Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thailand Gezisi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Türk tipi ne biliyo musun?
Tatil yerlerinde İngiltereye gidiyim diye 70 yaşında kadınlara yazan barzo.
Kapalıçarşıda turist siken halıcı.
Bara karı kaldırıcam diye gidip sağa sola sarkan lavuk.
Sokakta insan yürütmeyen ayı.
Hepsi türk tipi.
En türk tipide kadının ayak bileği görünse bi anda erek olup azının suyu akan ayı gibi bakıp laf atan, ama namus arz iffet diye dolanan dini bütün sözde adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Koku ya herkez kafasına göre bişi yazmışda kokuyo abi napıcan?Neden kokuyo onuda söyliim, adamlar her yemeğe soya yağı ve sosu kullanıyo öyle ayçiçek dir mısır yağıdır falan yok bu da alışmamış birine baya kötü gelıyo yemeklerde bu yüzden kokuyo havayla falan alakası yok çünkü yemekler bozuk değil soya kokuyo.Ayrıca şehirde pis ve kokuyo bangkok daki nehir i bilen bilir adamlar tuvaleti oraya yapıyo lağımlar oraya boşalıyo bazıları bulaşık yıkıyo bazıları o nehirde yüzüyo zaten nehir balçık renginde çamur gibi bişi.

Fakirlik olarak halk genelde fakir hatta bangkok un içinde en fakir olan bölge müslümanların yaşadığı bölge onun dışında şehir oldukça lüks ve Türkiye den bana göre daha gelişmiş adamlar bi kere havadan bizim metrobüs gibi metro yapmış varmı ötesi 15 yıl öncesinde çok kötü olan bu ülke su an bize fark atmıs durumda.

Taksiler inanılmaz ucuz hatta ben baya bi yol gidip adam o kadar para istiyince bi yanlışlık olması lazım eksik söyluyosun falan demiştim.Onun dışında her yerde bizim ülkemizde tutmamış ama onlarda tutmuş olan seven eleven marketleri var nerdeyse 2 sokaktan birinde

Trafik yoğun oldumu fena onun için genelde motosiklet kullanıyolar eminim arabadan çok motor vardır orda.Fuhuş a gelirsek fuhuş her ülkede var şimdi bizde bile ne kadar genelev vardır yasal illegal burayı ayıran şey sınır olmamıs ve devletin buna karışmaması ayrıca bide ladyboy vakası varki ordakilerle bizim troları karşılaştırsan bunlar Adriana Lima gibi normal kızdan güzel olan tipler var ve hayatta inanamassın onun için dikkat etmek lazım akşam ummadığınız bişilerle karşılaşabilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

@bonepart

bu nasıl bir nefret lan Türk insanına karşı? bu kadar kompleksli olmayın abi , biraz kendinize güvenin , saçma salak genellemeler ile bir millete nasıl böyle laflar söyleme lüksünü buluyorsun kendinde sen? terbiyesiz herif.

terbiyesiz?
herif?
sen kimsin lan düdük.

ayrıca 30 senedir ülkede yaşıyorum. 30 tanede ülke gördüm. götüm gibi ülke olmamış. yeni türkiye daha güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

suBzer0 said:

@bonepart

bu nasıl bir nefret lan Türk insanına karşı? bu kadar kompleksli olmayın abi , biraz kendinize güvenin , saçma salak genellemeler ile bir millete nasıl böyle laflar söyleme lüksünü buluyorsun kendinde sen? terbiyesiz herif.

terbiyesiz?
herif?
sen kimsin lan düdük.

ayrıca 30 senedir ülkede yaşıyorum. 30 tanede ülke gördüm. götüm gibi ülke olmamış. yeni türkiye daha güzel olacak.

düdük mü? canın sağolsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...