fornost Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 selamss kasa toplama maceramızın sonuna yaklaştık, buradaki konuşmalardan gaza gelip amazondan evga gtx970 ftw ekran kartı, evga supernova 650w psu bi de 250 gb ssd aldım, çok temiz sorunsuz ve uygun fiyata geldi. tavsiye edenlere teşekkür eder, almak isteyenleri de bilahare aydınlatabilirim :) esas konumuza gelecek olursak, sistemin geri kalanını buradan kadıköyden alıyorum, msi gaming 3 anakart, i5 4590 işlemci, gskill 1600mhz ddr3 2x4gb ram, işte wd 1tb caviar blue felan derken gelgelelim ki bir türlü kasaya karar veremedim. corsair spec 02 bunun tipini beğenmiştim, içi de anakart ekran kartı için yeterli gözükmüştü gözüme, fakat internette bi yerde spec 01in dizaynının soğutma vs açısından daha iyi olduğunu okudum (bana sorsan ikisinin de içi benzer ama bilemiyorum tabi) sonra bir de esas bu spec serisinin dar olduğunu söyleyenleri gördüm, işlemci fanı için özellikle custom bişe takmak isteyince kapağı biraz zorlamak gerekiyormuş kapatmak için. yazıcıoğlundakiler de zalman önerdiler, biri z5 plus, ötekisi z11 plus dedi, onları corsairler kadar araştırmadım açıkçası o yüzden onlar hakkında adamakıllı bir fikrim yok kısacası güç kaynaksız, mid tower, atx, soğutması ve toz koruması yeterli, içine bir gtx970 sığabilecek, tercihen de pencereli bir kasa istiyorum, bunlardan hangisi daha iyidir, ya da başka önerileriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ben de kasa araştırıyorum bir süredir. benimki baya eskidi ayrıca kasa içi sıcaklıklardan pek memnun değilim. baya araştırdım - oc yapmayacaksan aslında en ortancası bile fazlasıyla yetiyor gibi. kasa içi 3-5 derece ısınsa da bir şey olmuyor. eğer oc yapacaksan tamamen bir farklı bir tablo ortaya çıkıyor. kendim için aldığım notları paylaşayım aklına yatarsa bakarsın: 1) kendi filtresi olacak 2) ön panelden en az iki giriş noktası olacak 3) üst exhaust çok kuvvetli olacak http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00002231 bunu alacağım büyük ihtimal, tr'de 500 tl fln ama tower tabii, bu kadar soğutma istiyorsan tower altı olmuyor zaten bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Zalman Z5 kullanıyorum memnunum, overclocksuz 28 C lerde falan 4690K işlemcim, overclock performansını bilmiyorum daha. Z5 - Z11 arasında fazladan 1 fan hariç bi fark yok gibi, Z11 bana gereksiz pahalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bende z11 var görünüşü falan güzel de, malzemesi çok dandik. ön kapağı falan açmak gerekince elinde kalacakmış gibi hissettiriyor. alt toz filtresini çıkarmak için kasayı yatırmak gerekiyor. ön toz filtresi için ise ön kapağı çıkarmak gerekiyor bu zaten başlı başına bir zulüm. sırf bu yüzden temizlemeye üşeniyorum. alt psu hava girişi de yetersiz, psu oyunlarda ötüyor fan aşağı bakarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bikaç model baktım fiyatlar uçmuş 1000-1500 liraya kasa mı olur ohannnes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6499 bende bundan var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 catze'nin kasası da iyiymiş benim dediğim kriterlerin hespi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 760t iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 40% fiyat farkı var bununla arasında ne diyosun esh reis http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-core-v71-full-tower-siyah-kasa.html#genel-bakis bunun geri kalır bir yanı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Catzenin kasa iyimiş. Bende de carbide 400r var ama tepesinde deliksiz kapağı yok bak şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Catze said: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6499 bende bundan var tavsiye ederim bende de bundan var. Acayip memnunum 3 sene oldu. Abi her yeri delik dolu ama toz moz olmuyor içi , ne biçim iş çözemedim adsaf. Coolermaster vardı daha önce. İçi tozduman olurdu 6 ay beklese... Fanlar sesli çalışırdı, Corsair kasada harbi cok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 pencerelilerde izolasyon sorunu oluyor diye biliyorum. onun yerine orada 140mm fan olan 500R kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 yanda fan olması iyi mi kötü mü ben tam emin olamadım. high tier diyebileceğin hiçbir kasada yanda fan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 çünkü gerek yok. fan niye lazım? soguk havayı alıp sıcak havayı atsın diye. zaten 10cmden büyük fanların bayagı bir hava ittirme gücü var. 20 lik 2 tane intake 20 lik 2 tane üst bir tane 140 exhaust un yapamayacağı bir sirkulasyon yok. ha sen bütün kasaya sıvı soğutma döşedin diyelim. ön intake teki 320mm radyatör gpu yu, ust 320 lik de cpu yu soğutsun, o zaman yandan intake e ihtiyaç olabilir bi ihtimal. çünkü ön ve üst exhaust oluyor o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 R5 define önericem ben max ses yalıtımı için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 sıvı soğutmaya baktım, her parça kasa kadar anasını satayım asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 oyle ve değmiyor. ama sıvı soğutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Z5 yeterli duruyor f/p kasasi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Esh said: 760t iyi ya 500r mı bu mu? 500r 70 dolar daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Catze said: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6499 bende bundan var tavsiye ederim bu gerçekten çok güzelmiş ama bütçeyi biraz zorlayacak bir seçenek sanırım :( bingildak said: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00002231 mesela bu daha alınabilir gibi :) abi bunun bir de v51 modeli varmış, çok fark etmiyor gibi geldi özellikleri (fiyatı daha uygun ehe), onun için ne diyorsun? ilk başta üf şöyle güzel toplayım hepsi böyle iyi olsun derken iş rakamlara gelince nerden kar etsem diye çakallık peşinde koşar oldum, çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Yaza ben de değiştireceğim kasayı komple. Yalnız soğutma kadar takıldığım nokta sessizliği, bu 2 kasa tam yükteyken falan ne kadar sessiz acaba. Şimdiki cooler master kasamda maşallah her düşündüğünü bizle paylaşıyor, biraz can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 fornost said: evga gtx970 ftw ekran kartı evga supernova 650w psu 250 gb ssd msi gaming 3 anakart i5 4590 işlemci gskill 1600mhz ddr3 2x4gb wd 1tb caviar blue Sistem güzel benimkinin hemen hemen aynısı, bi ram ve işlemciyi birer tık yüksek almıştım, ana kartı da bi tık düşük almıştım. Da bu sisteme 300+ bi kasaya gerek var mı? Xfire yok, işlemcin overclocka uygun değil falan. Overkill olur sanki öyle bi kasa, zalman malman yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 alıyom o zaman yaa ucuzundan beğenmezsem param olunca değiştiririm nolcak oh be resmen bir itekleme bekliyomuşum saolasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 thermaltake armor kullanıyorum metalik gri olan ve metal olanı öneririm. ama nerede bulursun onu bilmiyorum http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000078 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar