Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ya arkadaşım bunlar futbolun içinde var. Adamların odalarını sürekli telefonla aramak, otelin önünde davul çalmak, trafikte otobüslerine hareket çekmek ( taş atmayı kesinlikle desteklemiyorum), ısınırken sinirlerini bozmak. Geçeceksin tinerci, leş insanlar ayaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 geçen geçsin ben geçmiyorum valla gayet tinerci bir tavır şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 liverpool'a yaptılan çaktık işte. daha geçen sene manu geldiği zaman ashley young'ın odasını arayıp 'wilkim to hil' dedikleri videoyu deli gibi paylaşıyordunuz, şimdi yapılınca oouuuwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 paylasiyordunuz derken kimler paylasiyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 olcay'ın bi açıklaması vardı. brugge olimpiyattan çıkamaz ezeriz gömeriz sokarız tarzı. bu nedenle elenecek beşiktaş sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 genel ortaya yazdım işte kim paylaşıyorsa üstüne alınsın. bugun en son 2008'lerde kaldığını sanan da mağrasından çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 umarım beşiktaş kazanır.şampiyon olabileceklerini pek sanmıyorum ama bu turu geçerlerse en azından yarı final görürler bence.hem bu maçın gazıyla fb ninde üstünden geçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Beşiktaş Kulübü, resmi siteden yaptığı açıklamayla Club Brugge maçı biletlerinin tükendiğini duyurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Seyirci rekornda elenmek koyar Haydi bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bazılarında agir butthurt var ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Tenekeadam said: Adamların odalarını sürekli telefonla aramak, hepsini gectim de su cok masumca bir yaklasim, o futbolcularin kaldigi otel futbolcu odasina telefon baglar saniyorsunuz dsaf taraftar arasinda da vardir kesin hikaye anlatan "ibrahimovicin odasini aradim abzittin mi dedim huahahuhuahau eheheh abi" diye gerci dusundum de mal bi otelse tongaya dusebilirler kirk yilin basi. sonucta turkiye la dsf. ama takim yetkilileri genelde direk iptal ettirir telefonlari. %90i palavradir su olayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 vardı o youtube'da. oteli kandırabilirsen bağlarlar. hangi takıma yapmışlardı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8eSIax-29DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 said: Belçikalı gazetecilerle muhabbet etme şansım oldu. Hemen hemen hepsi bu maçın Brugge için çok bir anlam ifade etmediğini. Avrupa'da Hedeflerine ulaştıklarini ve asıl Pazar günkü Anderlecht ile oynayacakları kupa finaline konsantre olacaklarını söylediler. 17 senedir kupa alamıyor Brugge. Hayati önem taşıyor o yüzden onlar için. Açıkçası benim de gözlemlediğim kadar takım da o maça konsantre. O yüzden ilk dakika itibariyle tura dahil hiç umut vermememiz lazım ve ilk yarıda işi koparmamiz lazım. Geçen her dakika direnç ve Konsantrasyonlarini artıracaktır. Misal çapını bilmek ve belirli bir amaç uğruna yol çizmek için güzel örnek Brugge'ün yaptığı asfassd Sikeni severler derler, ben de geçen haftadan beri Preud'homme sempatisi arttı. Adamın bütün sezonunu inceledim, okudum, izledim vs. Mükemmel hocaymış cidden. Bilic İngiltere'ye gitsin de onu alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Vodafone bugün aradı vodafone karakartaldan kuzey tribüne bilet kazanmışım alamamıştım bilet iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 uzatmadan direk ilk yarıda bitirmek lazim o forvetteki karayı iyi marke edip bir de kırmızı yedirdik mi bi tanesine tmmdir sosa oynuyosa kırmızı zaten onun işi iyi beceriyo pustlugu serefsiz tosbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 dusuncelihayvan said: Vodafone bugün aradı vodafone karakartaldan kuzey tribüne bilet kazanmışım alamamıştım bilet iyi oldu :) bana da liverpool maçında çıktı beleş bilet :) ben doğudan bilet aldığım için arkadaşa verdim, çok havalı oluyor bilet bittikten sonra çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 hangi paket var sizde lig maçı da çıkıyor mu passolig varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Doğudayım bende. Arabayı nereye park etmek mantıklı olur yani Ankaradan gelicez Ankaraya dönücez gece o yüzden maç çıkışı trafiğine girmek istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Doğu park yerine gir, Kuzey tarafına bakma ve sapma bile yoksa ne gidersin ne çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Absolut said: Doğudayım bende. Arabayı nereye park etmek mantıklı olur yani Ankaradan gelicez Ankaraya dönücez gece o yüzden maç çıkışı trafiğine girmek istemiyoruz. valla nereden girersen gir zaten tek çıkışa yönleniyorsun o yüzden çok fena şişiyor. Bursa maçında 2 saatte çıktık araba ile e5'e sen düşün. Tavsiyem Bağcılar metrosuna gidip orada arabayı bırakmak maç çıkışı da metro ile bağcılardan basıp gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Burax said: dusuncelihayvan said: Vodafone bugün aradı vodafone karakartaldan kuzey tribüne bilet kazanmışım alamamıştım bilet iyi oldu :) bana da liverpool maçında çıktı beleş bilet :) ben doğudan bilet aldığım için arkadaşa verdim, çok havalı oluyor bilet bittikten sonra çıkması Kuzeyde tek izleyecektim başka biri de batı da tek izleyecekmiş biletleri değiştik batıya buldum bilet :) Batıyı doğu ile takas etmek isteyen olursa açığım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 euzubillahimineşşeytanirracim.. yarabbi sen bizlere ses futbolculara güç ver yarabbi sen bizlere sabır etmeyi futbolculara gol atmayı nasip eyle yarabbi crugge yenmeyi çeyrek finale kalmayı nasip eyle yarabbi bugün yeni yaşımız kutluyoruz sen bizim başımızı eğdirme yarabbi bize uefa kupasını finalini nasip eyle yarabbi bayrağımızı varşavoda göndere çekilmesini nasip eyle yarabbi o uefa kupasını kazanmayı nasip eyle yarabbi bizi düşmana nağmerde güldürme yarabbi ettiğimizi duları kabul eyle AMİN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 112. yıl gazına 112 tane atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar