scorch Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz ^^ post uzunluğu müzik uyumu pörfekt olmuş son gaz anı tam peak yaptı ak gözlerim doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 aman sana birsey olmasin da..simdiden gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Kusura bakma topiğinle alakalı saçmalıklar yaptığım için kendi adıma özür dilerim.. çıktığın bu yolda sana başarılar ve acil şifalar diliyorum. gugılladım da eski yönetem dediğin bölyle bişey heralde.. senin ki farklı olacak galiba. cinsel içerik Kadın cinsiyetine geçmek isteyen erkeklere yapılan ameliyatlarda penis derisi dipten çepeçevte kesilerek eldiven parmağı gibi yüzülür ve çıkartılır.[3] Derisiz kalan penisteki süngersi, kavernoz dokular (corpus cavernosum) iki yana kasık derisi altına gömülür böylece vulvanın büyük dudakları (labia majora) gibi kabarıklık sağlanır.[3] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 BonePART said: kürt türk ayırmıyorum ki türkiye insanı diyim o zaman kürt türk çerkez laz hepsi aynı bok konuda hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri söyledik, direk sana yönelik yazmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Müdür bu arada yalan yanlış şeyler koymuşsun savaş müziği diye. SAvaş müziği istiyosan ektedir. http://www.youtube.com/watch?v=RxkezvGwI20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Abv yarin operasyona girmeden onceki son postuma sakliyordum onu, good job heroes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 yumusatici ilaclar transit gecti galiba..tinmamissin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Operasyona girmeden bunu çalıcaz. http://www.youtube.com/watch?v=d3k8iM11wpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Cok kotusun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Eveeeet tekerlekli sandalyed egeldi tasimak icin, hazirliklar bitti ve gidiyorum birazdan gaz almaya ahaha. Hepinizi cok seviyorum, umarim yeniden gorusmek nasip olur, kendinize iyi bakin ve bozmayin buralari :3 Hadi gg Bugunu morfinle geciricem en iyi ihtimal, biraz kafa olma zamani geldi ahahaha Final one:(bone scimasaydi ne guzel you wa schok remix koycaktim ama buda epic otesicheh http://youtube.com/watch?v=2kBqP06eDRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Laurelin said: Eveeeet tekerlekli sandalyed egeldi tasimak icin, hazirliklar bitti ve gidiyorum birazdan gaz almaya ahaha. Hepinizi cok seviyorum, umarim yeniden gorusmek nasip olur, kendinize iyi bakin ve bozmayin buralari :3 Hadi gg Bugunu morfinle geciricem en iyi ihtimal, biraz kafa olma zamani geldi ahahaha hadi gl hf habersiz bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 AYYYY BEN HEYECANLANDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 off çok heyecanlı!! hadi haber et bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 olm viktor mu bu yazan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 oha girmiş girecek ameliyata hadi hayırlı olsun şimdiden morfinliyken bi post bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Esh said: Turku 50 metreden tanidigin icin, ekstra bir tanimlamaya gerek yok. göremye bile gerek yok. internette oyunlarda falan herifleri bytelarından tanıyorum aha türk diye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 morfin olsa da, biz de ceksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ex var roj var hap var sana ne lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bana, bensiz bir dunya lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 amin cümlemize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 son bi kez daha düşün kestirme dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 kesme yok olm zaten, katlayip iceride birakiyolar, sonra boyun uzayinca kes dikisleri sal fazlaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 gecti bitti iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 şimdiden geçmiş olsun, fast reg. için enerji channeliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Bittiiiii, yazamiyorum dogru durust morfin kafasindan, cift cift goruyorum su anda. Morfini kullanmiyinca korkunc aci var, kullanincada alice harikalr diyari dreik, dremmstihin a dream withine dream torup inception yaptim http://i.imgur.com/VWkBsNn.jpg Http://youtube.com/watch?v=vyGFM5CGnoo Hzur seviyemm tepede ama morfinmi yoksamsonunde gelen icrahatligimi bilemedim. Bandajlara ve sislik agrulara ragmen his var, ozellikle forumfa collector item olarak bilinen sey delirtickn beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar