Smoke Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Thailandın en iyi tarafı Singapur'a daha yakın olması hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bide singapur gibi göt kokmuyo durian yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Selaaaaam tekrar :) geldim yerleştim, ilk gun bitti birazdan yatıcam. yatmadan biraz yazıyım dedim. kafayı kullanıp ucakta uyku ılaclarını yuttugum ıcınbaya ezıyetsız bır ucus oldu,ucak kaltı, yemeğimi yedim uyudum sabah kahvaltı servisinde uyandırdı annem ve kahvaltıdan 1 saat sonra indi uçak. pasaportta klişe sorun çıktı, kimlik kontrolu, parmak izi vs ugrastırdılar filan bin tane raporla gelmeme ragmen. annem siğgara tiryakisi ve arkadası kurmus "taylandda sigara hem pahallı hem kotu 3-4 karton al" diye, neyseki iki tane almış annem. freeshop torbalarını elinde gezdiriyor, klinikten yolladıkları kızcagız geldi bizi almayaki simcard, para değişimi vs derkenpolisler geldi goturdu bizi sigara kaçırıyorsunuz diye. yolladıkalrı kız allahın cekingeni, eli ayağı tutuldu, annemde polise hot zot yapıyor bagırıyor filan orda bi 2-3 kilo ter bıraktım ahaha, didik didik aradılar bavulları. chonburi denen allahın terkettigi yere geldigimizde oglen olmustu, bok gibi sıcak ve manzaralı oda diyip apartman boşluguna bakan oda verdiler, bir saatte onunla uğraştım en sonunda deluxe odaya upgrade ettim 300$ fark verip, soyguncu bunlar direk boyle en izbe odalara goturuyor hep. http://i.imgur.com/dwD8AJd.jpg http://i.imgur.com/PEBDoov.jpg coook kotu değil şehir post-apoc tadında olsada. kopru altlarında uyuyanlar, elektrik kabloları, sokak restoranları, kırık kiremitlerin ustune konmuş buda heykeli, acayip ışıklandırma, yıkık dokuk bakımsız binalar ve fakirlik birleşince filan tam böle dystopia havası bura. alışveriş merkezi var dediler ve gittik hani oda tam bole eminonu çin pazarı ayarında, koyarım bir ara resim :) kaliteli hediyelik bulmam için bangkok şart oldu KFC diye tutturdu annem, zinger aynı ama butlar ZMOG! hani "acı" tanımım uzerine bir daha düşünmem gerekti çünkü omrumde bu kadar acı hiçbirşey yemedim daha, ketcap yerine chili tuketiyorlar zaten. klimalar konusunda zorluk cekmedim, bi 711 de sapık gibi açmışlardı. oteldede gayet iyi ayarlamışlar, ne soguk ne sıcak sahane direk. akşam yemeğide ameliyat oncesi bela aramıyım kafasi ile bolonez soslu makarna soyledim, tam diyet porsiyon ve 14tl fiyatı ile nice analar aglattı :( dışarda hijyenik bir restoran bulana kadar bu sorun surucek sanırım cunkı sokak restoranalrı pis baya, bulasıkları iki legenle nasıl yıkadıgını gorunce ıstah kacıyor zaten. BonePART said: müdür pad thair ye bol bol dünyanın en güzel insanlarının olduğu ülke herkez mutlu zamanın olursa bang kokda bol bol tapınak gez hatta istersen yer önerebilirim inanılmaz ucuz genel olarak hayvan gibi masaj yaptır 10 dolar 1 saat masaj (düzgün temiz bir çok yer var yapan) pattaya tam bir fuhuş yuvası ama türk erkeklerinin sex için gittiği yer eğer tatil için gitceksen oraya gitme phukete git yada ne biliyim başka bi yuere git ha son nokta genelde taylanda 3 tip türk var biri balayı için giden tipler (biz gibin) biri fuhuşa gidenler biride taylanla değişim anlaşması olmadığından oraya burdan kaçan suçlular o nedenle türklerle kaynaşma neyse iyi şanslar onerirsen iyi olur :) son hafta gidebilicez gibi gozukuyor ve plan yapmak şart şu anda. masaj yalan, ameliyatlı olucagım için thai masajı yasaklı şeylerin tepesinde direk :p phuket uzak olur ama duruma bakarız dediler işte heyecanla bekliycem, denize menize giremesemde gormek bile yeter. turklerle zaten işim olmaz. Argoel said: Çok önemli bir nokta var bahsedildi mi bilmiyorum. Kesinlikle ama kesinlikle pazarlık yap bir şeyler alırken. 1/10 fiyatı bile kabul edebiliyorlar bazı yerlerde. Ama kabaca her ürünü 5/10 fiyatına alırsın. Bunun yanında biz bangkok ve phuket e gitmiştik öyle ağır bir koku vs hissetmedik. Sokak satıcılarının kullandıkları yağdan kaynaklı bir koku var ama çok öyle rahatsız edici derecede değil. Sokak satıcılarından yemek yemeyi de pek önermiyorlar haberin olsun :) iyi eğlenceler. sansıma annem yemeyipiçmeyip barter skilline kasmış bir insan :D markette bile pazarlık yapmayı denedi bugun ahahaha. sokakta koku filan yok buyrda ama yemek yapıla nyerlerde avrupadaki asyalılardan aşina oldugum o igrenc agır koku var. yurtta asyalı kalıyordu bir balık pişiriyordu ve 2 gun giremiyorduk o mutfaga kokudan. BonePART said: bide singapur gibi göt kokmuyo durian yuzunden en cok gorduum yasak tabelası durian için oldu şimdiye kadar, yasak istek uyandırırmış derlerya o kafa. feci denemek istiyorum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 burnunu kapatarak yiyebilirsin ancak :) Ben dayanamadım kokusuna, sen tadına bakarsan haber et buradan iyi mi kötü mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 solunum enfeksiyonları ve mide sıkıntıları riski var bangkok'ta hatta taylandın her yerinde. solunumu değil de mideyi ben yaşadım, 3 günüm piç oldu. o iğrenç yağ kokusundan sokakta yürüyememek bir yana, gayet lezzetli görünen bir yemeği yedikten sonra da mide asidi düzenleyici bir ilaç aramıştım deli gibi. "saatlerdir yatakta dönüp duruyordu... otel lobisinden çıktı, en yakındaki eczaneye sürünerek ilerledi. thai kız kapıda karşıladı, fakat ingilizcesi iyi değildi. +nihao - do you have talcid, or any antacid you use here? + i don kınov talcid widonhev. - gaviscon? rennie? + nıvionhiv - nothing as anti- acid? + novidon enimenidakkadukka *'antacid' başlığındaki wikipedia makalesini açtım. uluslararası tüm farklı benzer ilaçları okudum sırayla* +novimakdi la isla bonita başka bir eczane buldu fakat kapalıydı. hastaneye gitti. bir şişe gaviscon'a muayene dahil 150 usd verdi. sağlık sigortasının bunu karşılayacağını umuyordu. sonraki 3 günde sadece salata yiyip gaviscon içti. bazen de oreo. kafiledeki 50 yaşındaki dayılar 'gey misin olum? taylanda geldin odadan çıkmadın sabaha kadar osbir?' diyordu, roket adam ise yalnızca midesini düşünüyordu. zaten boş döndüm sonra işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 novidon diyip durduğu ilaçtı belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 viktor bi bakıyım bizim haritalara yazarım hafta sonuna kadar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 biz 2 hafta kaldık sokakta yemek yedik bi çok kez hiç bişi olmadı ki benim midem çok çok kötüdür yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bide müdür annen barter kasmış ama burda söle bı sıkıntı var türkiyede pazarlık ne iliyim adam 100 der sen 80 dersin 85e alırsın seklinde taylanda pazarlık adam 100 diyo sen 10 diyosun 15 e felan alıyosun ole sacma bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 abi 300$ upgrade nedir ahahha 40 gün tertemiz hostelde kalırım ben o paraya 2 kez gittim taylanda, 2 ay falan bulundum en kuzeyinden en güneyine karış karış gezdim türkiyeye herseyiyle bin basan bi ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Tayland'da voucher discount yaygın. Otel restaurant vb gibi yerler için çok uygun fiyatları bulmanızı sağlıyor. Hatta fazla voucherı olanlar internette satıyorlar. Bir kaç kez el değiştirse bile hala kazançlı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 abi yapmayın nesi bin basıyor ya. kokudan yürüyemediğim sahilleriyle mi basıyor, pislik içinde yemekleriyle mi. valla iki defa gittim de pek çekilir yanı yok, kimse kusura