Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thailand Gezisi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Kusura bakma topiğinle alakalı saçmalıklar yaptığım için kendi adıma özür dilerim.. çıktığın bu yolda sana başarılar ve acil şifalar diliyorum.

gugılladım da eski yönetem dediğin bölyle bişey heralde.. senin ki farklı olacak galiba.

cinsel içerik

Kadın cinsiyetine geçmek isteyen erkeklere yapılan ameliyatlarda penis derisi dipten çepeçevte kesilerek eldiven parmağı gibi yüzülür ve çıkartılır.[3] Derisiz kalan penisteki süngersi, kavernoz dokular (corpus cavernosum) iki yana kasık derisi altına gömülür böylece vulvanın büyük dudakları (labia majora) gibi kabarıklık sağlanır.[3]

Sosyal ağlarda paylaş

Eveeeet tekerlekli sandalyed egeldi tasimak icin, hazirliklar bitti ve gidiyorum birazdan gaz almaya ahaha. Hepinizi cok seviyorum, umarim yeniden gorusmek nasip olur, kendinize iyi bakin ve bozmayin buralari :3

Hadi gg

Bugunu morfinle geciricem en iyi ihtimal, biraz kafa olma zamani geldi ahahaha

Final one:(bone scimasaydi ne guzel you wa schok remix koycaktim ama buda epic otesicheh
http://youtube.com/watch?v=2kBqP06eDRY
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Eveeeet tekerlekli sandalyed egeldi tasimak icin, hazirliklar bitti ve gidiyorum birazdan gaz almaya ahaha. Hepinizi cok seviyorum, umarim yeniden gorusmek nasip olur, kendinize iyi bakin ve bozmayin buralari :3

Hadi gg

Bugunu morfinle geciricem en iyi ihtimal, biraz kafa olma zamani geldi ahahaha

hadi gl hf
habersiz bırakma
Sosyal ağlarda paylaş

Bittiiiii, yazamiyorum dogru durust morfin kafasindan, cift cift goruyorum su anda. Morfini kullanmiyinca korkunc aci var, kullanincada alice harikalr diyari dreik, dremmstihin a dream withine dream torup inception yaptim

http://i.imgur.com/VWkBsNn.jpg

Http://youtube.com/watch?v=vyGFM5CGnoo

Hzur seviyemm tepede ama morfinmi yoksamsonunde gelen icrahatligimi bilemedim. Bandajlara ve sislik agrulara ragmen his var, ozellikle forumfa collector item olarak bilinen sey delirtickn beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...