Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biber spreyi ve elektroşok cihazı mantıklı aletler mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir arkadaşıma iri yarı biri hem omuz atıp hem de üstüne bıçak çekmiş ve kendisi şu an elektroşok cihazı almayı düşünüyor. Ama ben biraz tedirgin oldum çünkü kendi üzerimizde denemeye cesaret edebileceğimiz bi alet değil sonuçta ve ne kadar kullanışlı olduğu ancak tehlike anında ortaya çıkacak, karşıdakini etkisiz hale getirmeyip üstüne sinirlendiren birşey ise öleceğin yokken de ölebilirsin. Bu alet ne kadar kullanışlıdır biraz araştırayım dedim ama ekşisözlükte çok az şey yazmışlar.

Biber spreyi almayı kendine yediremiyor sanırım ama elektroşok cihazından daha kullanışlı ise bu konuda ona baskı yapabilirim. Benim kaygım bu tür aletlerin hakkaten gözü dönmüş birini durduramayıp kullananın başını daha da belaya sokması. Aramızda bilgisi olan var mıdır?
Mesaj tarihi:
elektrosok evet..ciplak cilde denk getirirsen bayagi bir gecici kullanim kaybi yaratiyor..

ama her 2 sinde de elindeki silahin karsindakine gecme yada gereksiz hirs yaratabilme tehdidi var.

2 sini de alsin..zaten cok da pahali seyler degil.
Mesaj tarihi:
o tarz hareketi zaten normal insan yapmaz, sorunlu kişilikler yapar. sorunlu adama elektrik vermeye çalışırsan iyicene gaza gelir, kudurur. eğer illa kendini güvende hissetmek istiyorsa silah taksın beline, çıkartıp infaz eder.
Mesaj tarihi:
Ne biliyim beni şok edici ya da saf dışı bırakıcı bi hareket yapsalar ben hakkaten saf dışı kalırım ama karşıdaki hakkaten deliyse HP'si 0'a indikten sonraki yarım actionluk hakkını bile seni öldürmek için kullanabilir gibi geliyo
Mesaj tarihi:
sprey neyse de şok cihazı zaten çok yakın mesafeden kullandığın bir şey, ola ki ıskaladın ettin veya eleman ters bir hareket yaptı, her türlü senin için daha kötü. ondan mantıklı değil bence. biber spreyi bile daha mantıklı. böcek ilacı gibi sıkarsın uzaktan en azından nefesini falan keser ama yine adam kudurur yani. hiçbir türlü amacına hizmet eden şeyler değil. hani kız falan olsa adam uğraşmaz bırakır devam eder yoluna, erkek olunca daha da gaza geliyor gurur meselesi yapıyor. şoklayacağım diye 6 yerinden pıçaklanmak daha kötü.
Mesaj tarihi:
biber gazı çok sıkıntılı bir olay bu arada. inanılmaz bulaşıcı bir meret, o panik anında rüzgara karşı falan sıkarsan pipiyi avuçlarsın.

elektroşok u ben de merak ediyorum, işe yarayanını denemek lazım da nerede denicen.
Mesaj tarihi:
mevzu o aletleri almak da degil, o aletleri kullanman gerekecegi durumlarda ne yapman gerektigini bilmek, ve o an yapabilmek. yoksa, istersen roketatar tasi dalagini alirlar adamin.
Mesaj tarihi:
bi kız arkadaşım taşıyor bu elektroşoklardan. arabada gaza gelip bazen çalıştıyor sesi mesi akıl alan cinsten. ama sokakta arkandan üsütne atlayan 1 ya da 2 adama karşı ne kadar etkili olur tartışılır. umarım kullanmak nasip olamz ona.
Mesaj tarihi:
aquila said:

bi de bunlarin yasal olmama durumu var tabi asdf.

aynen bir arkadaşımın arkadaşında varmış sdkljfhskj

valla biraz kötü bi yerde oturuyor o nedenle m4 taşısa haklı.
  • Yeni Oluştur...