atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 şike denince hemen fb canlıyor nasıl yer edinmiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Orada kabze'nin hareketini görünce düşünce balonunda şunu okudum ben: "Allah yedik....ohhh girmedi lan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 WaNTeD said: sostizm said: Burak'da ne ciğer var arkadaş 90+3'de attığı deparı gördünüz mü? 80 de boş kaleye atamadıgını gordum cigeriyle burak tamam fizikli adam koşuyor ediyor da. arkadaş adam 90 dakka boyunca defans aradında durdu. 90 da koşacak enerji rahat rahat kalmıştır dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Tarlaları sürme totemi yapın sonra paraleli düşünün. O zaman şampiyon olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 vaaaayyy...tvite bak. kimisi topunu oynar ve anasının ak sütü gibi helal para kazanır. kimisinin de adı Hasan Kabze dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sezon başında sürekli 4 yediği maçlar gibiydi gerizekalı kenan özer sıçtı batırdı lua lua gibi yetenekli biri olsa konyada rahat kazanırdı bugun, aykut sagolsun nerde kalas futbolcu var güvenip kısır futbol oynatıyor takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sostizm said: Orada kabze'nin hareketini görünce düşünce balonunda şunu okudum ben: "Allah yedik....ohhh girmedi lan" aynısı geçen yıllarda fenere karşı oynayan bir futbolcu yaptığında şikeci olduydu, böyle balonlar okunmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 hasan kabze napmış video var mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Red said: hasan kabze napmış video var mı sdfs https://vine.co/v/emmXOdeMH3h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bu adam artık sadece galatasarayda oynayabilmeli. her şey o kadar açık ki.takım arkadaşlarında da onur varsa adam yerine koymamaları lazım bunu. edit: iyi ki gol olmamış. demek ki gol olsa havaya falan zıplayacakmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Nasıl olsa şikenin cezası yok, şikesi güçlü olan kazansın demiştir belki Gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bu tarz tepkileri fmde ben de veriyordum ters bi sekilde, mal misin diyorlardi. fenerlilere degil mesajim zaten de o tarz bi rahatlama olabilir. baska takimlar kendilerini galatasarayla karistirmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 pattisliborek said: Nasıl olsa şikenin cezası yok, şikesi güçlü olan kazansın demiştir belki Gs.dogru demis lol. bu arada fener bali gs'den yana. bu sene fb sampiyon olursa da, olmazsa da sevinecem. cunku olursak daha kotu. bu sefer aziz hakli olarak diyecek ki bakin takimi ersun sampiyon yapmadi ben yaptim. ve isin kotu yani hakli olacak. o yuzden fb sampiyon olmasin istiyorum, gs de bunu basarabilecek galba. gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 KuddusiMavra said: yav he he. şike mi yaptı diyor bu şikeci? ahahahahah. inş cnm yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 adam saçını düzeltmiş lan. ben de bişi sandım. pozisyonun heyecanıyla ellerini kaldırmış. ki sağda bi konyalı daha ellerini kaldırıyor. sonrada saçları düzeltmiş sdfljs bi korcan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Çetin abi sen neden hep kaybeden taraftasın ya, sana da yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Insan hayret etmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Eski gslileri hep sike dersek isimiz var Geciniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 sardalya said: bu tarz tepkileri fmde ben de veriyordum ters bi sekilde, mal misin diyorlardi. fenerlilere degil mesajim zaten de o tarz bi rahatlama olabilir. baska takimlar kendilerini galatasarayla karistirmasinlar. niye? galatasaray şike yapmaz mı? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 sefacaNBA said: Çetin abi sen neden hep kaybeden taraftasın ya, sana da yazık. hahahahahaha olm benzer tepkiyi ben şu şekilde veriyordum bir ara. lan siyasi açıdan kendimi yakın gördüğüm partiye ergenekon komplosu kurdular.içeri attılar liderini,yöneticilerini senelerce. canım fenerbahçeme şikeci dediler,avrupa kupalarına katılmasını yasakladılar,ama nasıl bir şike ise ligden düşürmediler,başkanını 2 sene içeriye attılar. çalıştığım iş yerlerinde sıfır portföy alıp senelik 5-10 milyon dolar cirolara getiririm,ekonomik karşılığını alamam,hanzonun birisi gelir hazır portföye konar. ama merak etme...hiç de şanssız bir adam değilim...neyse ki dünyanın en güzel kadını ile evliyim.ve dünyanın en güzel kızına sahibim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Red said: adam saçını düzeltmiş lan. ben de bişi sandım. pozisyonun heyecanıyla ellerini kaldırmış. ki sağda bi konyalı daha ellerini kaldırıyor. sonrada saçları düzeltmiş sdfljs bi korcan değil. hahaha tipik galatasaraylı reaksiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 12 yasindaki sefacan bile anlamis durumu. Insan gercekten hayret etmiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 lan adam çok şükür gibi bişi yapıyo bundan bişi çıkmaz ama dün maçta, o ceza alanına girdiği an hasanın yaptığı hareketleri koysunlar gözünü seviim musleraya verdiği paslar saçma tercihleri falan çok daha fenaydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Şike savunmasında konuşursam yer yerinden oynar diyen aziz sturm graz - gs maçını şike örneği olarak vermişti. Hasan Kabze olayı bu örnekten bile saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar