gt istiyor yanılmıyorsam bf4 minimum, işlemci de eh işte olsa da bf4 keza core 2 duo istiyrodu 2.4 mü ne galiba yani tabii uzun ömürlü olmaz bf4 üzerinden konuşursak ama 300TL'likte sistem değil. 600 fazla ama zaten 500 civarı düşünüyordu o da DH ölücüleri yüzünden fiyat arttırdı, tavsiye ettim ben de şahsen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 8800gt para etmez, heat sensörü bozuk büyük ihtimalle. elektrik süpürgesi kadar ses çıkarır, hangi yüzle satıyor ekran kartını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 o fiyat sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 zaten öyle ses çıkarıyor. onun da değiştirme sebebi oydu :D fiyat bir de kasten abartma ya, 500 civarı satsak iyi diyorduk zaten. dh'de direkt pazarlığa vs. girdikleri için şişir dedik ama fazla yazdık sanırım. 450-500 gitse iyi diyorduk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pazarco Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 aynı işlemci r9 ati yeni ekran kartıyla herşeyi çok iyi oynuyorum.diğerlerini bilmem ama nette 90-100 arası işlemci ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 said: Q6600 + thermaltake soğutucu = 120 lira Sapphire 5850 ( fanı çok sesli çalışıyor ) = 100 lira High Power 650watt = 60 lira Gigabyte ep45 ds3l = 50 lira 3x2gb ddr2 800 xms2 corsair + 1x2gb kingston 800 = 150 lira 400gb seagate hdd = 50 lira Fiyatları güncelledi. Ben fazla yaz demiştim ama geri tepti sanırım, pazarlık için bile az kişi gelmiş dasfasd toplu alımda ayrı ayrı alıma göre daha çok indirim var tabii ki. 450-500TL arasında verir. Yani öyle yapalım dedik. Ayrı ayrı satmaya da başlamış. Bir denemek için toplu satıyordu bir an önce çıksın diye zaten. Bu arada Goering, 8800 satmıyor zaten 5850 satıyor. Dönemine göre iyi karttı. Halen kullanışlı yani piyasadaki oyunların %90'ını High'ta oynarsın halen afasdfasd Battlefield 3 High oynamıştı mesela o kartla eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bizim emektar karti satiyo demek... 5850den kim oldugunu anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 5850 ile nereye high oyun oynuyorsun lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ramlerin tamami 150TL mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 evet tamamı 150, yani öyle yazdığına göre öyledir sorayım asdfasd tiLi said: bizim emektar karti satiyo demek... 5850den kim oldugunu anladim aynen o :D hadi bana inanmıyorsunuz, Tili biliyor adamın kartla neleri nasıl oynadığını. halen çok olmasa da sağlam karttır. tabii 1-2 yıla tamamen eskir diye düşünüyorum ama şu aralar için idare etmek adına iyi kart. onun kartla ilgili en büyük derdi çok ses yapmasıydı zaten. üstüne 290x'e geçince uzun süredir yatıyordu evinde işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 5850 kötü kart değil ki. bende 6850 var ondan daha yavaş bir kart, witcher 2, far cry 3 hepsini ultra/high oynadım full hd. rome 2 oynuyorum extreme/ultra. ekran kartına az para istemişsin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 olm dalga mı geçiyorsun. tamam eyvallah zamanına göre iyi kart da, tam 5 senelik kart... bende şu an 570 muadili kart var, yeni sağlam oyunların hangisinde full detay açsam ıkınıyor sonuçta. evet son 4-5 senedir konsollardan çakma bir sürü oyun çıktığı için, ekran kartları zorlanmıyor ve ekran kartı upgrade etme eşiği 2 katına çıktı diyebiliriz belki de. ama kalkıp 5 senelik kartı da abartmayalım. "oynamak" var "oynamak" var.. kimisi 59 fps'ye düştü mü kafayı yer, kimisi 40 fix oynasa sorun etmez, kimisi 20'lere düşse, stutter etse de rahatsız olmaz. hepsi farklı yorumlar durumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sabonis said: kimisi 59 fps'ye düştü mü kafayı yer, buda nası bi manyaklıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 doğru söylüyor ama, var öyle manyaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 geçen arkadaş bloodborne 60 fps değilde 30 diye stream yayınında oyunu kötüleye kötüleye ağlayacak sanmıştım mesela. from software dildosu olmasa büyük ihtimal facia vs. derdi oyun için sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 6850 var bende. Açamadığı oyun yok. Herşeyi açıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hah işte "açıyor" ayrı, "oynuyorum" ayrı, "taş gibi oynuyorum" ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Özelden de yazdım ama PSU yu alırım ben parça parça veriliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 cs:go ve dota oynuyorum zaten sadece. Fazla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Creus said: Özelden de yazdım ama PSU yu alırım ben parça parça veriliyorsa veriyor parça parça, pm'le döndüm :D sabonis said: hah işte "açıyor" ayrı, "oynuyorum" ayrı, "taş gibi oynuyorum" ayrı :D Abi olacak o kadar, kaç yıllık kart asfasd Açmaktan ziyade oynatan kart bu işte, açma olsa zaten millet o fiyata satamaz dafsdfsda Eski PC hacı sonuçta sattığı çocuğun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Rasmon said: cs:go ve dota oynuyorum zaten sadece. Fazla bile. cs:go ve dotayı benim gts250 de açıodu yahu asndasjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 8gb rami 150TL ye ben aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 sabonis said: olm dalga mı geçiyorsun. tamam eyvallah zamanına göre iyi kart da, tam 5 senelik kart... bende şu an 570 muadili kart var, yeni sağlam oyunların hangisinde full detay açsam ıkınıyor sonuçta. evet son 4-5 senedir konsollardan çakma bir sürü oyun çıktığı için, ekran kartları zorlanmıyor ve ekran kartı upgrade etme eşiği 2 katına çıktı diyebiliriz belki de. ama kalkıp 5 senelik kartı da abartmayalım. "oynamak" var "oynamak" var.. kimisi 59 fps'ye düştü mü kafayı yer, kimisi 40 fix oynasa sorun etmez, kimisi 20'lere düşse, stutter etse de rahatsız olmaz. hepsi farklı yorumlar durumu.. olm sen mal mısın? high end kartlarla yarışır veya yenisini almayın zaten hepsini açıyor mu diyorum ben. 100 lira'dan fazla eder o kart. o saydıklarımda o ayarlarda tabii ki 60 fps almıyorum ama 40 50 en azından. kart'a çöp muamelesi yapılmış, ben de yapılmasına gerek yok diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar