Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş - Club Brugge | 19 Mart Perşembe - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bjknin yediği ilk gol tam bir makara. kamera tam göstermiyor top giderken kaleyi, dedim herhalde çıkıyo kaleci gözlerim tolga'yı aradı. burgge'lu forvet topa nerdeyse altıpasın orada vuracaktı, tolga hala kalede sabit duruyor. cenk vs direkt geç hiçbir kaleci yemez o golü.
Mesaj tarihi:
abi dün tolga çok acayipti, ilk yarıda bile ayağına gelen topları hep sıkışık yerlere attı, degajları çok acayipti hep kısa düştü sonra garip garip açıldı toplara hep gerek yokken. o kadar belliydi ki bir hata yapacağı ulan napıyo bu kesin saçmalıcak derken o ilk goldeki kafa pasında bakıyorum bakıyorum tolga yok ekranda ee nerde bu derken bi baktım yeni koşmaya başlamış daha. kalede cenk olsa elenmezdi beşiktaş hakikaten, ama uefaya gerçekten önem verip kendilerini daha çok zorlayan bir takım gelince karşısına beşiktaşın da bi numarası olmadığını gördük. yazık oldu gerçekten.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

yeni hocadan ziyade yeni stad gelmeli bize, beraberinde

1 kaleci
1 stoper
1 sol-1 sağ bek
1 orta saha
1 sol açık
1 forvet

al sana yaz listesi, hepsi yabancı mumkunse

Bu kadar eksik ve stad olmamasına rağmen bence Bilic'e yapılan biraz nankörlük. Söylediği gibi Bilic'e gelene kadar bir sürü etken var.

Ne olmuş daha 2 puan farkla lidersin. Avrupa Lig'inde son 16 da elenmişsin. Kalecin saçma sapan bir gol yemiş takım dağılmış. Sanki her sene Avrupa da yarı final - final görüyordu takım.
Mesaj tarihi:
Çok dramatik oldu gerçekten. Çevremdeki tüm BJK'lılar, bu forum dahil, 3 atarız 5 atarız süper kura koyar geçeriz diyorlardı. Böyle bir şey olacağı çok belliydi. Aha Fikret Orman'ın vineı var zaten her şeyi ortaya koyuyor. Lafla olmuyor bazı şeyler ne yazık ki.

Geçmiş olsun. Ama haftasonu Fener'de vurur geçer gibi geliyor Beşiktaş'a ne yazık ki.

Bir de Tolga çok fenaydı. Bizim Eray filan böyle yapmıyordu mal değneği.
Mesaj tarihi:
janis said:

Sutter çok mu iyi yoksa Emenike'den sonra herkes gözüme Ronaldo gibi mi gözükmeye başladı ?

Abi zaten fener oyunu rakip yarı alanda oynuyor genelde. Emenike çok mantıksız bir transferdi. Cardozo, De Sutter gibi bir forvet lazımdı fenere. Sene başından beri Emenike'ye verilen şans Webo ya verilse çok daha faydalı olurdu.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

applev0dka said:

yeni hocadan ziyade yeni stad gelmeli bize, beraberinde

1 kaleci
1 stoper
1 sol-1 sağ bek
1 orta saha
1 sol açık
1 forvet

al sana yaz listesi, hepsi yabancı mumkunse

Bu kadar eksik ve stad olmamasına rağmen bence Bilic'e yapılan biraz nankörlük. Söylediği gibi Bilic'e gelene kadar bir sürü etken var.

Ne olmuş daha 2 puan farkla lidersin. Avrupa Lig'inde son 16 da elenmişsin. Kalecin saçma sapan bir gol yemiş takım dağılmış. Sanki her sene Avrupa da yarı final - final görüyordu takım.

Bilic maç başlayana kadar iyi hoca ondan sonra yok, karşı takımın hocası azıcık kalbur üstü ise zaten çözüyor adam taktik değiştirip beşiktaşı çözüyor, karşı taraf bunu beceremiyorsa da bilic gidip abuk subuk bir oyuncu değişikliği yapıp takımın canına okuyor.

aylardır söylüyoruz bu adamla bu iş olmaz diye yemediğimiz laf kalmadı buyrun turşusunu kurun.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bilic olmasa şu kadro ligde orta sıralarda falan olurdu, son 16 da rüyalarınızda görürdünüz bence

Samet Aybaba'yı özlemişsiniz siz ya belli oldu
Nankörlükte bir numeroyuz
Mesaj tarihi:
biliç e sorsunlar pompa hareketinize ne oldu diye, ne gerek vardı öyle bir atraksiyona.

Tolga'da triplere girmiş, çok istiyorsa direk yollasınlar şu maçtan sonra gram üzülmem. İnsan nasıl oynadığının farkında olmaz mı ya. İğne miğne yaptılar beyni uyuştu herhalde diye bakıyorum ben çünkü cidden sarhoş vari oynadı.
Mesaj tarihi:
tolga niye oynar ben zaten hala bunu sindiremiyorum
adam kaç maç yok ortalarda bir anda böyle maç çıkartıyorsun

cenk ısınmış etmiş tamam hata yaptı bir önceki maçta da bu maçları da cenk çıkartır yani
Mesaj tarihi:
Seru said:

bjknin yediği ilk gol tam bir makara. kamera tam göstermiyor top giderken kaleyi, dedim herhalde çıkıyo kaleci gözlerim tolga'yı aradı. burgge'lu forvet topa nerdeyse altıpasın orada vuracaktı, tolga hala kalede sabit duruyor. cenk vs direkt geç hiçbir kaleci yemez o golü.

muslera çıktı kırmızı kart vermedi hakem diye eyyam yaptınız
tolga bundan etkilendi avrupa hakemi acımaz, kırmızı yiyeceğimize temiz golümü yiyeyim dedi

fırtına eken kasırga biçer
Mesaj tarihi:
Islık muhabbetide çok yapılıyor ama Tolga maçın başından beri kaç tane hata yaptı, saçma sapan pozları vs de cabası. Kamera her zaman orayı çekmediği için görmemişsiniz ama adam 1 hata yaptı diye direk tepki gösterilmiyor, 1 hata 2 hata yaparsında hata serisine özellikle bu maçta bağlayamazsın.
Mesaj tarihi:
Seru said:

Abi Brugge kale arkasından çekilen bi görüntü var orada çok netti. Tolga kendisine göre kalenin sol tarafında, Sutter topu kaptığında önce kaleye göre pozisyonunu alıyor hatta geriye bakıyor. Sonra çıkıyor ileri. O saatten sonra çıksan ne yazar.

Geri pasları vsde de çıldırttı.

Turun gitmesinin ilk sebebi Tolga ve inanılmaz formsuz hali ikincisi de bizim gibi maçı seyreden ve bi halt yemeyen Bilic.

Twitterda yazdım dün. Bu halde Fener bizi beşler. Boşuna kadıköye gitmeyelim. Bi sonraki haftaya kadar dinlenmiş oluruz.
Mesaj tarihi:
janis said:

Sutter çok mu iyi yoksa Emenike'den sonra herkes gözüme Ronaldo gibi mi gözükmeye başladı ?

Valla takımda öyle bir topçu olsun isterdim.

Webo'nun koşanı ve hızlısı <3s
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

_Rave said:

taraftarda 60.dakkada kaleci yuhlamıyacak abi.tolga kadar suçlular en az.

birde brugge yerine roma-inter-torino vs gelse fazla zorlanmadan geçerdi bence bjk.brugge e resmen kurada çekildiğinden itibaren topkek muamelesi yapıldı.

Bu hücum zihniyetiyle Roma'ya gol bile atamazdık. Inter, Brugge'ün 2 tık üstü takım. Mancini kendi oyun anlayışına tamamen ters takımla iyi iş çıkarıyor. Torino dirençli takım, Brugge'den farkı olmazdı.

Boşuna avutmayın kendinizi, Brugge bu turun en top kek takımıydı. Liverpool eleyen takımın elenmesi sadece vasatlık ile adlandırılır.

Ayrıca şu ıslık olayına da büyük qq döndü. Daha geçen turda, tur atlanmasına rağmen RM'yi ıslıkladı taraftar. Ronaldo boktan oynayınca ıslıklanıyor. Kendi takımından oyuncuyu ekstrem durum olmadığı sürece ıslıklamayan bir tek İngilizler var.

Çok kolay şekilde milyonlarca dolar, euro, TL para alıyorlar. Taraftarın istediği tek şey yürekle oynandığını görmek. Taraftar o yüreği görmezse ıslıklar, çünkü onların aldığı formaydı atkıydı, onların aldığı LIGTV ile vs. yürüyor işler. Onlar olmasa sen o parayı alamayacaksın.

Öyle ıslıklandık, oynamıyorum yeaaa demek yok. Çıkıp oynayacaksın. Oynamıyorsan da şerefsizsindir.

Taraftarın ıslıklaması gayet doğal. Muslera ve Melo ıslıklanırken birkaç hafta önce dalga geçiyordunuz. Şimdi mi büyük goygoy oldu. Kötü oynayan ıslıklanır, iyi oynayan yere göğe sığdırılamaz. Bu kadar basit bir denklem.

rm taraftarı ıslıkladığında da tepki verenler çok oldu,büyük shitstorm döndü aga,redditte fln ağzına sıçtılar

al mesela reddit : http://www.reddit.com/r/soccer/comments/2z8t10/cristiano_ronaldo_is_disgusted_at_the_real_madrid/ dünyanın 4 bi yanından adam var,çoğunun ortak kanısı : rezillik

şimdi asıl shitstorm : abi tolga hata ve hatalar yaptı,cenk olsaydı fln diye teori kurmak kolay,kupadaki bucaspor maçına bak,cenk'i haca geriyordu beşiktaşlılar.

dün akşam gökhan töre kaç tane top ezdi,basit oynasa verebileceği kaç topu şekil yapıcam diye rakibe verdi,taca attı,en az 5-6 pozisyonda bariz takımı çok dengesiz hallerde kontraya açık halde bırakma pahasına basit top kayıpları yaptı,ama bi kişi gökhana laf sölemiyor.çünkü tolgaya yüklenmek daha kolay,garanti.
Mesaj tarihi:
Yav tolga tolga diyorsunuz da defans sanki çok süperdi.Tek pozisyon verildi onda da tolga mallığından gol yemiş gibi tartışıyorsunuz.Ayrıca herif ilk yarıda mal franco ile necipin anlaşamadığı pozisyonda çok net bir golü kurtardı.3-1 den sonra karşı karşıya en az 2 tane net pozisyonu çıkardı.Tolga ,1-1 deki golü yemese bile defansın mallığı yüzünden illaki gol yiyecekti Bjk.Hepsi ezildi resmen rakibin baskısı yüzünden.

İlk maçtada aynı şey oldu biz ilk golü attıktan sonra,heriflerin baskısına dayanamadı ne orta saha ne defans.O baskıya devam etseler ilk maçta farka giderlerdi.

Dua edin yine, 3 değil , 6-7 yenebilirdi rahat bu maçta.
Mesaj tarihi:
abi çok ilginç geliyor bana geçen maç 4-4-2 pohpohlayıp bu maç itin götüne sokmak. oğuzhan ile 4-2-3-1 oynatsa yine şikayet edecektiniz. golü bulduktan sonra ortasaha kontrolü için birşeyler yapmalıydı ona eyvallah. ama o ana kadar güle oynaya, sonra eleştiri bombardımanı tutarlı gelmiyor bana.

aynı şekilde stoper necip eleştirisi de garip geliyor bana. necip 2 hata yaptı 2si de gol oldu. franco 2 hata yaptı biri gol oldu.

kaleci doktoru çizgiye çağırmış. degajı kısa düşüyor, bacağında sıfır kuvvet kalmış belli her pozisyondan. hala değiştirmiyorsun. bu öyle böyle bir hata değil. penaltılar atılacak diye kaleci değiştiren hoca var. kaleci error verirken forvet çıkarıp formsuz forvet sokan hoca var. cenk ile başlasaydı kadar basit değil durum. maç sürecindeki tercih inanılmaz bir hata.
  • Yeni Oluştur...