bakmasın. biri bangkok, diğeri pattaya idi seyahatlerimin, pattaya zaten tam rezaletti de, bangkok nispeten daha kozmopolit bir şehir. hani paris barcelona berlin amsterdam istanbul falan filan gibi sayarlar ya metropolleri, onlar arasına girer bangkok rahatça. yine de bi daha gider miyim, hiç sanmıyorum. bu arada ben öyle steril bi adam değilimdir yani, hostellerde kalmışlığım boktan boktan pis yemeklerden zehirlenmişliğim vs vardır, hani bildiğiniz 'aa erikli su değilse içmem' tikilerinden sanmayın sakın. ki taylanda da kaldığım otel pullman falandı yani, bildiğin mis gibi lüks yer. ama işte olmayınca olmuyor. ben hiç ısınamadım. thai kategorisi hoşlandığım bi kategori değil belki ondan olabilir. en az tıkladığım kategori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 rus bulamadin mi taylandda? thai sevmiyorsan rus var. en iyileri dubaiye taylanda malezyaya falan gidiyor calismaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 abi thainin içinde iyisi de çıkıyor arada ama nadir, haklısın. Yalnız adamlarda deniz ürünü ne bol arkadaş can çekti yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Fistan said: abi 300$ upgrade nedir ahahha 40 gün tertemiz hostelde kalırım ben o paraya 2 kez gittim taylanda, 2 ay falan bulundum en kuzeyinden en güneyine karış karış gezdim türkiyeye herseyiyle bin basan bi ülke bir kere almiş zaten, upgrade etmeye kalkarsan her türlü geçirirler. Hele otele geldikten sonra affetmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Bir gun daha geride kaldı, dune kıyasla baya yogun bir gun oldu. Peynir olmadıgı için hayatımın en tuhaf kahvaltısını ettim ki iştahımda yoktu zaten, 1 dilim ekmege azıcık çilek reçeli surup yedim anca. haşlanmış prinç, korili tavuk ve bilumum agır thai yemegi vardı kahvaltıda ve sabahın koru koku migdemi kaldırdı direk, umarım alışığ tadıcam şunları gitmeden. öğlen klinikten gelip hastaneye goturduler kontroller için, ben pazar gunu geldigimden bugun gelen amerikalı bir kız ile aynı gune denk geldim (benden bir gun sonra alıcaklar onuda ameliyata), bizim bonecrushera aşırı benziyen bir sevgilisi vardı yanında ve kodırmış çocuk, kızda 1.85 boyu 100 kusur kilosu ile butun ilgiyi kendine çekti ve rahat bir nefes aldım. buralarda tursite alışık olmadıkları için çok ilgileniyor thailer ve yiyicek gibi bakıyorlar bazen, boyum dışında ozellikle açık tenli oldugum için kompliman alıyorum surekli ne guzel cildin var diye. amerikalı kızın çenesi fena düşük çıktı ve ortalama amerikalı ne yazikki. deve, arap, burka geyikleri fiks direk ve bana amerikanın haritada yerini bilip bilmedigimi sordu, vegaslymış bide heh. erkek arkadaşı haftaya donuyormus geri, aynı kattayız otelde ne olur arkadaş olalım hem bende HDMI li laptop var plazmada film izleriz diye rüşvet teklif etti :p o kadar cok konusuyorki tek kelime ingilizce bilmiyen allahın tayvanlısını bile gugil translate ile terletti kaç saat :p hastanede turkiyede devlette bir gunde yapılması mumkun olmıycak kadar cok kontrolu 20dk içinde yaptılar, hastane ozel olsada kalabalıktı baya ama çalışanlar jilet gibi giyinmiş, her goreve farklı renkli takımlar atamışlar. çok şıklardı. kaçınılmaz amerikan saglık sisteminin ne kadar kotu oldugu uzerine zırzırıda atlattıktan sonra bugun taburcu olmuş birinide alıp bizi doktorla ameliyat oncesi konsultasynuna goturduler klinige. içeri girdigimde 22 kişi filan vardı dunyanın çeşitli yerlerinden. thai kızları kıskanıldı, asyalılar cheatmode diye QQ landı filan klasik sonra isveçli bir kızı ve annesini gorunce abidik turk genlerime lanet ettim bir defa daha, tek şanslı oldugum şey sanırım asyalılar dışında 1.80 altında bir benim olmam, shire gibi ulkede yaşıyoruz yeminlen