elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 deadwoll said: Önemli olan onun ağırlığı. Bu tarz kulaklıklar inanılmaz rahatsız edici olabiliyor, benzer bir şey kullandıydım vaktiyle. Bir de çok terleyen birisiyseniz kulağınızın arkasını pişik/yara yaparsınız. Almadan şovrumda bi elleçlemek lazım kalite kontrol. Los, zum Mediamarkt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 http://www.smsaudioeuro.com/products/bio-sport-biometric-earbuds-with-heart-rate-monitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Black 4 GB Bluetooth Sports Wearable MP3 Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 bu sonyninki ultimate çözüm ama çok pricey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 var bende eskisi 2gb olanı. Suda denemedim hiç ama güzel sesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Dragonfire said: var bende eskisi 2gb olanı. Suda denemedim hiç ama güzel sesi falan. kulak teri ve kiri girip tıkanma yapıyor mu? bu tarz ucu olan kulaklıkların hepsini çöpe attım bu yüzden. Misal: http://i1194.photobucket.com/albums/aa361/lifshiz2000/32l_zpsca51c9b2.jpg http://s1358.photobucket.com/user/yst279/media/7-800x800_zps600afbd8.png.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Çok yoğun olmamakla beraber kulak kiri birikiyor 2 sallayınca çıkıyor. Ter girmiyor içine sanırm ondna dolayı bir problem yaşamadım ki suda kullanılıyorsa zaten problem olmaz o. Dediğim gibi havuzda denemedim hiç. Ama tuzlu suda kullanmayın yazıyor üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bunu aldim cok cok memnunum. Salonda kullaniyorum insallah kulak kiri ve terle tikanma sorunu olmaz tek korkum o. Tikanirsa cozumu var midir elektronik temizleyici sivilar vesaire? http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/c26-B00858I5OC-features-l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 evet tikandi, temizleyim diye mediamarkttaki adam alkol solusyonlu cleanex onerdi onu spreyledim daha da tikandi sol kulaklik cok derinlerden bir seyler veriyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ter diye ne akıtıyorsun sen acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 lutfen cirkinlesmeyelim. Ne olabilir iste kulak kiri giriyo tikaniyor, su zamana kadar kac tane kulaklik eskitmisimdir boyle. Cozumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 olm kulaklarınızı 2 günde 1 kulak pamuğu ile temizleyin, nası o kadar kir oluyor kulağınızda? duşta da iki su tutun bitsin gitsin. tere yapabileceğiniz bişi yok da, kulak kiri ile tıkanıp 2 aya kulaklık atmak ne. nası kulaklar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Abi bildiğin lava falan çıkarman lazım kulaklığın tıkanabilmesi için... Doktora falan mı gitsen dicem de ne dicen doktora ajfasgjysa garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 elma said: Bunu aldim cok cok memnunum. Salonda kullaniyorum insallah kulak kiri ve terle tikanma sorunu olmaz tek korkum o. Tikanirsa cozumu var midir elektronik temizleyici sivilar vesaire? http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/c26-B00858I5OC-features-l.jpg su geçiriyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 "2 ayda bir kulaklık değiştiriyorum, bütçem dayanmıyor doktor. lütfen kulak kirlerime bir çare" "sennheiser alın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 salonda kendi anırmalarımı duymadım mı motive olamıyorum kulaklık gereksiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Bluedio-M2-In-ear-Wireless-Bluetooth-Headset-Stereo-Earphone-Sport-Headphones-Music-Headphone-for/32275816407.html 1 yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sony'yi niye almadınız? Bendeki çantada biraz yamuldu iyi muhafaza edemedim ama su da kullanınca da baya güzelmiş. Şu ense tarafı tam oturuyorsa kesinlikle tercih edeceğiniz ürün olmalı. şimdi buradan tavsiye üzerine bunu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 şu başlığı bir uplayım salonda kullanmak için arıyorum, böyle direk içine atayım hiç bluetooth falan uğraşmayım, kablo derdi de olmasın direk şu şekil olsun fiyat performans olarak başarılı bir öneriniz var mı böyle mümkünse tr içinden alınabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 bugün metro gross markette gördüm 20 lira bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 20 liralik kulaklikla kulak kanseri olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 sony sports walkmanler 250 lira ya, paraya kiyip alsam mi amazondan falan benzeri bir seyi ucuza mi kovalasam bilemedim, oneri var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ben su geçirmeyenini almıştım, havuza falan daha girmedim ama yürürken kullanıyorum, rahat alet, seste fena değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 amazonda 30-40 dolar arasina benzer urunler var aslinda yorumlari da fena degil gibi. ben salonda kullanicam sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Ben farkli birsey deneyip bluetooth receiver aldim. Istedigim kulakliga takabilicem. Ufak, clips'i var ustunde ses, ileri geri, pause play tuslari var. Daha sahaya indirip kullanmadim. Tabi en onemli soru pil omru ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar