souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Gel de 2-0 dan 2-2 olan maça yanma şimdi. Hele bir de haftaya derbi berabere biterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 10 kisilik manisa ile. Basaksehir bir mi hic ya. Cemali yaktin bizi. Hamza tek suclu sensin. Umarim derbiyi fener alir da lider devam ederiz. Nasil ollsa feneri bursa yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Galatasaray'ın 31 Aralık 2014 itibarıyla net borç alacak farkının 831,1 milyon lira olduğu açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 BaBaBaBaBaBaaaTAK show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ya şunlarla konuşsam da 3-4 milyon da bana verseler keşke. Onlar için zaten ha 831 olmuş ha 835 çok farketmez de, 4 milyona ben hayatımı kurtarırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Niye 4 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Niye 6 değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 385 olsun dedim yuvarlak hesap. 400 desem fazla olacaktı, vermezler o kadarını. 6 verirlerse de geri çevirmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 kafalara gel, lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Liderin maci var hala gs konusuyolar arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 onlar için kurtlar vadisi akşamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 said: SAMİ ÇÖLGEÇEN: "5 YIL TRANSFER YAPMAYALIM" "Duygun Başkanımız çıktı Kral çıplak dedi. Durum feci. Peki ne yapacağız. Futbolda 5 yıl transfer yapmayalım, basketbolda iki yabancı ile oynayalım. Ve bunu taraftarımıza anlatıp, ikna etmemiz lazım. Monaco'da Süper Kupayı kaldırdığımızda alt yapıdan 7 oyuncumuz vardı. Şimdi hiç yok. Artık futbolcuların eşlerine aldığı Lamborgine arabaları görüyoruz. Bu paralar artık yok" said: Galatasaray Divan Kurulu'na Sabri Sarıoğlu damga vurdu! Sarı-kırmızılı kulübün bir üyesi, Sabri'nin eşine aldığı Lamborghini'yi eleştirerek, "Neymiş efendim Caner'in hanımına hava atacakmış, çık adam gibi topunu oyna" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 konusuyolar dedigin besiktaslılar bu topicte zaten. biz de sizin macı bekliyoruz. yıllarca bizi izlemeyi beklediniz 21:45lerde tum turkiye ile beraber simdi biraz da biz sizi izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ha soyle ya gelin birlik olalim besiktas konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 biz carrylemesek zaten tr futbolu tek takım yollayacak yakında. sokağa cıkıp Beşiktaş diye bağırsanız az asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Avrupa ya kim giderse gitsin onu destekeldik bu zamana kadar. Dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bjk şimdi iyi ve iyi yolda ama daha geçen senelere kadar ronaldo yu istanbulda çıplak gözle gs den başka bir takım izletmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 beşiktaşın turk futbolunu carrylemesi top lel. en buyuk basarısı uefa ceyrek final olan takım mı carrylemis turk futbolunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 abi sen de fener hiç Real ile oynamadı, Beşiktaş hiç bilmem kim ile oynamadı diyen adamlardan değilsin dimi ? hani kura çekiliyor falan filan. şans işi bu işler neyse ya anlatamıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yep gs nin dağıttığı puanları biz topluyoruz. son 2 sene CL başarısından önce gs 4 sene avrupada yokken fener ile ilk turda elenirken Beşiktaş tek türk takımı olarak puanları topluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ahah ya. hakkaten cok tatlısın. lan bi cl de gruptan cıkın uefada bi yarı final gorun. uefa grup asamalarında puan topladık biz demekle seferli ikinciyiz demek arasında bi fark yok heraldeki soyledigin sey garip gelmiyo kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Elmalı vodka 8-0 yediniz açtırma eski defterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 biz de sizin gibi ilk turda elensek CL'ye 1 takım o da ön eleme ile yollarmıydık yollamazmıydık ? Bana bunun cevabını ver. Ben cok başarılı olduk demedim, gs başarısız oldu demedim. Başka bişey söylüyorum, başka cevap veriyorsun abi bana :D gs 2 sene başarılı oldu, ondan önce fener ile 3-4 sene yoktu ortada, o sırada biz topluyorduk puanları, aynı gecede fb-gs-ts nin elenmesi dün gibi aklımda. Gs başarılı,Beşiktaş idare eder bir performans sergiledi, ama Beşiktaş olmasa o zaman tek takımı ön eleme ile yolluyorduk suan bunu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 adamlar 2000 yılında yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 inatla başka yerlerinden anlamaya calısıyorlar lafı bir şekilde bözöm öyefa kopamuz var a getirmeye calıştıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar