Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Club Brugge - Beşiktaş | 12 Mart Perşembe - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normal Opare'nin düşmesi, maçtan önce dedik.

Neredeyse Dünya Kupası'ndan beri antreman dışında ayağına top değmemiş adamı üst üste maçlara çıkarırsan fizik toparlanamadan çöker.

Ama adam vasat olduğu için bunun farkında değil. Ya da iplemiyor. Opare bilinçli oynayıp hücuma çıkarak kendini riske etmiyor. Savunmada da büyük ölçüde hata yapmadı ama herkes Liverpool maçı performansı bekleyince olmuyor.

Demba'nın düşüşü de direkt buna bağlı, adam kariyerinin hiçbir döneminde bu kadar çok efor sarf ederek üst üste maç çıkarmadı. İzleyenler artık net görüyor, adamın adım atacak hali yok. Üstüne bir de vasat adam takımı hücuma çıkarmıyor diye ortadan top almaya falan geliyor. Daha da yoruluyor bitiyor.
Mesaj tarihi:
Her maçtan sonra aynı şeyi söylüyorum söylemeye de devam edicem bilic in bir taktiği var ve kafası azıcık çalışan bir takım bunu çok kolay counterlıyor sonrasında da beşiktaş takımı anında çöküyor.

Brugge hocası 40. dakikada adamı kulubeye çağırdı ondan sonrada gökhanın kişisel başarısı sebebiyle bir süre sekteye uğramalarını bir kenara bırakırsak yine bir rakip takım beşiktaşı sahadan sildi.
Mesaj tarihi:
yarın şemsiyeyle çıksın bilic. takımın fizik durumu yüzünden eleştiri yağmuru gelecek. hatta üzerine yönetimden ayar alırsa şaşırmam. zaten bu aralar bilic'den ümidi kestiklerinden hocalığa soyunuyorlar.

TR'de zor olacağını sanmıyorum deplasman golü yüzünden. tek engelimiz bizim yanlışlarımız olur. brugge'ü hiç tutmadım bildiğin patato.
Mesaj tarihi:
yazık olmuş lan

töre haftaiçi karıyla pariste sürtüyor falan diyorlardı twitterda

herif cidden mi gitti naaptı

gerçi bugün herkesin pili bitikmişti biraz :p
Mesaj tarihi:
Tori said:

yazık olmuş lan

töre haftaiçi karıyla pariste sürtüyor falan diyorlardı twitterda

herif cidden mi gitti naaptı

gerçi bugün herkesin pili bitikmişti biraz :p

gitti abi, zaten instagramdan foto paylaştı mal öyle ortaya çıktı. millet küfür döşedi, laf attı vs.

ondan önceki iki maçta da rezalet oynayıp, hafta içi avrupa kupası maçı varken oyuncunun yaptığı sorumsuzluk zaten. gökhan'ın zaten en büyük sorunu kafasının işleyiş tarzı. o kadar kötü işliyor ki bir bok olmazsa gökhan'dan ekstrem yeteneğine vs. rağmen bu yüzden olmaz.

bu arada bugün şu efso golü atmasaydı millet ona da yardıracaktı yine. rezaletti, maç boyu hiçbir artısı olmaz mı bir adamın takıma ya. gol hariç diyelim, gol cidden süperstar golüydü asdfsda
Mesaj tarihi:
Beşiktaş zorlanmadan geçer burda da taraftarın gazı sayesinde olacak...Biliçten hiç ümidim klamadı benim.Korkarlarla işin olmayacak cidden. 10tane de yana oynayan orta saha getirsen hiçbi halt olmaz.Demba ba sürekli 2 stoperin arasında topla buluşacakta vuracak toplara..Hikaye biliç gözümden iyice düştü.
Mesaj tarihi:
4 gün sonra çok önemli bir maça çıkacaksın ve bir gün iznin var. Bir gün önce maç yapmışsın, çokta kötü oynamışsın. İzin gününde iyice dinlenip, antremanlara derli toplu gidip maça tam takır çıkman gerekirken gidiş geliş ortalama 4-5 saat yolculuk + yarım günde olsa seri gezme vs. derken tekrar yorgunluk bla bla

Bunun üstüne çıkıp bir daha rezalet oynarsan bunun affı yok. Golü Robben vari, süperstar golüydü zaten tertemiz attı tamam da maçtaki genel performansı rezaletti. İki boktan oynadığı maç arasında böyle bir kaçamakta normal değil.

Gerçi neden bahsediyoruz ki, ertesi gün 10 da idmanı varken yenilgi sonrası varoş mekanlarında eğlenip, üstüne sabaha karşı beşte talihsizlikle de olsa vurulmuş bir adamdan bahsediyoruz. Gerçi bence talihsizlik değil, Gökhan'ın bu yüzünü o sayede öğrenmiş olduk. Çokta iyi olmuştu. O olay sonrasında da haftalarca toparlanamamıştı.

Bunlara rağmen biz bu adama deli gibi bonservis + yıllık ücret bağladık. Çok güvendik. Güvenimizi hiçe sayması hoş değil.

Köle değil, istediğini yapar ama kendi zevki uğruna çıkıp kendine güvenenleri yarı yolda bırakmayı göze alıyorsa da eleştirilmeyi, üstüne gidilmeyi hak ediyor. Hele böyle bir dönemde taraftarda iyice çıldırmaya başlamışken yapıyorsan ve açık açık paylaşıyorsan cezasını da çekeceksin. Balıkesir maçı öncesi yapsa bir de neyse benim de umrumda değilde 4 günlük ara ve sonunda çok önemli maç var ya asdfasda ayıp valla ayıp.
  • Yeni Oluştur...