sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 o yoğurdun görüntüsü var mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 dana22 said: esasinda japonlar deli gibi kapisir bunu..vaginadan babalari ciksa yiyecek adamlar. manga... time travel... kendi babasını doğuran kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 peynir kokusu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 iy..ne pis espriler yapilir bu mevzuatta.. kadina alkol aldirsan kimiz cikar mi acaba.. az bekleseymis de tereyagi cikarsaymis.. hiyarin biriyle beraber olursa cacik cikma ihtimali mevcut mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 aman hocam hiç kuku yoğurt tuta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Kadınların bilimi geçtim, gastronomide bile bu kadar beceriksiz, niteliksiz ve masturbasyon kafasında olmalarına hastayım. http://i.imgur.com/OQFgc09.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ya tuta..batistuta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 gaddemnit..... yoğurt yapacak başka yer bulamamış mı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 kaymaklı mı kaymaksız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Nekro said: sütü içinde bekletmiş diye hayal ettim basligi okuyunca hayal kirikligi oldu sdfsd öyle yapmış zaten. katkısız sütü koymuş fırına tahta kaşıkla. sonra da ekşi yoğurdu çıkartmış fırından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ya. bu ne ya. nasıl bir mallıktır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 said: Yoğurt gece boyunca bekletilmiş ve sabaha bir kase yoğurt hazır hale gelmiş.” baş aşağı mı beklemiş bu hatun sabaha kadar içinde sütle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 kendi sutuyle mi yapmis? gecen gun okuduydum yogurdun icindeki bakteri, vajinada da var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Yogurt zehirlenmes gecirir gibi oldum amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 @aquila hacım, işe yabancı olan adam için "vaaaay anasını?!ne enteresan şey yaaaa?!" haberleri bunlar. Ancak o söylenilenin yoğurdun içinde de H2O varmış demekten bir farkı yok. Bakteri hacı...vajinada da olur,yoğurtta da,şarap fıçısında da,ayakta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 vatan partisinde olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 al sana vucud peyniri o zaman. http://www.huffingtonpost.com/2013/11/22/human-cheese-exhibition_n_4319716.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 aquila said: kendi sutuyle mi yapmis? gecen gun okuduydum yogurdun icindeki bakteri, vajinada da var diye. Kendi sütüyle yapsa daha iyi olurmuş bence, direk yerim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Esh said: vatan partisinde olmaz ama. olm çok sataşan,trolleyen gördüm de bu hiç bir sınıfa girmiyor. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 valla genel başkan öyle dediydi bi ara, içimizde bakteri barındırmayacağız diye. konuşmanın ortasında açınca klorak reklamı sandım ama değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 aquila said: kendi sutuyle mi yapmis? gecen gun okuduydum yogurdun icindeki bakteri, vajinada da var diye. balık yediğimiz gün vajina yemeyelim, zehirleniriz mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 klashjasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ayran yaparım diyen niye çıkmamış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 kefir yapariz orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 olm ne biçim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar