Rasmon Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 kız axedice a benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Rasmon said: kız axedice a benziyo ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 yoo benzemiyo, benzeseydi komik olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 don't stick your dick in crazy diye boşuna dememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 böyle durumlarda en iyisi direk alakayı kesmek oluyo ya.hani her cevap verdiğinde derdini anlatmaya çalıştığında umutlanıyor ve şiddetleniyor olaylar.kısacası güzel güzel konuşarak çözülmüyor bu. ben bunu 2 yıl falan yaşadım.telefon numaram,arkadaş grubum,yaşadığım ülke dahil hepsi değişmesi gerekti.(kurtulmak için ülke değiştirmedim ama yardımcı oldu)ne yaptıysada ne olduysada umursamıyorum açıkçası.tabi facebook-twitter falan kullanmıyor olmamında yararı var. kısacası ölü taklidi yap abi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 yav said: don't stick your dick in crazy diye boşuna dememişler just stick and have no regrets. bunlar sevişirken ağlayan tiplerden abi. Beni aldattığı için terkettiğim drama queen bi kız arkadaşım vardı. Bir süre sonra insan tabi ihtiyaç duyuyor. Buddy'ye döndüresim vardı. 3. kez üstüste sevişme esnasında pişmanlıktan ağlamaya başlayınca severim ızdırabını dedim, bıraktım. true story. şimdi de, "Yeni kız arkadaşın varmış. Seni benden daha çok kim sevebilir Emrah?" yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 cevap basit http://i.imgur.com/s84FrKr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 elimize son gelen bilgilere göre herkes kendi eylemlerinden sorumlu ve birisi ile görüşmeyi kesebilmek için onun onayı gerekmiyor. ama bunu belirten bir konuşma üstüne kademeli ignorance seni rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ama ben olsam salak gibi yardım etmeye çalışır araya giren duygularla da durumu daha bok eder ve dayanamayınca da enkaz bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ben olsam dayak atardım muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 benjani said: ben olsam dayak atardım muhtemelen İşte o yüzden sen değilsin. Umarım da olmazsın ^^ Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT. Şöyle döverim, bir tane yapıştırırımlı cümlelerin şakasını bile yapmayın kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ivy said: Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT. Sen de craziness sinyalleri vermiyor değilsin ha. Bu üsluba sahip kimseye yaklaşmayın beybiboylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 LoL. Playboi tespitte bulundu. Nasıl da tatlış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Wishmaster said: sevişme esnasında pişmanlıktan ağlamak http://3.bp.blogspot.com/-VQPCJtzFDbM/UKHEg9o_idI/AAAAAAAATz4/YtQ9hJyRl5Y/s1600/oh-really-now-tell-me-more.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 yasiyan en seksi astrofizikciyi terbiyesiz islerinize alet etmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ya sertliğinden falan değil, güzel giden bi ilişkiyi aldatarak bozmuş olmanın pişmanlığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ahahhahhah ya şimdi okudum, sevgilim sevişirken ağladı diye anlatan biri olduğunu bilseydim sana cevap bile yazmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ben içidışı bir biriyim Gizem. (oo stalker) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Oooo büyük başarı. Aferin aslan parçası. Edit: İmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 KenshinHimura said: cevap basit http://i.imgur.com/s84FrKr.jpg bu iyiymiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 yloibx said: Histrionik Kişilik Bozukluğu: Bu kişiler ilgi ve dikkatleri üzerlerine çekmeyi severler. Duygularını ve hayatındaki olayları abartarak yaşama, heyacanlı ve dramatize etme eğilimi içindedirler. Gerçek olmayan öyküler uydurma,yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları büyütme, sevinçlerini, üzüntülerini, öfkelerini yoğun olarak gösterme ve sergileme ihtiyacı içindedirler. Beğenilmek ve önemsenme gereksinmeleri fazladır. Bu dikkati çekmek için gösterişli ve çekici olmaya büyük önem verme gözlenmektedir. Bedensel hastalıklar ve şikayetleri ile çevreden destek ve ilgi almaya çalıştıkları görülür. Ben duygusu, kendi ihtiyaçları çoğunlukla daha önde gelir. Cinsellikle ilgili korkular, cinsel problemler yaşarlar. Kişilerarası ilişkilerde yüzeysellik, çabuk incinebilirlik, reddedilmeye karşı tahammülsüzlük, bağımlılık gözlenmektedir. Sevgi açlığı dikkat çekicidir. Övgü ve onay alamadıklarında sinirlenme,ağlama ve etrafı suçlama görülür. Güvence arayışı nedeniyle aşırı bağlanma gereksinmeleri,ilişkilerinde baştan çıkarıcı davranışlar gözlemlenir. Okurken daraldim nasil bir insanmis bu lanet gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Abi benim bütün kız arkadaşlarım böyleydi. Sen hiç mi görmedin böylesini? Bi ben mi çekmişim bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ben gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Jelibondan playboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar