fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 İbo gelirse volkanı düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 fenn said: Parasi formadan cikar demedim ki zaten onceki mesajda yazdigim gideceklere verilen para ve formadan gelen para ibo ya verilse kasadan para cikmayi birak girer bile dedim. Burada reklam, stad gelirlerinden bahsetmedim bile. Bu konularda akıllıca davranırlarsa ve şans yaver giderse ibo ya kasadan para bile çıkmayabilir. Maddi konuları böyle birde diğer konuları ele alırsak alınması çok faydalı olacak ki sanmıyorum pişman olacağımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Be o sirada ruyadan terleyerek uyandi... O diil de bu herif gelse fenere , turk hakemine ne laf sokar belli degil. 3 macin 2 si cezali olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bu adam fenere gelse Emre ve volkan abisi gelmiş gibi sevinir ve sık sık hakemi,taraftarı,futbolcuyu döverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 lan niye bizim topikte ibra yı fenere transfer etmeye çalışıyorsunuz, bir de ibo diyorsunuz aadama http://www.rotahaber.com/images/haberler/031220121955220341223.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Şampiyonlar ligi yani ilk iki matematik olarak garantilenmiş oldu. BÜYÜKSÜN CİMBOM. İyi futbol, inanmış futbolcu, beklenen sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Nasıl oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 çok yakın bir kaç arkadaşım bu akşamki galatsaray maçından rahatsız ve keşke bu şekilde şampiyon olmasak diyorlar çoğu gsli bunun farkında şike yaptıklarını normal şartlarda şampiyonluğun hayal olduğunu biliyor . bu sene galata nın şampiyon olması gerekiyordu onu yapacaklar tartışcak bişey yok . galatanın şampiyonluğu hem ekonomik olarak hemde yönetimsel açıdan ilaç gibi gelecek . benim zaten bu seneden umudum yoktu geçen sene ve ondan önceki sendelerde fenerbahçe 3 temmuzdan dolayı yara aldığı için onlara verildi şampiyonluk , ondan öncede gene galatsaray verildi . arada bir bursaspor oldu ki oyun ortaya cıkmasın . beşiktaşın bu sene şampiyon olması şampiyonlar ligine gitmesi önümüzdeki sene arenanın açılmasıyla birlikte beşiktaşı çok büyük bir güç haline getireceği için malum lobiler fenerbahce ve galatsaray hakimeyeti bozulmasın gelir kaynaklarından olmamak için cabalarını bir sonucu ligin bu hali. keşke bir fırsatı olsada ingiltere ligine alsalar bizi yada ispanya bir kaç sene 4-5 bitiriz ligi sonraki senelerde bi real barca chealse man.ciy vs ile aynı kalitede takım oluruz.gs ve fb de bu pis düzen içinde debelenip dururlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Title cuk oturuyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 yeni imza arayan? PZero said: keşke bir fırsatı olsada ingiltere ligine alsalar bizi yada ispanya bir kaç sene 4-5 bitiriz ligi sonraki senelerde bi real barca chealse man.ciy vs ile aynı kalitede takım oluruz.gs ve fb de bu pis düzen içinde debelenip dururlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 sezon basinda g4l4t4s4r4y diye gezenlerin simdi zaten gsnin sampiyon olacagi belliydi diye sahalara geri dönmesi prayslis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 TELETEKSTEN PUAN DURUMU ALMAYI ÖĞRENDİM LAN!! http://i.imgur.com/f5XjiwN.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ders verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ciddi isen Trt telegun 202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 olm o değil, sonuçta tüplü televizyon işi değil mi lan bu ss nasıl alınıyor. ben bilmiyorum cidden, pc'den nereden açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Yazdim yukarda google trt telegun yaz gir. Numarayi 202 veya 203 yap bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 http://www.trt.net.tr/telegun/teletext_web/html/P202_01.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 oha böyle teleteks olduğunu bilmiyordum asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 lan daha şampiyon olmadık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Aiko said: lan daha şampiyon olmadık ki http://www.launc.tased.edu.au/online/sciences/PhysSci/pschem/reactqty/Image38.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Biyik said: galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun. Aiko said: daha şampiyon olmadık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 arena'daki skor gs:0 - bjk:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar