bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 adam en mantıklı yaklaşımı yapmış bence ya, namluyu güvenli bir bölgeye çevirmesi için tekme ile müdahale etmiş asdasd ama şaka baya leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 facebookta baattin fln paylaşanlar paylaşıyor bunu diye izlememiştim hiç, iyi yapıyormuşum halbuki. ama ben hala nasıl bi mekanizmayla bu şakayı yaptılar merak ediyorum. nasıl oluyor o bödöf!? hiç şüphelenmiyorlar da bu herifin pantolonu nasıl deldi de zerk etti böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 kamera şakası yapanlara idam cezası getirilmeli. imam üstüne birisi sıçsa nerden şıçtı bu diye düşünmezsin hele mekanizma mı var diye hiç düşünmezsin direk paralize olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Lan herkes gay elemana takılmış da, ilk kısımdaki pembe tişörtlü elemanın aynada boku görünce verdiği tepki daha iyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Gay elemanın daha ishal asansöre binmeden önce el hareketleri, sonra aynada kendi götünü kesip onaylaması falan gerçek olamayacak kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar