Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 yok yok kurban kesmek demek miydi lan? neyse dinle ilgili herhangi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 X( bu ateş üfleyerek sönmez diyenler kamp ateşi yakmış X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ahmet Çakar'da pompalamaya başlamış ortamı. Sürekli FB şampiyon olacak deyip duruyordu şimdi şike muhabbeti yapmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 http://i.imgur.com/67S6dNF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Diyelim ki bizim takımı yöneten yalaklar şike yapmaya karar verdiler ne var ki bunda? Ülkede şike yaptığı bütün ilgili ulusarası kurumlarca kabul edilmiş ve cezalandırılmış takımlar varken bizim omurgasız yöneticilerin şike yapmamasını beklemek abes. Nasıl olsa cezası yok sirk gibi lig oynanıyor ülkede iki tarlayıda bizimkiler sürmüş çok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 demin 1-2 yurtdışı sitesine bakayım dedim, yabancılarda 'türkiyede böyle şeyler hep dönüyor zaten' zihniyeti hakim. Ligin değeri belli yani heuaeha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Kalten said: Diyelim ki bizim takımı yöneten yalaklar şike yapmaya karar verdiler ne var ki bunda? Ülkede şike yaptığı bütün ilgili ulusarası kurumlarca kabul edilmiş ve cezalandırılmış takımlar varken bizim omurgasız yöneticilerin şike yapmamasını beklemek abes. Nasıl olsa cezası yok sirk gibi lig oynanıyor ülkede iki tarlayıda bizimkiler sürmüş çok mu ben de aynen senin gibi düşünüyorum. şikenin cezası yoksa şike yapana bir şey dememek lazım. ama en azından şikeye de şike diyelim. o kâfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Gençler maçını izleyen her önyargısız açık görüşlü sporsever, Gençlerbirliğinin kazanmayı çok istediğini, yetenekleri dahilinde elinden geleni yaptığını, BU MAÇ özelinde şike mike olmadığını, bunca hezeyanın bir tür KUDURMA veya lekeleme çabası olduğunu görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 https://www.facebook.com/TekYurekCom/videos/974109609289998/ bunlari futbol diye izleyen takimin taraftari gelip konusmasin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 millet neleri bulmuş getirmiş :P https://vine.co/v/h9wZPZAKFIX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mersinde fener puan kaybedecek gorusu hakim. Bu yuzden herkes gs yenildi gibi dusunuyor. Gs ile mersin macinin alakasi yok. Birde fb puab kayiplarina alistirdi. Sampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 şu bjk anadolu takımlarıyla berabere kalıp gsyi evinde yenmeyi düşünmesi bile komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Futbolda o ihtimal de var. Neydim degil ne oldum dedirtirler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 beşiktaş çok net çakacak. haftaya bugünlerde taçtan golü konuşuyor olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 totem iyi güzel de ne yalan söylim fener mersin'i yenince nedense bi inançsızlık yaşadım. bence de beşiktaş tokatlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yok valla totem değil. dün radyodan dinliyordum trafikteydim. emre golü attığından beri cidden böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bence beraberliğin yetmesi kurtarıyor bizi biraz. ben maçın süper finaldeki kadıköy'deki fener maçı kıvamında geçeceğini düşünüyorum. sıkıcı ve kilit bir maç olur 0-0 falan biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 en kötü 1-1 e yatarız rize de takılırsak daha dramatik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 lan şike sezonu pliyif komedisinde kadıköye giderken daha umutluyduk adfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bilader şampiyon olmak için bjk yenmeniz gerekiyor, halen zırlıyorsunuz ak. bilic bu, 11 kişi kapanacak yine 0-0 iyidir, büyük maç sonuçta diyip. boşluk falan bırakıp şansa gol yemezseniz zaten her şekilde 1 puan sizin cepte. hazırlanmasına, oynamasına bile gerek yok ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 besiktasi samar oglanina ceviririz arenada saka misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Melo sampiyon olurlarsa 1.2 milyon degerindeki arabasini taraftara verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Başakşehir - FB berabere GS - BJK Berabere GS şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar