Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

overly attached girlfriend

yloibx

Öne çıkan mesajlar

böyle durumlarda en iyisi direk alakayı kesmek oluyo ya.hani her cevap verdiğinde derdini anlatmaya çalıştığında umutlanıyor ve şiddetleniyor olaylar.kısacası güzel güzel konuşarak çözülmüyor bu.

ben bunu 2 yıl falan yaşadım.telefon numaram,arkadaş grubum,yaşadığım ülke dahil hepsi değişmesi gerekti.(kurtulmak için ülke değiştirmedim ama yardımcı oldu)ne yaptıysada ne olduysada umursamıyorum açıkçası.tabi facebook-twitter falan kullanmıyor olmamında yararı var.

kısacası ölü taklidi yap abi sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

don't stick your dick in crazy
diye boşuna dememişler

just stick and have no regrets.

bunlar sevişirken ağlayan tiplerden abi. Beni aldattığı için terkettiğim drama queen bi kız arkadaşım vardı. Bir süre sonra insan tabi ihtiyaç duyuyor. Buddy'ye döndüresim vardı. 3. kez üstüste sevişme esnasında pişmanlıktan ağlamaya başlayınca severim ızdırabını dedim, bıraktım.

true story.

şimdi de, "Yeni kız arkadaşın varmış. Seni benden daha çok kim sevebilir Emrah?" yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

ben olsam dayak atardım muhtemelen

İşte o yüzden sen değilsin. Umarım da olmazsın ^^ Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT.

Şöyle döverim, bir tane yapıştırırımlı cümlelerin şakasını bile yapmayın kızlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yloibx said:

Histrionik Kişilik Bozukluğu:
Bu kişiler ilgi ve dikkatleri üzerlerine çekmeyi severler. Duygularını ve hayatındaki olayları abartarak yaşama, heyacanlı ve dramatize etme eğilimi içindedirler. Gerçek olmayan öyküler uydurma,yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları büyütme, sevinçlerini, üzüntülerini, öfkelerini yoğun olarak gösterme ve sergileme ihtiyacı içindedirler. Beğenilmek ve önemsenme gereksinmeleri fazladır. Bu dikkati çekmek için gösterişli ve çekici olmaya büyük önem verme gözlenmektedir. Bedensel hastalıklar ve şikayetleri ile çevreden destek ve ilgi almaya çalıştıkları görülür. Ben duygusu, kendi ihtiyaçları çoğunlukla daha önde gelir. Cinsellikle ilgili korkular, cinsel problemler yaşarlar. Kişilerarası ilişkilerde yüzeysellik, çabuk incinebilirlik, reddedilmeye karşı tahammülsüzlük, bağımlılık gözlenmektedir. Sevgi açlığı dikkat çekicidir. Övgü ve onay alamadıklarında sinirlenme,ağlama ve etrafı suçlama görülür. Güvence arayışı nedeniyle aşırı bağlanma gereksinmeleri,ilişkilerinde baştan çıkarıcı davranışlar gözlemlenir.

Okurken daraldim nasil bir insanmis bu lanet gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...