Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğimiz oyun hamuru yedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba. Goldenımız var 8 aylık. Tabu gibi bir şey oynarken masada biri hamurun yarısını unutmuş çakal da hemen yemiş ağzında falan parçalar duruyor. Bir zararı var mı sizce kusturmaya mı çalışsak napsak? Hani çocuklara zararı olmasın diye artık zararsız yapıyorlar diye biliyorum ama köpek en nihayetinde. Bir bilgisi olan var mı?
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

Kusturmak için bir çorba kaşığı tuz.

Kusunca içsin diye su.

Goldenda test edildi. Çamaşır suyu içti manyak.

camasir suyu icerse hemen mide yikamaya gitmesi gerekiylr. geri kusturmak cok tehlikeli. insanda da ayni bu arada.

acid/baz ve benzeri icilirse kusturmadan acilen hastahaneye gitmek gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Kusturmayın, su içirin.

Yani bana mantıklı geliyor su içirmek. Doktor değilim ama diplomamı yırtmam gerekebilir eğer su içirmek yanlış ise sdfasdg
Mesaj tarihi:
bizim kopek mum yemisti ve yedigini kendi kendine cikardiginda anladik, her seyi yeme kapasitesi olan bi hayvan ama nasil bir migde suzgeci varsa hep geri gonderiyor abuk subuk seyleri, yapma cicek filan kustu bir kere sok olmustuk ahahaha

oyun hamurundan bisi olmaz, erir gider o, yazildigi gibi cocuklar bunu yer mutlaka kafasi ile yapiliyor, izinleri cikiyor. tabi oyun hamuru pazardan cin mali filansa kotu tabi :(
Mesaj tarihi:
Abi benim köpekte plastik eldiven yemişti ama bu dirseklere kadar olanlarından.. gerçi biz bunun yediğini eldiveni parça parça sıçınca anladık bişey olmadı :) Köpek bu yeeeaaa bişey olmaz
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Ekstra bilgi olsun, porçöz içince kusmuyorsunuz kesinlikle.

Bazik bir şey için hemen.

Doktora giderseniz de talcid verecek.

İçtim oradan biliyorum.
Of ne geğirirsin sonra var ya.
Mesaj tarihi:
Benim oglum bi kutu mavi playdohun tamamini yemisti 2 yasindayken. Doktoru aradik problem uok dedi. Sonra lacivert sicti onun disinda bisey olmadi.

Renk degiti ama, mavi girdi koyu lacivert cikti.
  • Yeni Oluştur...