Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diyelim ki bizim takımı yöneten yalaklar şike yapmaya karar verdiler ne var ki bunda? Ülkede şike yaptığı bütün ilgili ulusarası kurumlarca kabul edilmiş ve cezalandırılmış takımlar varken bizim omurgasız yöneticilerin şike yapmamasını beklemek abes. Nasıl olsa cezası yok sirk gibi lig oynanıyor ülkede iki tarlayıda bizimkiler sürmüş çok mu
Mesaj tarihi:
Kalten said:

Diyelim ki bizim takımı yöneten yalaklar şike yapmaya karar verdiler ne var ki bunda? Ülkede şike yaptığı bütün ilgili ulusarası kurumlarca kabul edilmiş ve cezalandırılmış takımlar varken bizim omurgasız yöneticilerin şike yapmamasını beklemek abes. Nasıl olsa cezası yok sirk gibi lig oynanıyor ülkede iki tarlayıda bizimkiler sürmüş çok mu

ben de aynen senin gibi düşünüyorum.
şikenin cezası yoksa şike yapana bir şey dememek lazım.
ama en azından şikeye de şike diyelim. o kâfi.
Mesaj tarihi:
Gençler maçını izleyen her önyargısız açık görüşlü sporsever, Gençlerbirliğinin kazanmayı çok istediğini, yetenekleri dahilinde elinden geleni yaptığını, BU MAÇ özelinde şike mike olmadığını, bunca hezeyanın bir tür KUDURMA veya lekeleme çabası olduğunu görebilir.
Mesaj tarihi:
Mersinde fener puan kaybedecek gorusu hakim. Bu yuzden herkes gs yenildi gibi dusunuyor.

Gs ile mersin macinin alakasi yok. Birde fb puab kayiplarina alistirdi.

Sampi
Mesaj tarihi:
bence beraberliğin yetmesi kurtarıyor bizi biraz. ben maçın süper finaldeki kadıköy'deki fener maçı kıvamında geçeceğini düşünüyorum. sıkıcı ve kilit bir maç olur 0-0 falan biter.
Mesaj tarihi:
bilader şampiyon olmak için bjk yenmeniz gerekiyor, halen zırlıyorsunuz ak.

bilic bu, 11 kişi kapanacak yine 0-0 iyidir, büyük maç sonuçta diyip.

boşluk falan bırakıp şansa gol yemezseniz zaten her şekilde 1 puan sizin cepte. hazırlanmasına, oynamasına bile gerek yok ya asdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...