Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 arkadaşlar bana yardım edin, kendi eksenimde döneceğim yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 limonlu su, az yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 zamanla olacak birsey bu once kendini gozlemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 kilo aldın okde boyunu nasıl kısalttın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ben de 90 kiloyum, gel carpisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 dolar da yükseliyorken.. böbreklerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 8 ay meth kullan.hem kilo verirsin hem sexy olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 94'e düştüm ben de bisiklet bisiklet. Önerilerim. 1- Sabah uyanır uyanmaz 0.5 litre su iç lıkır lıkır. 2- KEYİF alacağın bir spora başla. Bisikletle gez, mp3 listeleri hazırla yürüyüşler yap, basket oyna mahalle okullarının bahçelerinde veya ne seviyorsan onu yap. 3- Rejimle canını sıkma, tatlı-yağlı-abartılı yeme ayda 0,5-1 kilo versen mutlu ol. Daha hızlısına gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 sen nasıl 89 sun olm. şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 feysten baktim ~1.77 boyunda max 80 kilosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Kes sağdan soldan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Xaenin said: arkadaşlar bana yardım edin, kendi eksenimde döneceğim yakında. terbiyesizleştin iyice kırk yılın başı işim düştü bildiğin etkili bi diyet var mı diye sordum gelmiş topic açmış taşak geçiyosun adminle kanka olmasan çoktan banlatmıştım seni de neyse boyum 1.58 değil 1.62 ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Boy 1.90 ama kilo 120'ye geliyor benimde kilo vermem lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 çözüm karatay diyeti. diyet değil gerçi o beslenme tarzı. hem kilo verirsiniz hem de sağlıklı beslenmiş olursunuz win-win. 9 lira falan kitabı idefixte alın okuyun, uygulamayacaksanız bile genel kültür amaçlı okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Diet dedigin sey beslenme seklin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 haklısın. diyet denilince ben de dahil bizim milletin aklına bi kibrit kutusu kadar peynirli programlar geldiği için öyle söyleme ihtiyacı hissettim. öyle garip sınırlandırmalar yok manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Saeros said: Xaenin said: arkadaşlar bana yardım edin, kendi eksenimde döneceğim yakında. terbiyesizleştin iyice kırk yılın başı işim düştü bildiğin etkili bi diyet var mı diye sordum gelmiş topic açmış taşak geçiyosun adminle kanka olmasan çoktan banlatmıştım seni de neyse boyum 1.58 değil 1.62 ayrıca abi kusura bakma ama söylemeden duramayacağım. adeta çük kadarmışsın SISISISISISISISISIISISISIS AHIAHIHAIHAIHAIHAIHA ZZAUAUZAHHUZUAUHAUHZUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 183 boy 83 kilo Bol bol yürüyüş. Avm de yemek yenecekse en fazla 5-12 tl ile doyum sağlanmalı.O paraya ne var diyerek bol menülü 3 haneli rakamlarla çıkılıyorsa zaten yapacak hiç bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ben yine düzenli beslenmeye ve koşulara başladım. 3 haftada 3 kilo gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ne zaman ogrenecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 fenn said: 183 boy 83 kilo Bol bol yürüyüş. Avm de yemek yenecekse en fazla 5-12 tl ile doyum sağlanmalı.O paraya ne var diyerek bol menülü 3 haneli rakamlarla çıkılıyorsa zaten yapacak hiç bir şey yok. 5tl ye ne var lan hakketen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Girdi ve çıktıyı kontrol etmeli insan. Yediğine göre hareket ediyorsa insan sanmıyorum kilo alacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 naptin olm oyle? sizin ev macka parkina yakin mi? baslangic olarak 30dk kosabilirsin. sureklilik saglarsan mis gibi 88 kiloya dusersin iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 senko said: 5tl ye ne var lan hakketen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar