Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çaycı asmış bizim şimdi https://pbs.twimg.com/media/B_LaPUgUoAArGjn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 doğru o yalnız bakanlık genelge verdi kamu çalışanlarına kamuda mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ahahaha Anadolu insanının çakallığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ZAAAAAAAAAAAAAA hiç vermezler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Beğeniyorum ben bu uygulamayı. Bu bilincin yerleşmesi açısından önemli bir adım. İsteyen yine 5 tane şeker atabilir. Zaten çayı, kahveyi şekerli içen mi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 iyi bir uygulama değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 içmeyen mi var oha ne biçim insanlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Shean said: doğru o yalnız bakanlık genelge verdi kamu çalışanlarına kamuda mısın evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tamam o zaman olması gereken o dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Uygulama guzel de iste adam akilli kamu spotu vermeden boyle dayatinca bu ne lan oluyo millet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Şekerli çay içen adam çay falan içmiyor ama bunun farkına varması için bir ömür geçiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bileydim şeker stoğu yapardım ikinci şeker için ikinci çay al diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 starbucks nero falan git stok yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Marketten al bi paket kesme şeker. Dert etmeyin böyle şeyleri, stresten basur olursunuz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 uygulamayı protesto etmek için çaykaşığında çakmakla küp şekeri erit sek iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi hayatına karışmak gibi olmasın da eğer ikinci şekeri atma gereği duyuyorsan çük kadar çaya, bence kendini tek şekere alışmaya zorla. senin için sadece daha iyi olur ve tek şekere alışınca inan iki şekerden zerre farklı gelmeyecek. aramayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Çaycının iğrenç çayının tadını almaya başlayınca millet olan çaycıya olacak dssfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Llama said: bileydim şeker stoğu yapardım ikinci şeker için ikinci çay al diyo Çayı şekersiz içmen için bir fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çay ve şeker toplel mVIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 toggie said: Çayı şekersiz içmen için bir fırsat. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Çaycının çayının iğrenç olduğunun farkında olup içmeye devam etmek, üstüne bir de şeker atıp tadını bastırmaya çalışmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çayı en az 3 şekerli içerken bir sabah kalktım ve şekersiz çay içicem dedim o gunden beri 2 yıldır çayıma tek bir şeker bile atmadım. şimdi yanlışlıkla şekerli çay içsem midem bulanıyor resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ben bunu hep soyluyorum da sekerli icen insanı ikna etmek cok zor. Kafasına vurup zorla alıstırmak gerekiyor cogunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2-3 ay önce şekeri bıraktım. şimdi içtiğim çaydan zevk almıyorum. oyuna gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 işin kötüsü şekerli de içemiyorum artık. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar