paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Merhaba. Goldenımız var 8 aylık. Tabu gibi bir şey oynarken masada biri hamurun yarısını unutmuş çakal da hemen yemiş ağzında falan parçalar duruyor. Bir zararı var mı sizce kusturmaya mı çalışsak napsak? Hani çocuklara zararı olmasın diye artık zararsız yapıyorlar diye biliyorum ama köpek en nihayetinde. Bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 arka bacaklarından tavana asın köpeği sonra beline beline vurun beyzbol sopasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 sicirtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 play doh ise içeriği su tuz buğday unu falan, toksik içeriği yok çoğunu sindirir. yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 hayvan acıkmış demek ki yemek vermiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Kusturmak için bir çorba kaşığı tuz. Kusunca içsin diye su. Goldenda test edildi. Çamaşır suyu içti manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 MrLevie said: Kusturmak için bir çorba kaşığı tuz. Kusunca içsin diye su. Goldenda test edildi. Çamaşır suyu içti manyak. camasir suyu icerse hemen mide yikamaya gitmesi gerekiylr. geri kusturmak cok tehlikeli. insanda da ayni bu arada. acid/baz ve benzeri icilirse kusturmadan acilen hastahaneye gitmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Bence seyreltmek için su içirilmesi mantıklı asit/baz yutma durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 oğlum hayvan lıkır lıkır boğazına dikmedi şişeyi. bir kaç dil attığını gördüm, sonra nolur nolmaz kusturduk bir şey olmadı nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Kusturmayın, su içirin. Yani bana mantıklı geliyor su içirmek. Doktor değilim ama diplomamı yırtmam gerekebilir eğer su içirmek yanlış ise sdfasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 abi toksik içerik seyreltince değişmeyeceği için ölüme gider :d su falan içirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 yok lan değişiyor. mesela % 90 saflıkta HCl içersen direkt yanar komple her yanın ama %5 falan içersen ölmezsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Çay içsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 yogurt yedirin, ama ustune balik yemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 son durum nedir.köpekde varmı anormal bişey. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Kuyrugu mora donduyse maviyle kirmizi hamur midede karismistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 yoğurt yedirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 rotring kalem sokun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Ekstra bilgi olsun, porçöz içince kusmuyorsunuz kesinlikle. Bazik bir şey için hemen. Doktora giderseniz de talcid verecek. İçtim oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 bizim kopek mum yemisti ve yedigini kendi kendine cikardiginda anladik, her seyi yeme kapasitesi olan bi hayvan ama nasil bir migde suzgeci varsa hep geri gonderiyor abuk subuk seyleri, yapma cicek filan kustu bir kere sok olmustuk ahahaha oyun hamurundan bisi olmaz, erir gider o, yazildigi gibi cocuklar bunu yer mutlaka kafasi ile yapiliyor, izinleri cikiyor. tabi oyun hamuru pazardan cin mali filansa kotu tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Abi benim köpekte plastik eldiven yemişti ama bu dirseklere kadar olanlarından.. gerçi biz bunun yediğini eldiveni parça parça sıçınca anladık bişey olmadı :) Köpek bu yeeeaaa bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Zararli biseyse kopek hemen kusar zaten. Metabolizmalari baya hizli calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Deathblade said: Ekstra bilgi olsun, porçöz içince kusmuyorsunuz kesinlikle. Bazik bir şey için hemen. Doktora giderseniz de talcid verecek. İçtim oradan biliyorum.Of ne geğirirsin sonra var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ona kucuk endoskopiler hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Benim oglum bi kutu mavi playdohun tamamini yemisti 2 yasindayken. Doktoru aradik problem uok dedi. Sonra lacivert sicti onun disinda bisey olmadi. Renk degiti ama, mavi girdi koyu lacivert cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar