Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Yağmur ormanlarında yaşamak üzere olan bir arkadaşım için bir takım geleneksel bilgilere ihtiyacım var. 25 ila 30°C sıcaklıkta uzun süre dayanabilecek, bazlama, lavaş vs gibi dayanıklı ekmek çeşitleri tariflerine, dikkat edilmesi gerekenlere ve en önemlisi de ürünün ne kadar kalıcı olacağına dair bilgilere ihtiyacım var. Arkadaşım ıslak mayaya ulaşmakta sıkıntı yaşamıyor. Belli başlı ürünleri ayda bir şehre inip alabilir ancak elektriği olmayacağı için yalnızca kalıcı ürünler stoklayabilir.
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Tam turk kafasi oraya gidip ekmek aramak lel
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 En iyi bu dayanır. http://frpnet.net/makaleler/fantastik-yemek-tarifleri-1
Mal Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bazlama yapıyodum ben tavada. ölçüsü var işte ne kadar su ne kadar un kuru maya koyuyodum.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 yildirimokur said: En iyi bu dayanır. http://frpnet.net/makaleler/fantastik-yemek-tarifleri-1 ahaha tam bunu demeye gelmiştim
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 anlamadım. ekmek nasıl yapılır bilmeyen etmeyen biri yağmur ormanlarında yasamayamı gidecek? gitmesin bence
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bi kişi de mal mı bu neden yağmur ormanlarında yaşamaya gidicek dememiş ekmek yapabilme kapasitesinden bağımsız olarak
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Bize ne deme. Belki bi gün sende yağmur ormanlarında ekmek yaparsın.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 antalyada ekmek yapmayla yagmur ormanlarında ekmek yapmak arasında bi fark yok 25-30 derece demiş gereksiz ayrıntıya takılmayın 'yagmur ormanlarında yaşamaya başlayan arkadaş'. gibi
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Yağmur suyuyla yapılan ekmeğin yeri bi başkadır.
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ben türk milleti kadar ekmek tüketen başka bir millet duymadım/görmedim.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Kürt milleti daha fazla tüketiyor.
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Arkadaşının derdini ateş karıncaları kemirsin.
Warhero Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yildirimokur said: Yağmur suyuyla yapılan ekmeğin yeri bi başkadır. (tu)
Zikko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 askerdeki somun ekmek ve konserveleri bulsun bi yerden
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Yagmiu ormanina giden aglamaz abi, kendi dusmus.
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ekmek değil peksimet taşıcaksınız yanınızda
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Fin said: Tam turk kafasi oraya gidip ekmek aramak lel
calvaria Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yufka ekmek yapacak islatip islatip yiyecek bunu bilmek icin yağmur ormani fantezisi yapmaya gerek yok
Öne çıkan mesajlar