ozellikle kuzey avrupalılara kıyaslıyınca. işin komiği ise 3 farklı kişinin gelip fransızmısın diye sorması oldu,o kadar snobmu duruyorum cozemedim :p bin tane izin formu dolduruldu, raporlar verildi, ozel istekler belirtildi. psikolog gorucekmiş illa, ev odevi oloarak bir insan ve bir ev resmi çizmemi istediler, birazdan çizicem yatmadan ve fuhreri çizmemek için zor tutuyorum kendimi. doktoru gormeden once bilgi kitapçıgımı ve "hediye" paketimide teslim ettiler hehe http://i.imgur.com/oA1waiH.jpg?1 doktor cok utangac bir adam, dunyada işinin en iyisi oldugunu soyleyince kızarıyor filan. ispanyollar goturdugumuz lokumlara balıklama atlamışken bu cok tenezzul etmedi nedense, kibarca teşekkur edip masanın altına koydu. muayne iyi geçti vs uzun uzun sunum yaptı ve anneme her boku analttı, ben zaten interneti ve blogları didik didik ettigimden 1-2 kendime has sorun hariç yeni birşey duymadım hiç. çarşamba sabah gorusmek uzere vedalastık. taylandda bu işi yapmamın bende en uzuntu uyandıran tarafı kimsenin gelmiycek olması ve turkiyedeki gibi eş dosttan gelmiş çiçek dolu bir odada uyanamıycak olmamdı. Once otel, sonra annemin taylanddayaşıyan arkadaşı ondan sonra klinik çok güzel çiçekler hediye etti bana <3 <3 <3 http://i.imgur.com/GsU2lWw.jpg http://i.imgur.com/q0D6ZXl.jpg 4.30 gibi otele donduk, 1 saat sonra buyuk batı tarzı bir AVMye shuttle var dediler, en az 2 hafta yatıcagım için fırsatı karçırmayıp gittik. cogunlukla unlu avrupa, japon ve kore markaları vardı, fiyatlar turkiyeye kıyasla çok pahallı filan ki zaten gumruk birliğinin nimetleriniş yerken gelip burdan taşımak mantıksız. weaboo damarım kabarmadı değil ama, gundam ve one piece neredeyse her yerde var idi, bir MG gundam kiti 360tl gibi abuk fiyatlara geldiğinden cok oyalanmadım, kargo dahil daha ucuza alınıyor japonyadan. kupa, tshirt, anahtarlık vs ise cokucuz, one piece hayranı birilerini sevindirebilirim yani :p bu arada "uzun" yıllardır arayıp bulamadıgım yegane japon filminede burada ratladım, best movie ever! http://i.imgur.com/HUOBzpj.jpg yemegide mcdonalds da yedim annem yuzunden, iki kişi 16tl gibi abuk bir fiyata doyduk, otelde dun gece bir makarna, bir ufak pizza margarita ve iki çay için 80 kusur tl ye yakın odedikten sonra ilaç gibi geldi. annemi bir şekil atlatıp kendi başıma gezmem lazım, belli oldu bu. yarın oglen 12 de hastaneye yatırıcaklar, son check uplar hazırlıklar vs ile gun geçicek ve obur sabah 8.30 da (TR saati ile gece 3.30) bayıltıcaklar hehe. yarın hastanede internet bulursam gene bir guncelleme yaparım akşama. mesajlarını eksik etmeyen herkesede teşekkur ediyorum burdan, baya baya moral oluyor :) post muziği: http://www.youtube.com/watch?v=re32xnyYP3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 führeri okuyunca kahkaha attım ahahaha doktorun utangaç olmasına da çok şaşırdım. korku filmlerindeki mad scientistlerden hallicedirler herhalde diye düşünmediğim değil sdf. neyse ki öyle değilmiş. geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 şimdiden geçmiş olsun. eyi haberlerle gel emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Şimdiden geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Evet şimdiden geçmiş olsun, herşey istediğin gibi gider umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 it is happening... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Geçmiş olsun. Post müziğini postun başına koysaydın okurken açardım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 pilava mı atcaz napcaz şimdi sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 geçmiş olsun, çok güzel olmuş bu konu ^^. feyste de yazdığım gibi; good luck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar