sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sen hayıdır vitaminsiz burada hangi takım olursa olsun saygılı ol biraz kimse gidip 6s,8jk,fenev vs yazmaz. Alfred said: Sanki BJK kalan 3 maçın 2 sinde puan kaybedip bize çakacak gibime geliyor. Fenevde averajla şampiyon olacak. Fenerliler; Çok ağlıyorlar, rakiplerin oyunculayırla temaslar, kenan evren ağlaması, şike ağlaması vs... Fenev maç kaybetmez bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 fb olacağına gs olsun, bu sene penaltılarla beleş yığınla puan götürdüler 2. lik bile fazla normalde. Hayatımda gördüğüm en uyduruk penaltıyı bu sene sayelerinde gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sleepingdeath said: sen hayıdır vitaminsiz burada hangi takım olursa olsun saygılı ol biraz kimse gidip 6s,8jk,fenev vs yazmaz. Alfred said: Sanki BJK kalan 3 maçın 2 sinde puan kaybedip bize çakacak gibime geliyor. Fenevde averajla şampiyon olacak. Fenerliler; Çok ağlıyorlar, rakiplerin oyunculayırla temaslar, kenan evren ağlaması, şike ağlaması vs... Fenev maç kaybetmez bundan sonra. Uyarın için teşekkür ederim. ancak gençiğimde senin belirtğin için şekilde vitaminsiz kaldığım için "R" özellike Fene"(r)" kısmındaki R leri yazarken ve konuşurken başaramıyorum kusura bakma alınganlığını hortlatığım için. Bundan sonra yazışmalarımda dogru bir şekilde fenevrrrrr ( Zor oldu olacak galiba )yazmaya çalışırım. Seviyorum seni :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 şikayet ediyim de banlasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Fistan said: şikayet ediyim de banlasinlar Tabi son 3 haftaya girilirken 1 Gs li eksik olsun daha iyi değil mi. Ahh ahh hep masa başı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Köylü kurnazı çıktı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ergenlikte cigir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bazı insanlara futbol bile fazla geliyo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bunlar hep boyle işte :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 la sitede hani ortaokul öncesine filtre vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Anaokul öncesini kapsam dışına almış filtre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Adam "atamazlarkiii atamazlarkiii" diye dolaniyo resmen dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 di said: Adam "atamazlarkiii atamazlarkiii" diye dolaniyo resmen dsf Offf ki ne offf. ahh ahh genel mod gelmiş hoş gelmiş sallamış gene kafasına göre. Şimdi uzun uzun boyle saçma bir konuyu uzatıyoruz gidiyor. Gerekiyor mu evet gerekiyor? Bir insan hata yapar, Uyarı yapılması gerekir yaparsın. Düzgün yaparsın düzgün cevap alırsın, hata yapan düzeltir. Yapmazsan aynı şekilde devam eder... Bunları yapmazsan. "atarııııım atarııııım" diye dolanırsın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Liebe said: la sitede hani ortaokul öncesine filtre vardı? onu acinca fenerli kalmiyo dalga gececek. zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ya hayir bi de hirslanmis. bi insanin dogustan gelen eksikligiyle dalga gecerek guzel bi espri yaptigini falan zannediyo zavalli, saldirdikca ezilmis, ezildikce cildirip devam etmis falan. yazik la kimin cocuguysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 içimde kötü bi his var. millet sağda solda çok emin konuşuyo şampiyon olduk, mayıslar bizim olsun vs diye. patlamayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 iste ersun'u kovup nisanda sampiyon olmayinca mayislar bizimcilere kaldi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 mayıslar sizin olsun çünkü ersun kampa o... getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Aiko said: içimde kötü bi his var. millet sağda solda çok emin konuşuyo şampiyon olduk, mayıslar bizim olsun vs diye. patlamayak Çok sıkıntılı, averaj veya 2 li averaj iyi olsa, Konuş şampiyon olduk diye. 1 Maç kaybedersin biter herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Alfred said: di said: Adam "atamazlarkiii atamazlarkiii" diye dolaniyo resmen dsf Offf ki ne offf. ahh ahh genel mod gelmiş hoş gelmiş sallamış gene kafasına göre. Şimdi uzun uzun boyle saçma bir konuyu uzatıyoruz gidiyor. Gerekiyor mu evet gerekiyor? Bir insan hata yapar, Uyarı yapılması gerekir yaparsın. Düzgün yaparsın düzgün cevap alırsın, hata yapan düzeltir. Yapmazsan aynı şekilde devam eder... Bunları yapmazsan. "atarııııım atarııııım" diye dolanırsın sadece. Ya sanki adam akilli biseyler yaziyomus gibi gorunuyosun da hic bisey yazmiyosun sikinti orda. Bolum futbol oldugundan karismiyorum geyik yapiyorum da gayet de ucarsin su tavirla. Atilirsin dedim inannmadin, bak ne oldu simdiye doner. Ha bi de atinca diger hesaplarla birlikte atiyoruz, donusun de zor oluyo, haliyle hic kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 di said: Alfred said: di said: Adam "atamazlarkiii atamazlarkiii" diye dolaniyo resmen dsf Offf ki ne offf. ahh ahh genel mod gelmiş hoş gelmiş sallamış gene kafasına göre. Şimdi uzun uzun boyle saçma bir konuyu uzatıyoruz gidiyor. Gerekiyor mu evet gerekiyor? Bir insan hata yapar, Uyarı yapılması gerekir yaparsın. Düzgün yaparsın düzgün cevap alırsın, hata yapan düzeltir. Yapmazsan aynı şekilde devam eder... Bunları yapmazsan. "atarııııım atarııııım" diye dolanırsın sadece. Ya sanki adam akilli biseyler yaziyomus gibi gorunuyosun da hic bisey yazmiyosun sikinti orda. Bolum futbol oldugundan karismiyorum geyik yapiyorum da gayet de ucarsin su tavirla. Atilirsin dedim inannmadin, bak ne oldu simdiye doner. Ha bi de atinca diger hesaplarla birlikte atiyoruz, donusun de zor oluyo, haliyle hic kasma. Offf ne şimdide notuna itiraz eden öğrencisini puan kırmakla gözdağı veren öğretmen tavrı mı? Ama "öncelikle" diğer hesaplarımı atarsan sevinirim. ( Boyle bir kanıya nerden vardığın başka muamma tabi) Kaldı ki 2005 yılından beri buradayım ara ara stress atmak için okuduğum forumda attığım post adedi belli. Onu da atmayız olur biter be cenım seni mi kıracağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Liebe said: la sitede hani ortaokul öncesine filtre vardı? Alfred said: Anaokul öncesini kapsam dışına almış filtre. kendine mi sokmuş burda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 evet. kendine laf sokmuş. Normal karşıladım ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Alfred kiz galiba. Baya baya trip atiyo post'larda. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 WaNTeD said: Liebe said: la sitede hani ortaokul öncesine filtre vardı? Alfred said: Anaokul öncesini kapsam dışına almış filtre. kendine mi sokmuş burda anlamadım Kendine sokmak ta mı yasak arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar