barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 http://im.haberturk.com/2015/02/27/1047792_b9323e5d3d7e38f6dee1b5fe0ddb2272.jpg?1425041957 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 ben her iki rengi de gördüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 kusmuk yeşili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 ya bu sözlükteki başlık da... trolleme için açılmış birşey, ne ilgi gördü anlamadım ki. ya da renk körleri için tricky bi rengi mi var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 sözlükteki başlık ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Trolleme amaçlı diyordum da az önce işyerinde 3. dünya savaşı çıkıyordu beyazcılarla maviciler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 gündüz farklı akşam üstü farklı görüyom. fak my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mavi siyah bana Esime beyaz sari Simdi baktik. Heh cok ilgincmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 peygamber çiçeği mavisi ingilizce cornflower mavisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 mor siyah değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Rewendor said: Trolleme amaçlı diyordum da az önce işyerinde 3. dünya savaşı çıkıyordu beyazcılarla maviciler arasında. biz de denedik. hatta ben burada öğrendim. Baya baya farklı görüyoruz. genelde 2'ye ayrılmış durumda millet ama bir arkadaş komple farklı görüyor sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 insanlar inanılmaz abi ahahah, beyaz sarı görenleri ayrıca kutlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 sözlükteki bi gerizekalı da farklı açıdan bakıyorlar diye öyle görünüyor demiş. e madem öyle sen de o açıya bi geç bak bakalım sarı beyaz mi gözüküyor. bu kadar insanlar aptal olamaz ya. bana her türlü mavi siyah gözükyür, farklı birşey de yok. hala fotonun gizemi ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 mavimtrak - kahverengi bi şey işte. focuslanan noktaya bağlı olarak değişiyor gibi bi şey. sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 beyaz/deve rengi. Kontrast biraz değişirse hani aşağıdan yukarıdan filan bakarsan beyaz biraz değişir işte. o da hafif grimsi/mavimsi bişi olur. ama tam mavi olamadı daha hiç. Siyah zaten alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 sik gibi ışıkta çekilmiş bok gibi fotoğraf üzerinden birbirinizi kırdığınıza değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 bildiğin aynı monitörden insanlar farklı görüyor rengi. Ben ilk baktığım da beyaz & altın gördüm. Şimdi aynı fotoya bakıyorum siyah & mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 elibnisenin orjinali mavi siyah ama fotoğraf artık nasıl olduysa algıda bozukluk yaratacak şekilde işlenmiş ben her iki türünü de gördüm, fotoğraftaki elbise hem altın-beyaz hem de mavi-siyah adobe un verilerine göre teknik olarak fotoğrafta siyah yok bu arada nedne böyle görüyoruz, en sığ haliyle göz içindeki renkleri algılayan yerde bozukluk oluyor, artık gözün yorulması mı yoksa arka fon veya elibiseye odaklanmamı nedir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 photoshoptan iyimi bileceksiniz #7c8bb6 işte verdiği renk kodu. google a yazın bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 fırfırları siyah,elbise de mavi(ama bir adı vardı bu mavinin,aklıma gelmiyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Çingene pembesi/yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?73,7962692,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Fistankalbimikirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 http://i.imgur.com/vUe1tnc.jpg pis üşendim anlatmaya da, o dandik kameranın çekerken sıçması için bir dünya sebep var, arkadan ters gelen sokak ışığı gibi. ama yine de sarı olarak algılamak için çılgın olmak gerekli asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar