Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Yağmur ormanlarında yaşamak üzere olan bir arkadaşım için bir takım geleneksel bilgilere ihtiyacım var. 25 ila 30°C sıcaklıkta uzun süre dayanabilecek, bazlama, lavaş vs gibi dayanıklı ekmek çeşitleri tariflerine, dikkat edilmesi gerekenlere ve en önemlisi de ürünün ne kadar kalıcı olacağına dair bilgilere ihtiyacım var. Arkadaşım ıslak mayaya ulaşmakta sıkıntı yaşamıyor. Belli başlı ürünleri ayda bir şehre inip alabilir ancak elektriği olmayacağı için yalnızca kalıcı ürünler stoklayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Tam turk kafasi oraya gidip ekmek aramak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 En iyi bu dayanır. http://frpnet.net/makaleler/fantastik-yemek-tarifleri-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Peksimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bazlama yapıyodum ben tavada. ölçüsü var işte ne kadar su ne kadar un kuru maya koyuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 yildirimokur said: En iyi bu dayanır. http://frpnet.net/makaleler/fantastik-yemek-tarifleri-1 ahaha tam bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ekmeklol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 menemene mi bancaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 anlamadım. ekmek nasıl yapılır bilmeyen etmeyen biri yağmur ormanlarında yasamayamı gidecek? gitmesin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bi kişi de mal mı bu neden yağmur ormanlarında yaşamaya gidicek dememiş ekmek yapabilme kapasitesinden bağımsız olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Bize ne deme. Belki bi gün sende yağmur ormanlarında ekmek yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 antalyada ekmek yapmayla yagmur ormanlarında ekmek yapmak arasında bi fark yok 25-30 derece demiş gereksiz ayrıntıya takılmayın 'yagmur ormanlarında yaşamaya başlayan arkadaş'. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Yağmur suyuyla yapılan ekmeğin yeri bi başkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ben türk milleti kadar ekmek tüketen başka bir millet duymadım/görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Kürt milleti daha fazla tüketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Arkadaşının derdini ateş karıncaları kemirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yildirimokur said: Yağmur suyuyla yapılan ekmeğin yeri bi başkadır. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 askerdeki somun ekmek ve konserveleri bulsun bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Yagmiu ormanina giden aglamaz abi, kendi dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ekmek değil peksimet taşıcaksınız yanınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 into the kırşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Fin said: Tam turk kafasi oraya gidip ekmek aramak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yufka ekmek yapacak islatip islatip yiyecek bunu bilmek icin yağmur ormani fantezisi yapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar