Ligtv ilk defa bir mactan sonra hemen reklama girmedi. Şerefsiz yahu bu herifler.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Süper Lig 23. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 8 Mart Pazar - 19.00
ahah yeni mi anladın
Feci ezdik Acıdım gs a
bu arada cidden ezdik. anadolu takımları daha direniyor GS'ye göre.
Dandik maçtı da Hamza'nın hamle yapması lazımdı. Emre'yi ve Bruma'yı alsa maç en kötü 0-0 biterdi niye bekledi anlamadım. Bizim verdiğimiz pozisyonlar hep çıkarken yediğimiz baskıdan çünkü ortada eksik kaldık. İlk yarı mis 0-0 kalmışın, yap işte hamleni..
maçı stadyumdan izleyen arkadaş:"olm, var ya,maçın 1-0 bittiğine bakma.resmen adamları biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppp...hem de biiiiiiiiiiiiiiiippppppppp biiiiiiiiiiiiiiiipppp" şeklinde özetleyebileceğim bir konuşma geçti.
"bu galatasaray'ın nedir bu fener'den çektiği yav?" diye soruyorum ve bombayı ortaya atıyorum.
"bu galatasaray'ın nedir bu fener'den çektiği yav?" diye soruyorum ve bombayı ortaya atıyorum.
normal yenildik lan bu sefer yasinin piyangodan cikan pozisyonu disinda uzak sutlarimiz var bi tek, fenerin baya bi pozisyonu var. gol atacak gibi degildik zaten, 2-3 farkli yenilmektense 1-0 iyidir.
O kadar abartı birşey yok. Elbette ev sahibi pozisyonlar bulacak. Pozisyonlar zaten hep kaptırdığımız toplardan. Ama işte hamlede gecikti Hamza. Çok bekledi, e yenilmiş oldu. Yenilmeme olayı ok da, yapıver sen hamleni..
ismail kartal nası ballı bi herif. tam yanlıs hamleyi yaptı bastırıcaktık kuyt hayatta atamıycagı bi yerden koseye vurdu.
ilk macta cucu nun vermedigi tactan yedigimiz golun ligi etkileme ihtimali var simdi.
ilk macta cucu nun vermedigi tactan yedigimiz golun ligi etkileme ihtimali var simdi.
maçı stadyumdan izleyen arkadaş:"olm, var ya,maçın 1-0 bittiğine bakma.resmen adamları biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppp...hem de biiiiiiiiiiiiiiiippppppppp biiiiiiiiiiiiiiiipppp" şeklinde özetleyebileceğim bir konuşma geçti.
Aynen öyle bippppp
melo yoktu da, melo yoksa soyle farkli bisey yapalim diyebilen teknik adam yok, problem orda.
Melo olmayınca, üstüne bir de çift forvet + sneijder çıkınca GS ortasahası çok zayıf kaldı Fener'e göre. Emre ayarında bir adam karşısında dişli rakip olmayınca domine etti orta sahayı.
GS'nin amacı hızlı gol bulmaktı, o yüzden iki yarı başında da iyi bastırdı, üstünlük de kurdu, ama 15 dk'da golü bulamayınca pili bitti, geri çekildi. O anlardan sonra da zaten FB dalga dalga geldi.
İkinci yarı sonlarına doğru tam tekrar bastırmaya başlamışken golü yiyince GS'nin gardı düştü zaten, sonrası karambol, Volkan'ın zaman geçirmeleri, rastgele ileri top diken GS ile eridi gitti.
GS'nin amacı hızlı gol bulmaktı, o yüzden iki yarı başında da iyi bastırdı, üstünlük de kurdu, ama 15 dk'da golü bulamayınca pili bitti, geri çekildi. O anlardan sonra da zaten FB dalga dalga geldi.
İkinci yarı sonlarına doğru tam tekrar bastırmaya başlamışken golü yiyince GS'nin gardı düştü zaten, sonrası karambol, Volkan'ın zaman geçirmeleri, rastgele ileri top diken GS ile eridi gitti.
ismail kartal nası ballı bi herif. tam yanlıs hamleyi yaptı bastırıcaktık kuyt hayatta atamıycagı bi yerden koseye vurdu.
http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA3LzE4L2EwL2NyeWluZ3dhdGVyLjQ2NzZiLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/9fead436/c15/crying-waterfalls.gif
Öne çıkan mesajlar