Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş - Club Brugge | 19 Mart Perşembe - 22.05

Llama

Öne çıkan mesajlar

Tenekeadam said:
Adamların odalarını sürekli telefonla aramak,
hepsini gectim de su cok masumca bir yaklasim, o futbolcularin kaldigi otel futbolcu odasina telefon baglar saniyorsunuz dsaf

taraftar arasinda da vardir kesin hikaye anlatan "ibrahimovicin odasini aradim abzittin mi dedim huahahuhuahau eheheh abi" diye

gerci dusundum de mal bi otelse tongaya dusebilirler kirk yilin basi. sonucta turkiye la dsf. ama takim yetkilileri genelde direk iptal ettirir telefonlari. %90i palavradir su olayin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Belçikalı gazetecilerle muhabbet etme şansım oldu. Hemen hemen hepsi bu maçın Brugge için çok bir anlam ifade etmediğini. Avrupa'da

Hedeflerine ulaştıklarini ve asıl Pazar günkü Anderlecht ile oynayacakları kupa finaline konsantre olacaklarını söylediler.

17 senedir kupa alamıyor Brugge. Hayati önem taşıyor o yüzden onlar için. Açıkçası benim de gözlemlediğim kadar takım da o maça konsantre.

O yüzden ilk dakika itibariyle tura dahil hiç umut vermememiz lazım ve ilk yarıda işi koparmamiz lazım. Geçen her dakika direnç ve Konsantrasyonlarini artıracaktır.

Misal çapını bilmek ve belirli bir amaç uğruna yol çizmek için güzel örnek Brugge'ün yaptığı asfassd

Sikeni severler derler, ben de geçen haftadan beri Preud'homme sempatisi arttı. Adamın bütün sezonunu inceledim, okudum, izledim vs. Mükemmel hocaymış cidden. Bilic İngiltere'ye gitsin de onu alalım.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Vodafone bugün aradı vodafone karakartaldan kuzey tribüne bilet kazanmışım

alamamıştım bilet iyi oldu :)

bana da liverpool maçında çıktı beleş bilet :) ben doğudan bilet aldığım için arkadaşa verdim, çok havalı oluyor bilet bittikten sonra çıkması
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Doğudayım bende.
Arabayı nereye park etmek mantıklı olur yani Ankaradan gelicez Ankaraya dönücez gece o yüzden maç çıkışı trafiğine girmek istemiyoruz.

valla nereden girersen gir zaten tek çıkışa yönleniyorsun o yüzden çok fena şişiyor.
Bursa maçında 2 saatte çıktık araba ile e5'e sen düşün.

Tavsiyem

Bağcılar metrosuna gidip orada arabayı bırakmak maç çıkışı da metro ile bağcılardan basıp gitmek
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

dusuncelihayvan said:

Vodafone bugün aradı vodafone karakartaldan kuzey tribüne bilet kazanmışım

alamamıştım bilet iyi oldu :)

bana da liverpool maçında çıktı beleş bilet :) ben doğudan bilet aldığım için arkadaşa verdim, çok havalı oluyor bilet bittikten sonra çıkması

Kuzeyde tek izleyecektim
başka biri de batı da tek izleyecekmiş biletleri değiştik batıya buldum bilet :)

Batıyı doğu ile takas etmek isteyen olursa açığım :p
Sosyal ağlarda paylaş

euzubillahimineşşeytanirracim..
yarabbi sen bizlere ses futbolculara güç ver
yarabbi sen bizlere sabır etmeyi futbolculara gol atmayı nasip eyle
yarabbi crugge yenmeyi çeyrek finale kalmayı nasip eyle
yarabbi bugün yeni yaşımız kutluyoruz sen bizim başımızı eğdirme
yarabbi bize uefa kupasını finalini nasip eyle
yarabbi bayrağımızı varşavoda göndere çekilmesini nasip eyle
yarabbi o uefa kupasını kazanmayı nasip eyle
yarabbi bizi düşmana nağmerde güldürme
yarabbi ettiğimizi duları kabul eyle