Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

said:
SAMİ ÇÖLGEÇEN: "5 YIL TRANSFER YAPMAYALIM"

"Duygun Başkanımız çıktı Kral çıplak dedi. Durum feci. Peki ne yapacağız. Futbolda 5 yıl transfer yapmayalım, basketbolda iki yabancı ile oynayalım. Ve bunu taraftarımıza anlatıp, ikna etmemiz lazım. Monaco'da Süper Kupayı kaldırdığımızda alt yapıdan 7 oyuncumuz vardı. Şimdi hiç yok. Artık futbolcuların eşlerine aldığı Lamborgine arabaları görüyoruz. Bu paralar artık yok"

said:
Galatasaray Divan Kurulu'na Sabri Sarıoğlu damga vurdu! Sarı-kırmızılı kulübün bir üyesi, Sabri'nin eşine aldığı Lamborghini'yi eleştirerek, "Neymiş efendim Caner'in hanımına hava atacakmış, çık adam gibi topunu oyna" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

biz de sizin gibi ilk turda elensek CL'ye 1 takım o da ön eleme ile yollarmıydık yollamazmıydık ? Bana bunun cevabını ver. Ben cok başarılı olduk demedim, gs başarısız oldu demedim.

Başka bişey söylüyorum, başka cevap veriyorsun abi bana :D
gs 2 sene başarılı oldu, ondan önce fener ile 3-4 sene yoktu ortada, o sırada biz topluyorduk puanları, aynı gecede fb-gs-ts nin elenmesi dün gibi aklımda.

Gs başarılı,Beşiktaş idare eder bir performans sergiledi, ama Beşiktaş olmasa o zaman tek takımı ön eleme ile yolluyorduk suan bunu diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...