Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

sen hayıdır vitaminsiz burada hangi takım olursa olsun saygılı ol biraz kimse gidip 6s,8jk,fenev vs yazmaz.

Alfred said:

Sanki BJK kalan 3 maçın 2 sinde puan kaybedip bize çakacak gibime geliyor. Fenevde averajla şampiyon olacak.

Fenerliler; Çok ağlıyorlar, rakiplerin oyunculayırla temaslar, kenan evren ağlaması, şike ağlaması vs... Fenev maç kaybetmez bundan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

sen hayıdır vitaminsiz burada hangi takım olursa olsun saygılı ol biraz kimse gidip 6s,8jk,fenev vs yazmaz.

Alfred said:

Sanki BJK kalan 3 maçın 2 sinde puan kaybedip bize çakacak gibime geliyor. Fenevde averajla şampiyon olacak.

Fenerliler; Çok ağlıyorlar, rakiplerin oyunculayırla temaslar, kenan evren ağlaması, şike ağlaması vs... Fenev maç kaybetmez bundan sonra.

Uyarın için teşekkür ederim. ancak gençiğimde senin belirtğin için şekilde vitaminsiz kaldığım için "R" özellike Fene"(r)" kısmındaki R leri yazarken ve konuşurken başaramıyorum kusura bakma alınganlığını hortlatığım için.

Bundan sonra yazışmalarımda dogru bir şekilde fenevrrrrr ( Zor oldu olacak galiba )yazmaya çalışırım.

Seviyorum seni :).
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Adam "atamazlarkiii atamazlarkiii" diye dolaniyo resmen dsf

Offf ki ne offf. ahh ahh genel mod gelmiş hoş gelmiş sallamış gene kafasına göre.

Şimdi uzun uzun boyle saçma bir konuyu uzatıyoruz gidiyor. Gerekiyor mu evet gerekiyor?

Bir insan hata yapar, Uyarı yapılması gerekir yaparsın. Düzgün yaparsın düzgün cevap alırsın, hata yapan düzeltir. Yapmazsan aynı şekilde devam eder...

Bunları yapmazsan. "atarııııım atarııııım" diye dolanırsın sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Alfred said:

di said:

Offf ki ne offf. ahh ahh genel mod gelmiş hoş gelmiş sallamış gene kafasına göre.

Şimdi uzun uzun boyle saçma bir konuyu uzatıyoruz gidiyor. Gerekiyor mu evet gerekiyor?

Bir insan hata yapar, Uyarı yapılması gerekir yaparsın. Düzgün yaparsın düzgün cevap alırsın, hata yapan düzeltir. Yapmazsan aynı şekilde devam eder...

Ya sanki adam akilli biseyler yaziyomus gibi gorunuyosun da hic bisey yazmiyosun sikinti orda. Bolum futbol oldugundan karismiyorum geyik yapiyorum da gayet de ucarsin su tavirla. Atilirsin dedim inannmadin, bak ne oldu simdiye doner.

Ha bi de atinca diger hesaplarla birlikte atiyoruz, donusun de zor oluyo, haliyle hic kasma.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Alfred said:

di said:

Ya sanki adam akilli biseyler yaziyomus gibi gorunuyosun da hic bisey yazmiyosun sikinti orda. Bolum futbol oldugundan karismiyorum geyik yapiyorum da gayet de ucarsin su tavirla. Atilirsin dedim inannmadin, bak ne oldu simdiye doner.

Ha bi de atinca diger hesaplarla birlikte atiyoruz, donusun de zor oluyo, haliyle hic kasma.

Offf ne şimdide notuna itiraz eden öğrencisini puan kırmakla gözdağı veren öğretmen tavrı mı? Ama "öncelikle" diğer hesaplarımı atarsan sevinirim. ( Boyle bir kanıya nerden vardığın başka muamma tabi)

Kaldı ki 2005 yılından beri buradayım ara ara stress atmak için okuduğum forumda attığım post adedi belli. Onu da atmayız olur biter be cenım seni mi kıracağız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...