madcow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 neyse allahtan balonumuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 oh be yavrum balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 allahtan zamanında çatıya harcamamış parayı ünal başgan da bu balonu almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bruma falan alacagimiza toreyi de alsak iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bugun topu uzaklastırabilen yok bu arada herkes bi havaya vuruyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Lİ- DER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Gol yemedigimiz sadece 6 lig maci var Defans les Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yediğimizden fazla attığımız sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 snijder çalım atmasını bilmiyor https://twitter.com/turkishgoals/status/584727587861221376 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Oyle deme karabuk atsaydi son dakka 3-3 bitseydi otururdu icimize. Basaksehir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Seyirci sayisi ise 50.000-50 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 http://galeri7.uludagsozluk.com/256/d%C3%BCnden-bug%C3%BCne-fb-nin-gs-ye-transfer-%C3%A7al%C4%B1mlar%C4%B1_386274.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 umut 10 tane filan gol kaçırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Umut az daha becerıklı olsa gol kralı bıle olurda bu kadarı bıle ıyı. Ortalamasını bulamadım. Her 90 dakkaya bı gol atmış olması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Seneye yabancı sınırı değişince alırız ileri bir tane adam gibi forvet. Gerçi paramız yok diyip duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 sostizm said: yediğimizden fazla attığımız sürece sorun yok. Hamzaoğlu, "Bizim takım bunu hep yapıyor, bunu da çözüm bulmamız lazım. Oynadığımız zaman oynuyoruz ama zaman zaman fazla stres yapıyoruz. Bazı oyuncular, ben savunmaya gitmesem de olur dediği zaman sıkıntıya düşüyoruz. Çok basit 2 gol yedik ve çözüm bulacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 cok basit iki gol mu? asil sorun savunmanin yavas olmasiydi mac boyunca yetisemediler ahmet ilhana, veya o adam da cok hizli olabilir. onun disinda ikinci golu atan adam hayatinin golunu atti, olay olduktan sonra onunu kapatsalardi, sut cektirmeselerdi demek kolay ama nerden bileceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 karabük'ün verilmeyen 2 penaltısı var. hani hiç penaltı hatası olmuyor ya sizin maçlarda, o yüzden belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 hangi 2 penaltı? bu besiktasın bize 6 penaltı verilmedi gibi bi 2 penaltısı mı? oyle bisey olsa buralar elmalıvodka olurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 arcane said: karabük'ün verilmeyen 2 penaltısı var. hani hiç penaltı hatası olmuyor ya sizin maçlarda, o yüzden belirteyim dedim. Bütün maçı izledim, söz konusu "penaltılara" rastlamadım. Aklıma gelen tek pozisyon Sabri'nin pozisyonu, ona da penaltı diyebilecek objektif insan yok zaten dünya üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Penaltılarla 8 puan alan takımın taraftarı mı konştu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 abi ben şeyi anlamıyorum. 3-0 öndeyiz hala kontra yiyoruz. neden top tüfek saldırıyoruz sdkl ayrıca emre çolak ne zaman oyuna girse gol yemeye başlıyoruz sdfs. başakşehirde de aynısı olmuştu. bu maç bile 3-3 bitebilirdi. direnci baya düşürüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 asdasadasfaw sildiler tabi ama atmış olmaları bile harika hahdawhdhwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bunda kotu bir sey yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar