Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Kangoku Gakuen Anime

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

abiler neden başlık açarken konu yazmıyoruz? One Punch Man'da kaç sayfa gittim kimse tanıtıma dair hiçbirşey yazmamıştı.

neyse...

"AMT'den alıntı" said:

Hachimitsu Akademisi geleneklerine bağlı ve son derece katı bir okulken yeni eğitim yılı öncesi radikal bir kararla okula erkek öğrencide alınmasına izin verilir.Okula o yıl sadece 5 erkek öğrenci kaydolur ve bu öğrencilerden biride Fujino Kiyoshi 'dir. Okuldaki kız erkek oranı 1/200 ve tüm kızlar onları görmezden geliyordur. Durum böyle olunca ilk başta erkekler kendilerini bir haremde sansalar da aslında onlar için okul bir cehennem olacaktır.

Erkekler kızlar banyo yaparken dikizlemeye kalkarlar. Kiyoshi buna karşı çıksa da kızların zaten onları dışlanmasının yanında bir de erkeker içinde de dışlanma korkusundan dolayı onlara katılmak zorunda kalır. Nihayetinde Kiyoshi hariç hepsi yakalanır fakat okul konseyi başkanı onunda işin içinde olduğu hükmünü vererek onu da diğerlerinin yanına koyarlar. Okulun yeraltı konseyi onları yargılar ve onlar için bir aylık hapis ve işkence hayatı başlar. Bu sürede kurallara uyarlarsa okula devam edecekler aksi takdirde atılacaklardır. Bir birinden ilginç tiplerden oluşan erkekler için bu hayat farklı çözümleri ve zorlukları beraberinde sunacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Akuma_Blade said:

abiler neden başlık açarken konu yazmıyoruz? One Punch Man'da kaç sayfa gittim kimse tanıtıma dair hiçbirşey yazmamıştı.

neyse...

yavaş sık daha ilk mesajı okumadan sallamışsın (alındım savundum kendimi sana laflar hazırladım)

KenshinHimura said:

off okuyun çok zevkli

plot

Onepunch-Man follows the life of an average hero who manages to win all of his battles with only one punch! This ends up being the cause of a lot of frustration as he no longer feels the thrill and adrenaline of fighting a tough battle. Maybe all of his rigorous training to become strong wasn't worth it. After all what's so good about having an overwhelming power?

http://mangafox.me/manga/onepunch_man/

ayrıca bindim trene

http://i921.photobucket.com/albums/ad52/13MATTallica96/hypetraincomingthrough.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...